Constantinos Milonas
AVClub Addicted Member
- 20 August 2006
- 1,782
Ωπ.....αλλη μια επιλογη....χιλια ευχαριστω!
Παρακαλώ.
Aυτό που μου έκανε εντύπωση προσωπικά είναι η φορικότητα του, εννοείτε και δωράκι το Tractor.
Ωπ.....αλλη μια επιλογη....χιλια ευχαριστω!
Επειδη το καλυτερο ειναι το τζαμπα και το αμεσως λιγοτερο καλυτερο (εκφραση και αυτη!!!) ειναι το πιο φτηνο,παρελαβα σημερα απο Λαρισα απο το καταστημα που μου υπεδειξε ο φιλος μου ο Μιχαλης sonus, την Behringer xenyx 302.
47 ολοκληρα ευρα!!
Το απογευμα εντυπωσεις.
Επειδη το καλυτερο ειναι το τζαμπα και το αμεσως λιγοτερο καλυτερο (εκφραση και αυτη!!!) ειναι το πιο φτηνο,παρελαβα σημερα απο Λαρισα απο το καταστημα που μου υπεδειξε ο φιλος μου ο Μιχαλης sonus, την Behringer xenyx 302.
47 ολοκληρα ευρα!!
Το απογευμα εντυπωσεις.
Παιδες ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που εψαχνα για την περιπτωση μου.
Την βαζεις στο λαπτοπ,παιζεις απο αυτο με το virtual dj και ταυτοχρονα καρφωνεις πανω της και ενα cdp για α) να βαζεις και κανα τραγουδι που σου δινουν σε δισκακι β) σε ξελασπωνει (εστω και για λιγο) αν κολησει το προργαμμα στο κομπιουτερ.
Αν εχει και τον ηχο της uca ειμαι αρχοντας:a0210:
Τωρα βεβαια για ψιλομεταχειρισμενη την κοβω ....ελπιζω να μην ειναι απο καμμια επιστροφη και δεν παιζει καν:violent-smiley-030:
Αλλα δεν εχει volume control.....βασικη προϋποθεση για τα ενεργα.η uca δεν σου κάνει?
κι αυτή εχει είσοδο Line...
Τασο,Τώρα που έχεις και μίκτη είσαι έτοιμος για μεγάλα παιχνίδια στο χωρίο λέμε!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.