DAC κι εγώ!

Mα έχω καταλάβει ότι εδώ το hiFace είναι φετίχ. Το παίρνεις και χωρίς να το χρειάζεσαι... Σοβαρά τώρα, η αλήθεια είναι ότι το Arcam ξεφεύγει λίγο οικονομικά, δεδομένου και του υπόλοιπου συστήματος (Rotel RA-02, νέα ηχεία έως 800 ευρώ που ψάχνω προς αντικατάσταση των A.S. S-37). Θα κατέληγα σε αυτό μόνο αν με έπειθε κάποιος πως ό,τι άλλο φθηνότερο είναι σοβαρή υποχώρηση ποιοτικά ή ακούγεται ως λύση ανάγκης ή εντέλει είναι «τζόγος».

τότε αγαπητέ θα σου πρότεινα το wolfson
(όπως σου είπα και πιο πάνω μτχ το θεωρώ ακόμα πιο καλό value for money)

Εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω οτι όλοι όσοι γράφουμε εδω εκφράζουμε προσωπικές απόψεις απο την μικρή ή πιο μεγάλη εμπειρία που έχει ο καθένας. Το τι θα αποφαασίσει να αγοράσει ο όποιοσδήποτε "συνπυροβολημένος" με το "σπορ" είναι καθαρά δικό του θέμα....
Ευκόλως εννοούμενο μεν.. καλό να το διευκρηνίζουμε που κ που δε!!!

ε τι τζαμπα;
δεν θυμάμαι πόσα ...
πρέπει να ερθεις σε επαφη με τον πωλητή
επίσης πρέπει να του πεις να μην το στείλει με DHL που συνηθως στέλνει γιατί θα πληρώσεις τελωνείο (99%) αλλα με απλό ταχυδρομείο
σε εμένα το έστειλε με dhl αλλά ήμουν απο τους τυχερους και δεν πλήρωσα... συνφορουμητες που το πήρανε μετά απο μένα πλήρωσαν...
δες το αντιστοιχο νημα...

Σοβαρά τώρα, η αλήθεια είναι ότι το Arcam ξεφεύγει λίγο οικονομικά, δεδομένου και του υπόλοιπου συστήματος (Rotel RA-02, νέα ηχεία έως 800 ευρώ που ψάχνω προς αντικατάσταση των A.S. S-37)

το πιο προσιτο επωνυμο ειναι το mf v-dac,αλλα αξιζει να πας στο arcam γιατι και καλυτερο ειναι (εστω λιγο) και ασυγχρονο στη usb που παιζει υψηλης αναλυσης αρχεια αλλα το βασικοτερο θα γλυτωσεις απο τον εργονομικο εφιαλτη του v-dac.

το Arcam ειναι το μοναδικο απο τα εισαγωγικα dac που δεν υστερει στο βασικο σημειο που πονανε ολα. Στο χαμηλο. Πολυ καλο πραγματικα.. Δεν ειναι ακριβο σχετικα με το συστημα σου. Αν πας σε ηχειο καλης κλασης τωρα, το Arcam δεν θα "εκτεθει" σε ενδεχομενη αλλαγη ενισχυτη.

έχουν καλές κριτικές, αλλά γιά μένα δεν με πείθουν ότι έχουν δώσει ανάλογο βάρος με την εμφάνιση και σε άλλους τομείς.

αν μπορούσα να το ακούσω, όχι. αλλά δεν ξέρω αν φέρνει τις πιο φθηνές σειρές o Music Lover, που έχει τη ΝuForce, μήπως μπορούσα έστω να το δω πριν το πάρω (γιατί το να το ακούσω σε άλλο εντελώς σύστημα δεν μου λέει και πολλά)

σε χαλάει ?

...αλλά τώρα που το ξανασκεφτομαι με τόσα λεφτά που εχει (περι τα 150$ ναι; ) τι πρωτοπληρώνεις; Το dac, τον ενισχυτή... αφου ο swter δεν θελει εν/τη ακουστικών γιατί να τον πάρει και να χάσει -λέω γω τωρα- σε ποιότητα του dac;;

θα σου πω κάτι....
είναι πανέμορφο και ολοκληρωμένο.....

και για δοκιμή ωραίο είναι.
Αμα έχεις συνηθίσει όμως με το βουβάλι, πάντα έχεις την ιδέα ότι κάτι δεν θα πάει καλά....
και ....θα οδηγεί σωστά πχ τα 340 τα 270?
μόνο η ιδέα ...σε διώχνει από το μπιζουδάκι...