- 8 December 2006
- 5,100
Αντικαθιστωντας πλεον τα πολυ καλα ηχεια Proac d28 με τα B&W 805d (πιστεψα ο αμοιρος πως θα μπορουσα να ελεγξω τα μπασσα του d28 στον γνωστο προβληματικο χωρο μου, και την (ξανα)πατησα φυσικα...), βρεθηκα μπροστα σε αααλλο προβλημα. Ενω μεχρι σημερα, εστω με το ενσωματωμενο ντακ του Musical Fidelity a1008, ακουγα (νομιζα πως...) καλα, ηρθε το 805d και το ...ξεβρακωσε. Ουσιαστικα το "αχρηστευσε" οντας πιο απαιτητικο σε συνοδα (σε ολα!). Μια απλη εναλλαγη απο ψηφιακο σε αναλογικο (ακροαση απο cd) ηταν αρκετη για να μελαγχολησω!
Ετσι ειμαι πλεον σε αναζητηση ντακιδιου, μα δυστυχως τα οικονομικα ορια μετα βιας φθανουν στο 1000αρικο (κι αυτο ζορικα, μιας και οι αλλαγες ηχειων δεν ηταν δωρεαν, και κινδυνευω πλεον με αιτημα...διαζυγιου!), οποτε...
ποιο ντακ νομιζετε, απο οσα εχετε εν γνωσει σας, πως μπορει να "συνοδευσει" τον ηχο των 805d;
Ετσι ειμαι πλεον σε αναζητηση ντακιδιου, μα δυστυχως τα οικονομικα ορια μετα βιας φθανουν στο 1000αρικο (κι αυτο ζορικα, μιας και οι αλλαγες ηχειων δεν ηταν δωρεαν, και κινδυνευω πλεον με αιτημα...διαζυγιου!), οποτε...
ποιο ντακ νομιζετε, απο οσα εχετε εν γνωσει σας, πως μπορει να "συνοδευσει" τον ηχο των 805d;