Dac/Pre

Re: Απάντηση: Re: Dac/Pre

NOS?
Δηλαδή;
Κάποιο link?

δεν έχω αυτή τη στιγμή κάποιο στο μυαλό μου, το έψαχνα όταν πήρα το δικό μου, αλλά έχει περάσει 1,5 χρόνος και δεν ξαναασχολήθηκα και έχω ξεχάσει ονόματα και λοιπά (Metrum Octave - πλέον υπάρχει η νέα έκδοσή του, αλλά δεν κυκλοφορεί εδώ, ούτε κυκλοφόρησε).

Νομίζω NOS είναι και ένα ελληνικό για το οποίο διάβαζα πρόσφατα στο AVmentor πολύ καλά σχόλια.

Θα πρέπει να ακούσεις μόνος σου όμως, σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.

Ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα πρίμα.
Ανέβασα λίγο την ένταση και και ξαφνικά χάθηκαν.
Η ασφάλειες των Magnepan κάηκαν. Τις έβγαλα και παίζουν αλλά χωρις πρίμα πάλι.
Τι έγινε;

Αν κάηκαν εννοείται πως πρέπει να τις αλλάξεις.
Το θέμα όμως πριν τις αλλάξεις είναι να ψάξεις το γιατί κάηκαν.
Κάτι πρέπει να προσέξεις ή κάτι θέλει φροντίδα ή σέρβις.....

Αν αντί για ασφάλεια βάλω καλώδιο τι μπορεί να πάθουν;

Μάλλον αστειεύεσαι....
Εκτός και θέλεις να κάψεις τα πάντα.
Το να καίγονται κάπου οι ασφάλειες,δεν είναι φυσιολογικό,κάτι φταίει,κάτι θέλει κοίταγμα οπωσδήποτε...

Με τον Usher. Έπαιξα λίγο δυνατά για πολύ λίγο. Τώρα έβαλα καλωδιάκι και πάιζω χαμηλά μέχρι να τις αλλάξω.
Τι πρόβλημα μπορεί να έχει και τις καίει;

Αν θες να ακούσεις αυτα που σου λενε, σταματα τώρα τα πειραματα. Αλλιώς ετοιμασου για μεγαλη ζημια με αυτα που κανεις. Κάποιο λόγο εχει ο εκάστοτε σχεδιαστής που βαζει ασφάλειες

Φιλος με τα μεγαλα ΜΑγκι εχει μια σακουλα ασφαλειες, οταν περναει καποια ενταση, καιγονται για πλακα, ευτυχως χωρις αλλο προβλημα μεχρι τωρα.

κάτι συμβαίνει, εγώ με τα 1.6 και 2 behringer EP1500 σε μονομπλόκ διάταξη δε κατάφερα ποτέ να κάψω ασφάλεια.

Πρώτα τα αυτιά μου θα καιγόντουσαν και μετά οι ασφάλειες.

Φυσικά τις έβγαλα τις ασφάλειες, δεν είχε νόημα να υποβιβάζω το σήμα πλέον (μετά από το χαρνκορ τεστ).

Πρώτη φορά τις έκαψε.
Από άσφικτα καλώδια μπορεί να το πάθει;
Θέλω να τους κάνω service γιατί μάλλον θέλουν κόλλημα από μέσα αλλά δεν γίνεται να τα πάω Αθήνα.

Πρώτη φορά τις έκαψε.
Από άσφικτα καλώδια μπορεί να το πάθει;
Θέλω να τους κάνω service γιατί μάλλον θέλουν κόλλημα από μέσα αλλά δεν γίνεται να τα πάω Αθήνα.

πολύ πιθανό να φταίνε και τα άσφικτα καλώδια, αυτά τα πράγματα τα προσέχουμε!

Θα βρω κάποιον στην Κρήτη για επισκευή; Ή να παραγγείλω κόλλα, να κάνω το σταυρό μου και να τα εγχειρήσω;

μη φοβασε το κολλημα ειναι απλο -αλλα σιγουρα δε καιγονται οι ασφαλειες απο αυτο εκτος αν ακουμπανε καποια συρματα οταν μετακινείται το mylar -ανοιξε τα και ελενξε καθε σημειο αν ειναι χαλαρα τα καλωδια τους -ερωτηση καιγονται και στα δυο ηχεια οι ασφαλειες ?

Last edited: