Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 36,066 127.0.0.1 12 January 2026 #41 Για αυτό λέω για Nas με raid που δεν θα έχει θέμα κανένα streamer να κάνει Mount ένα samba share. Αλλά επειδή πάμε σε άλλα μονοπάτια μένουμε στην υπάρχουσα λύση που θα στέλνει με upnp ότι θέλει να παίξει
Για αυτό λέω για Nas με raid που δεν θα έχει θέμα κανένα streamer να κάνει Mount ένα samba share. Αλλά επειδή πάμε σε άλλα μονοπάτια μένουμε στην υπάρχουσα λύση που θα στέλνει με upnp ότι θέλει να παίξει
analog-jimaras Supreme Member 16 February 2012 3,095 17 January 2026 #42 Παραχωρώ τη θέση μου στο οικογενειακό tidal αφήνω το streaming. Εποικινωνηστε με το vlad66 οποίος θέλει τη θέση μου
Παραχωρώ τη θέση μου στο οικογενειακό tidal αφήνω το streaming. Εποικινωνηστε με το vlad66 οποίος θέλει τη θέση μου
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 14,795 Είμαι παντού 17 January 2026 #43 analog-jimaras said: Παραχωρώ τη θέση μου στο οικογενειακό tidal αφήνω το streaming. Εποικινωνηστε με το vlad66 οποίος θέλει τη θέση μου Click to expand... Τι σου συνεβη καλε μου; Αυτη η παρεα θα σε καταστρεψει στο τελος! Reactions: Tzimisce
analog-jimaras said: Παραχωρώ τη θέση μου στο οικογενειακό tidal αφήνω το streaming. Εποικινωνηστε με το vlad66 οποίος θέλει τη θέση μου Click to expand... Τι σου συνεβη καλε μου; Αυτη η παρεα θα σε καταστρεψει στο τελος!
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,869 Πειραιας 17 January 2026 #44 analog-jimaras said: Παραχωρώ τη θέση μου στο οικογενειακό tidal αφήνω το streaming. Εποικινωνηστε με το vlad66 οποίος θέλει τη θέση μου Click to expand... Αν ορφάνεψει η θέση ολοκληρωτικά και δεν την θέλει κανένας άλλος,μπαίνω εγώ. Reactions: lefterakis katemakis
analog-jimaras said: Παραχωρώ τη θέση μου στο οικογενειακό tidal αφήνω το streaming. Εποικινωνηστε με το vlad66 οποίος θέλει τη θέση μου Click to expand... Αν ορφάνεψει η θέση ολοκληρωτικά και δεν την θέλει κανένας άλλος,μπαίνω εγώ.
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 19,927 Αγιοι Αναργυροι 17 January 2026 #45 mdvq said: Αν ορφάνεψει η θέση ολοκληρωτικά και δεν την θέλει κανένας άλλος,μπαίνω εγώ. Click to expand... ΈΛΑ ΈΛΑ ΈΛΑ ,, ΈΛΑ ΟΠΩΣ ΕΊΣΑΙ και το παιχνίδι ζήσε...... Reactions: Sonus Naturalis and lefterakis katemakis
mdvq said: Αν ορφάνεψει η θέση ολοκληρωτικά και δεν την θέλει κανένας άλλος,μπαίνω εγώ. Click to expand... ΈΛΑ ΈΛΑ ΈΛΑ ,, ΈΛΑ ΟΠΩΣ ΕΊΣΑΙ και το παιχνίδι ζήσε......
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,869 Πειραιας 17 January 2026 #46 Ε αφού θα βάλω και τα καλώδια,να μην έχω τον τέλειο ήχο?? Reactions: Sonus Naturalis, lefterakis katemakis and vlad66
analog-jimaras Supreme Member 16 February 2012 3,095 17 January 2026 #47 mdvq said: Ε αφού θα βάλω και τα καλώδια,να μην έχω τον τέλειο ήχο?? Click to expand... ολοι χαρουμενοι Reactions: mdvq
mdvq said: Ε αφού θα βάλω και τα καλώδια,να μην έχω τον τέλειο ήχο?? Click to expand... ολοι χαρουμενοι