μια ερωτησουλα...εαν στο fiio M11 κοτσαρω επανω το dragonfly cobalt το dac του Μ11 παρακαμπεται απο το dac του dragonfly?
Με την επιλογή USB out , ναι το M11 θα παίζει σαν transport.
Υπάρχει και άλλη επιλογή δλδ ?.........
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δυνατότητα, αλλά για να έχει νόημα θα πρέπει το DAC που θα συνδέσουμε να είναι πολύ καλύτερο από εκείνο του Fiio M11, το οποίο είναι ήδη εξαιρετικό. Εκτός αν έχουμε διάφορα DACάκια και θέλουμε να πάρουμε διάφορες γεύσεις.Όχι , θα συνδέσεις το cobalt στην usb θύρα του M11 και λογικά θα το δει σαν εξωτερικό dad.
Μεγειά, καλώς να το δέχτείς! :smile:Και η κατανάλωση συνεχίζετε ...fiio btr5 on the way ..αύριο παραλαμβάνω
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Τον Μ11 τον έχω πάντα μαζί μου .. επειδή πάντα φοράω μπανάνα η τσαντάκι είναι πάντα μαζι. Απλά on the go σιχαίνομαι τα καλώδια όταν είμαι σε κίνηση δλδ περπατάω .Λοιπόν σκέφτηκα δύο πιθανά αίτια:
α) Το πολύ μικρό του βάρος (43 gr) που βοηθάει να το φοράς και να πηγαίνεις παντού. Ο M11 είναι φορητός (portable), αλλά δεν είναι για το δρόμο (on the go) σε καμμία περίπτωση. Ούτε το βάρος του (211 gr), ούτε οι διαστάσεις του (σαν βαρύ smartphone) το επιτρέπουν. Και φυσικά δεν το φοράς. Δεν είναι αυτό που λένε wearable.
β) Η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως USB DAC για το κινητό. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το Audioquest Dragonfly.
Λοιπόν, νομίζω πως είμαι μέσα και μάντεψα σωστά!:blink:
Και η κατανάλωση συνεχίζετε ...fiio btr5 on the way ..αύριο παραλαμβάνω
108Με γεια. Πρέπει να είναι τρομερό μηχανάκι, vfm. Με τρώει το χέρι μου κι εμένα, δύο φορές το έχω βάλει στο καλάθι αλλά δεν προχώρησε η αγορά. Για μένα θα είναι τέλος του δρόμου στο φορητό σεταπ, δεν νομίζω να χρειαστώ ποτέ κάτι καλύτερο βάσει των χαρακτηριστικών του πάντα.
Πόσο φθηνότερα το πήρες (τελική τιμή)?
Με λίγα λόγια συμφωνούμε.Τον Μ11 τον έχω πάντα μαζί μου .. επειδή πάντα φοράω μπανάνα η τσαντάκι είναι πάντα μαζι. Απλά on the go σιχαίνομαι τα καλώδια όταν είμαι σε κίνηση δλδ περπατάω .
108
Κανονικά απόδειξη και διετής εγγύησηΑπό εγγύηση;
Με καλώδιο όχι ..Bluetooth me codec ldacΜε καλώδιο το δοκίμασες;
Έτσι παίζει καλά.
Με τα φίλτρα έπαιξες;
Θα δοκιμάσω αλλά δεν το αγόρασα για αυτό το σκοπό .Δοκίμασε και τα ξαναλέμε....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.