Δεν αντιλέγω ..αλλά πόση διαφορά ? 5 % ? 10% ?Καμία σημασία.
Αυτό 100% ποιότητα παίζει με το καλώδιο.
Εννοείς με χρήση USB DAC, σωστά;Καμία σημασία.
Αυτό 100% ποιότητα παίζει με το καλώδιο.
Δεν θυμάμαι γερνάω και έρχεται ...ου γαρ έρχεται μόνονΤι έχουμε πει;
Α ναι ..σόρρυ .Δεν βάζουμε πλάγιες αγγελίες μέσα στα νήματα...
Α ναι ..σόρρυ .
Επιστρέφουμε ... Στο θέμα . Αφού επέστρεψα σπίτι είπα να κάνω την δοκιμή που είπες . Το fiio εχει 2 USB Moses to USB 1 Kai usb2 . Το δεύτερο έχει σχέση με hires νομίζω και θέλει και drivers . Αφού περασα drivers στο λάπτοπ το κοτσαρισα επάνω και άκουσα μερικά τραγούδια με τα fh7 . Δεν έκανα απευθείας σύγκριση με το. Cobalt αλλά αποτι θυμάμαι από το Cobalt ,το btr5 μου άρεσε περισσότερο . Και μια απορία . Ενώ στο fiio αναγραφόταν στην οθόνη 44.1k ,όταν έβαλα ένα hires 96k το fiio συνεχιζε να γράφει 44.1 . Οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει .
Βέβαια δεν με νοιάζει διότι απο τα. Λίγα που έχω διαβάσει περί sampling rate δεν έχει αποδειχτεί ότι μπορείς να ακούσεις διαφορά με το μεγαλύτερο έναντι του μικρότερου
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Και στα 2 ..fh7 balanced Kai Ananda single ended ...ακόμα περιμένω το καλώδιο για τα AnandaΤο btr5 το ακούς balanced ή single ended?
Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς στο λάπτοπ για αναπαραγωγή ?Εγώ όταν το χρησιμοποιώ με αρχεία υψηλής ανάλυσης γράφει κανονικά 96.
Από γκάζι σε balanced είναι σούπερ.
Από μπαταρία δεν το λες και διαρκείας.
Με high res και τα 660s πχ είμαστε στο πεντάωρο.
Πολύ καλά τα πάει με τις γνωστές παραχωρήσεις = μισή σχεδόν ισχύς και μια υποχώρηση σε λεπτομέρεια , διαχωρισμό ανάλυση κλπ.
Για την χρήση που θέλεις γιατί δεν κοιτάζεις το btr3k στα μισά λεφτά , εξίσου καλό για τα χρήματα του και πιο μικρό μέγεθος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.