Γιώργος ΚΟΨ
Supreme Member
Καλησπέρα παιδιά! Μεταξύ Shanling UA1S και iFi Audio Go Link ποιο θα πέρνατε; Για χρήση με Senneiser HD 650.
Έρχεται κάτι δυνατό …από τηνiFi……
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλησπέρα παιδιά! Μεταξύ Shanling UA1S και iFi Audio Go Link ποιο θα πέρνατε; Για χρήση με Senneiser HD 650.
www.audiosciencereview.com
Τσεκαρετε και αυτο ...Λενε οτι ειναι καλο...
![]()
Fosi Audio DS2 Portable DAC & Amp Review
This is a review, detailed measurements and listening tests of Fosi Audio DS2 portable DAC and balanced headphone amplifier. It was sent to me by the company and costs US $55. Well, it looks like a dongle. :) The LED seems to indicate the sample rates. What I like is inclusion of 4.4mm...www.audiosciencereview.com
Απο που το πήρατε;
DS2-2024 | |
| Output Power | 130mW(SE); 510mW(BAL) |
Θα το τσεκαρω και αυτό, σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου.....
Πάντως, αν και είναι ακριβότερο, λόγω κατασκευής (dongle) και επιδόσεων θα κοίταζα και αυτό: ddHiFi TC35M2.
Τα 650 δεν συμπαθούν τα ντακάκια, ειδικά τα προσιτά...Κάποιο προσιτό dacακι για τα hd650; Θα χρησιμοποιηθεί με κινητό android.
Κάποιο προσιτό dacακι για τα hd650; Θα χρησιμοποιηθεί με κινητό android.
Συμφωνώ κι' εγώ ότι δεν τα συμπαθούν!Τα 650 δεν συμπαθούν τα ντακάκια, ειδικά τα προσιτά...
www.fiio.com
Εγώ έχω τα FiiO btr7, και παίζουν αξιοπρεπώς με τα 650.
BTR7 Portable HiFi Bluetooth Earrator
Feiao portable HiFi Bluetooth earpiece solves the trouble that headphones and devices cannot be separated, allowing you to bid farewell to the shackles of wires and enter the era of wireless music.www.fiio.com
||Ενδιαφέρον πρόβλημα.||…..θα σου πρότεινα το παρακάτω που το έχω δει σε φίλο, είναι εξαιρετικό και δεν θα έχει πρόβλημα με τα ακουστικά σου….αλλα δεν είναι φτηνό.
Εγω έχω εδώ και λίγες μέρες το παρακάτω της Shanling το UA4…είμαι σούπερ ευχαριστημένος, αλλά με τα ακουστικά σου μόνο σε balance ίσως την παλέψει.
Sennheiser HD-650 |
| Sound pressure level (SPL) | 103 dB (1 V) |
| Impedance | 300 Ω |
| Power Sensitivity SPL | 97,8 dB (1 mW) |
| Impedance | 300 Ω |
Fiio BTR7 Output Power |
| Single Ended | >2x160 mW (32 Ω) |
| Balanced | >2x320 mW (32 Ω): |
| OUTPUT POWER | L+R≥320mW+320mW (16Ω, THD+N<1%) L+R≥270mW+270mW (32Ω, THD+N<1%) L+R≥30mW +30mW (300Ω, THD+N<1%) |
Προφανώς παίζει ρόλο η τροφοδοσία. Από κινητό σε κινητό μπορεί να διαφέρει. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά κινητά και δεν μπορώ να πω. (Αλλάζω σπάνια). Αλλά είναι λογικό.Να προσθέσω μόνο ότι στα Dac/Amp που δουλεύουν καθαρά με σύνδεση στο κινητό μέσο usb και τροφοδοτούνται από το κινητό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το κινητό. Π.χ. Σε iPhone 15 pro έχω αισθητά χαμηλότερη ένταση και απόδοση σε σχέση με το Xiaomi 14 ultra με το Shanling UA-4. Κινητά που τα έχω και τα 2. Μάλιστα συνδέοντας το πάνω σε ένα παλιό Xiaomi Mi 10 έπαθα πλάκα καθώς είναι ακόμα πιο δυνατό και μπορεί να οδηγήσει σχεδόν τα πάντα!!
Εμπειρικά το γράφω τα iPhones και τα Samsung δεν παρέχουν αρκετό ρεύμα για τέτοιες συσκευές. Καλύτερα ένα Xiaomi, oneplus, Google pixel κλπ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.