Dali Spektor 6

"The Power of Love" is a song co-written and originally recorded by American singer Jennifer Rush in 1984. It has been covered by several artists, most notably by Air Supply, Celine Dion and Laura Branigan.
Dion's version peaked at number one in the United States, Canada and Australia in 1994. The song has been translated into several languages, becoming a pop standard.

Μόλις τώρα...

https://www.youtube.com/watch?v=N5fMtBIUisw

Σαν μεγαφωνάκι κινητού ακούγονται έτσι που τα ακούω από το μεγαφωνάκι του κινητού μου...

:eviltongue: :flipout:

Είχα κάποτε την original ηχογράφηση της Jennifer Rush σε βυνίλιο της Celine Dion όχι .
Επειδή είναι παλιά ηχογράφηση δεν αποκλείω το γεγονός να είναι καλύτερη .

Θεωρώ όμως και έτσι ότι είναι ηχογράφηση αναφοράς όχι μόνο για τα φωνητικά αλλά ένα τεστ κατά πόσο μπορούν να αντεπεξέλθουν τα μεγάφωνα σε υψηλές εντάσεις ,ειδικότερα εκεί στην εισαγωγή που μπαίνει το χαμηλό .
Επειδή εδώ καταθέτουμε και εμπειρίες ακρόασης ,το Spektor αντεπεξήλθε σε υψηλές εντάσεις χωρίς να διπλώσει το γούφερ ούτε να κοπεί ...

Μια άλλη ηχογράφηση αναφοράς είναι η παρακάτω όχι μόνο λόγο καθαρότητας αλλά για να ανταπεξέλθει και στα φωνητικά .
Δεν είναι καθόλου εύκολη ηχογράφηση ,ειδικότερα αν την ακούσεις από κοντά και ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για μένα κατά πόσο ένα χαμηλού κόστους ηχείο μπορεί να ανταπεξέλθει ,ειδικότερα όταν έχουν γίνει τα αυτονόητα όσον αφορά την κατασκευή του .
Μόλις τώρα ...
https://youtu.be/3CUPJoFBIqw

Εχω τος συγκεκριμενο cd σε sacd και δεν ξερω πςω να το ριπαρω ρε γμτ.

Εχω τος συγκεκριμενο cd σε sacd και δεν ξερω πςω να το ριπαρω ρε γμτ.

Αν χρησιμοποιείς player το jRiver μπορώ να σε βοηθήσω να το ριπάρεις .

Mακη το εχω ριπαρει αλλα σαν απλο cd.
Απο οσο ξερω θελει cd player που να το διαβαζει σαν sacd.
Δεν ξερω εαν με καταλαβαινεις.....εχει δυο εγγραφες το cd η μια σαν σαν sacd και η αλλη σαν απλο cd.

Με το απλό CD να το ριπάρεις σε DSD με δειγματοληψεία 2,8MHz ή 5,6MHz ,προτιμώ το δεύτερο με αυτού του είδους αρχεία .
Η πληροφορία είναι εκεί .
Για όλα τα υπόλοιπα αρχεία να προτιμάς να τα ριπαρεις σε flac .

θα το κανουμε καποια στιγμη.
το συγκεκριμενο που εχεις ειναι dsd?

Ναι ...Αν χρησιμοποιούσες το Jriver διαβάζει κανονικά και τα SACD εσύ απλά μεταφέρεις την δισκοθήκη σου σε σκληρό δίσκο ,εδώ φυσικά καλό είναι να είναι DSD όπως σου είπα .
Όπως φυσικά το συγκεκριμένο player βλέπει κανονικά το software-ASIO του DAC .

Pleo αυτο ακριβως λεω και εγω δεν γινεται. επειδη δεν το εχω ψαξει....εσυ μηπως ξερεις;

Η απάντηση είναι απλή ...Γιατί το Jriver μπορεί να ριπαρει και blu ray -DVD, SACD και DVD audio .
Δείτε τι μπορείς να κάνεις με ένα DVD audio ... Δηλαδή να έχεις εικόνα αλλά αυτό το αρχείο να το μετατρέψεις σε πχ σε flac ,DSD κτλ .
ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (8).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (9).jpgΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (10).jpg.

Last edited by a moderator:
Βρε Μάκη, ποιο DVD-RW διαβάζει τη στρώση του SACD; Έχεις κάποιο υπ' όψη;

Άλλο σε τι μπορείς να μετατρέψεις κάτι και άλλο αν μπορείς να ριπάρεις κάτι. Το ριπάρισμα προυποθέτει να μπορεί να διαβαστεί το original υλικό, η στρώση του SACD σε ένα υβριδικό δισκάκι για παράδειγμα. Ποιο drive για PC το κάνει αυτό;