Daredevil [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 44.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 42.2%
  • Καλή

Votes: 2 4.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 6.7%

• Total voters
    45
Re: Daredevil (2015)

Όντως το 3ο ήταν βαρετό (μου θύμισε κάποια επεισόδια της πρώτης σαιζόν :p) αν εξαιρέσουμε την σκηνή με την σκάλα που μπορεί να θεωρηθεί αναφοράς για σειρά δράσης.

To 4o προχώρησε λίγο την ιστορία αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Θα κάνω διάλειμμα να δω το black sails και το vikings σήμερα και συνεχίζω αργότερα.

Εγραψα πιο πανω οτι το 5ο ειναι εξαιρετικο :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τα "SKGTV" βλέπετε? Είναι ΟΚ? γιατί έγιναν nuked στο org και συνήθως τα κακής ποιότητας εχουν αυτή την κατάληξη...

Μονο στο 9ο μου φανηκε οτι ειχε ενα θεμα με το framerate/κινηση.
Γενικά μια χαρά...

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου αυτή τη σεζόν να την πάρω σε χαλαρό ρυθμό για να κρατήσει περισσότερο.

Τελικά είμαι ήδη στο 10. :BDGBGDB55:

PS: Ήταν που ήταν η εικόνα εκπληκτική, τώρα με τα 4Κ ήρθε κι έδεσε...

Εγώ περίμενω πρώτα τα gr subs γιατί έτσι λίγα καταλαβαίνω και στο Netflix δυστυχώς δεν έχουν βάλει subs

Απάντηση: Daredevil (2015)

Πολύ μπλα μπλα στο πρώτο μισό του 3ου επεισοδίου , πολύ ξύλο στο δεύτερο μισό .
Λίγο άνισο μου φάνηκε αυτό .

Λοιπόν...μετά το τέλος, θα συμφωνήσω με τον Vader στη βαθμολογία. Συνεχίζει να είναι εξαιρετική, αλλά:

προσωπικά με ξενέρωσε το όλο "μυστικιστικό" κομμάτι με τα Χέρια, νεκραναστάσεις, κλπ κλπ κλπ. Η πρώτη σεζόν με είχε καθηλώσει επειδή ήταν γύρω από έναν "αστικό" κακό, με σάρκα και οστά, αλλά επιβλητικό και πολυεπίπεδο.

Τώρα, το ίδιο συνέβη και με την ιστορία του Punisher, εκπληκτικός σα χαρακτήρας και ηθοποιός και όλα. Τα υπόλοιπα όμως τύπου League of Assassins, μου θύμισαν λίγο Arrow και με ξενέρωσαν.

Πάντως, εκτός αυτού του σεναριακού ατοπήματος, τα υπόλοιπα όλα σταθερή αξία.

Η συνάντηση με τον
Kingpin στη φυλακή
ηταν απλά WOW !!!!
Αυτος ο ηθοποιός στον συγκεκριμένο ρόλο δινει τεράστια δυναμική ... (Δεν αναφέρομαι στον Daredevil φυσικά)

Έλεγα πάντως ότι θα πάνε και οι 2 στο σπίτι για να "στεγνώσουν".. :p

.. αλλά θα είχαμε άλλες ιστορίες εκεί! :p

Καλό το 5ο επεισόδιο !
Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την Ηλέκτρα . Δεν ξέρω τι φταίει , η ηθοποιός , κάτι άλλο , δεν ξέρω .

Καλό το 6ο επεισόδιο !
Η σειρά τα πάει πολύ καλά , νομίζω όμως ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω σε σχέση με πέρσι .
Νομίζω στην πρώτη σεζόν υπήρχε μια καλύτερη , πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα .

Καλούτσικο το 7ο επεισόδιο !
Περιμένω να δω πότε θα το πει στην Κάρεν ,για το τι κάνει τα βράδια , νομίζω θα αργήσει αρκετά .

5 και 6 οκ.. μας έβαλε στην ιστορία με την Elektra..
Το φανταζόμουν κάπως αλλιώς.. αλλά επίσης δεν θυμάμαι πως την είδαμε και στις ταινίες που βγήκαν για να κάνω σύγκριση..
Μπορεί να κοιτάξω να τις ξαναδώ..

Τέλος πάντων θα δούμε και παρακάτω..

Όντως η 1η σεζόν ήταν πιο σκοτεινή και πιο δραματική..
αλλά γενικά θα έλεγα ότι η 2η ως τώρα μου αρέσει πιο πολύ γιατί έχει περισσότερα πράγματα..

Δεν διαβαζω σχολια γιατι ειστε μαρτυριαριδες αλλα τα 3 πρωτα που ειδα αποψε (ειχα προοπτικη μονον το πρωτο να δω) απλα τα σπαει.

Ο Punisher επιτελους με σαρκα και οστα σαν να βγηκε μεσα απο τις βαμμενες με αιμα σελιδες των 90's (μιας και επι 70'ς και 80'ς ηταν λιγο σοφτ.)

Πολύ καλό το 8ο επεισόδιο , αλλά το στόρι με Ηλέκτρα , Ματ και Κάρεν δεν μου πολύ κολλάει .

Καλά και τα 7,8 ..

Αναμενόμενα η συνάντηση Karen - Elektra δεν θα είχε καλά αποτελέσματα! :cool:
Η 3άδα δεν έχει μέλλον οπότε κάποια πρέπει να φύγει..

Τώρα βρήκε να τον πιάσουν τα σορόπια τον Matt εις διπλούν ?? :p

Στην δίκη πάλι κάτι περίμενα με όλα αυτά..
και μας σκάει το κερασάκι! :cool:

Ξέχασα και τον παππού που ξαναεμφανίστηκε.. οπότε θα γίνει καλό μπάχαλο μέχρι το φινάλε!! :cool:

Πολύ καλό το 9ο !
Δεν περίμενα να το "διαλύσουν το δικηγορικό μαγαζί".
Δηλαδή με το κόλπο του Φισκ , για πόσες ώρες έκατσε μέσα ο Τιμωρός ;
Πρέπει να έσπασε όλα τα ρεκόρ .

να σας ρωτησω ωρε λεβεντοπαιδα,εχω δει με το ζορι τα πρωτα 6-7 επεισοδια του πρωτου κυκλου,αν υπερπηδησω αυτα που δεν ειδα και παω στο δευτερο κυκλο,θα εχω χασει κατι;

Νομίζω ότι θα χάσεις κάποια πράγματα..

Το βασικότερο νομίζω πως είναι το φινάλε της ιστορίας με τον Wilson Fisk..
η οποία όμως ιστορία δεν θα τελειώσει εκεί..

Για μένα ο Fisk ήταν το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην 1η σεζόν..
μη πω ότι τον έβρισκα πιο ενδιαφέρον και από τον Punisher.. :cool:

Μετά θα χάσεις κάπως την μεταμόρφωση του Dare ως το σημείο που βάζει την κανονική στολή του,
και κάπως τις σχέσεις του με τους φίλους του.. και πως αυτές θα διαμορφωθούν στην 2η σεζόν..

Επίσης δεν ξέρω τι έχεις δει ως τώρα για την σχέση του Dare με τον δάσκαλο του ο οποίος θα επανέρθει στην 2η σεζόν..