Daredevil [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 44.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 42.2%
  • Καλή

Votes: 2 4.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 6.7%

• Total voters
    45
Re: Απάντηση: Daredevil (2015)

να σας ρωτησω ωρε λεβεντοπαιδα,εχω δει με το ζορι τα πρωτα 6-7 επεισοδια του πρωτου κυκλου,αν υπερπηδησω αυτα που δεν ειδα και παω στο δευτερο κυκλο,θα εχω χασει κατι;

Mην τολμησεις και δεν δεις τα τελευταια επεισοδια του πρωτου κυκλου....

Re: Απάντηση: Daredevil (2015)

να σας ρωτησω ωρε λεβεντοπαιδα,εχω δει με το ζορι τα πρωτα 6-7 επεισοδια του πρωτου κυκλου,αν υπερπηδησω αυτα που δεν ειδα και παω στο δευτερο κυκλο,θα εχω χασει κατι;

Επειδή όπως το θέτεις δεν είναι ξεκάθαρο...

..αν "με το ζόρι" εννοείς ότι δε σου έκανε κλικ και τα είδες απλά για να τα δεις, νομίζω ότι θα χάσεις το χρόνο σου (αφού στα 6-7 επεισόδια για εμάς που είμαστε φαν η σειρά πετούσε στο διάστημα, άρα μάλλον δεν σου έκανε κλικ γενικά).

..αν εννοείς ότι απλά δεν έτυχε/δεν πρόλαβες να συνεχίσεις, τότε να συνεχίσεις, και μετά βλέπεις και τη δεύτερη, είναι κρίμα να χάσεις ένα από τα λίγα δεκάρια της τηλεόρασης.

Απάντηση: Daredevil (2015)

Γεμάτο το 10ο επεισόδιο , με πολλές εξελίξεις σε πολλά μέτωπα .
Ωραίος ο τύπος (Gilles Marini) , μπορούσαν να τον κρατούσαν λίγο παραπάνω στη σειρά .Δεν μοιάζει του Μίτσελ ;

Re: Daredevil (2015)

Ακόμη καλύτερα τα 9-10!

Πολλά γεγονότα, και πολύ δράση!
Η 2η σεζόν σίγουρα έχει να δείξει περισσότερα πράγματα, και πιο δυνατές ιστορίες!

Δεν με πείραξε που το "χάλασαν" το ..

"μαγαζάκι¨..

Έτσι και αλλιώς δεν υπηρετούσε τον σκοπό του..
ενώ και εγώ δεν συμφωνώ να έχεις τους φίλους σου στα σκοτάδια από την άλλη..

* Γιάννη προχώρα! ;)

** Μετά από αυτά τα επεισόδια να πω ότι είναι σίγουρο απαιραίτητο να δείτε όλη την πρώτη σεζόν προσεχτικά!! :cool:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Daredevil (2015)

Επειδή όπως το θέτεις δεν είναι ξεκάθαρο...

..αν "με το ζόρι" εννοείς ότι δε σου έκανε κλικ και τα είδες απλά για να τα δεις, νομίζω ότι θα χάσεις το χρόνο σου (αφού στα 6-7 επεισόδια για εμάς που είμαστε φαν η σειρά πετούσε στο διάστημα, άρα μάλλον δεν σου έκανε κλικ γενικά).

..αν εννοείς ότι απλά δεν έτυχε/δεν πρόλαβες να συνεχίσεις, τότε να συνεχίσεις, και μετά βλέπεις και τη δεύτερη, είναι κρίμα να χάσεις ένα από τα λίγα δεκάρια της τηλεόρασης.

μου φανηκε πολυ βαρετο,τα ιδια και τα ιδια,χωρις ουσια,οποτε αρχισα να το βλεπω στο γρηγορο μπας και βελτιωθει η συνεχεια,αλλα φευ!
Ελεγα μπας και ο 2ος κυκλος γινει πιο ''δραστηριος'' και βελτιωθει η εικονα του ηρωα,να κατσω να δω και ν'αποφυγω τη βαρεμαρα του 1ου κυκλου.

Στο 12ο ...
Τις ανατροπές για συνταγματάρχη και Ηλέκτρα δεν τις περίμενα , δεν ξέρω μου φάνηκε ότι δεν κολλούσαν κιόλας .

Τα τελευταία είχαν κάτι σκηνές τραβηγμένες η όχι πολύ λογικές..

- Πως σώθηκε ο Frank που ήταν πάνω στο πλοίο, ενώ σκοτώθηκαν οι άλλοι..
- Που ήξερε o Frank για το σπιτάκι του Συνταγματάρχη..
- Γιατί οι νίντζα πολεμούσαν την Elektra..

και κάτι κοινότυπες χαζομαρούρες του στυλ.. μάχη.. παύση.. ρομαντική στιγμή.. μάχη.. παύση.. ρομαντική σκηνή.. μάχη..
.. αλλά τέλος πάντων! :cool:

Η 2η σεζόν σαφώς είχε περισσότερα πράγματα και δράση από την 1η..

Να πω ότι κάτι περίμενα να δω με όλη αυτή την μυστήρια/μυστική φάση που έκανε το "Χέρι"..

αλλά δεν έδειξαν τελικά..

Και βέβαια φάνηκε ότι δεν τελείωσε η ιστορία με την Elektra..

Να δούμε τώρα πότε θα βγάλουν την επόμενη σεζόν..
φαίνεται ότι το Netflix θέλει πρώτα να κάνει έναν κύκλο με όλες τις νέες σειρές που ετοιμάζει..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Daredevil (2015)

μου φανηκε πολυ βαρετο,τα ιδια και τα ιδια,χωρις ουσια,οποτε αρχισα να το βλεπω στο γρηγορο μπας και βελτιωθει η συνεχεια,αλλα φευ!
Ελεγα μπας και ο 2ος κυκλος γινει πιο ''δραστηριος'' και βελτιωθει η εικονα του ηρωα,να κατσω να δω και ν'αποφυγω τη βαρεμαρα του 1ου κυκλου.

Που να δεις και το Jessica Jones που τα 2/3 της σειράς ασχολούνται με τα ψυχολογικά προβλήματα της πρωταγωνίστριας , είναι και ατάλαντη σαν ηθοποιός που στο τέλος το έκοψα και ησύχασα.:p

Και το Daredevil το έχω αφήσει στο 4o επεισόδιο και βαριέμαι προς το παρόν να βάλω να το δω αλλά θα κάνω κάποια στιγμή γιατί είναι καλούτσικη σειρά αν ξεπεράσεις κάποια αρνητικά όπως τους ανούσιους διαλόγους και την έλλειψη δράσης σε κάποια σημεία.

Μετά το 13ο θα έλεγα ότι η πρώτη σεζόν μου φάνηκε πιο ατμοσφαιρική και πιο στρωτή .
Στη δεύτερη σεζόν είχαμε καλές προσθήκες , Τιμωρού ,Ηλέκτρας , που ανέβασαν τη σειρά, αλλά υπήρχαν πολλές διακυμάνσεις , αντιθέσεις και κάποια που δεν κολλούσαν ή δεν μας τα εξήγησαν καλά .

Αυτό του Ματ και τις γυναίκες του δεν μου άρεσε . Άλλαζε γνώμη μέσα στο επεισόδιο , δυο, τρεις φορές .

Θεικη συνεχεια της πρωτης σαιζον που ουσιαστικα ηταν ενα μεγαλο intro.

Πολυ καλυτερη της πρωτης για μενα , με πολυ συχνη παρουσια πλεον του Daredevil on duty.

Η απεικονιση του Punisher απλα περα απο καθε προσδοκια. Aνυπομονω για την συνεχεια αν και ενας χαρακτηρας που απλα εκτελει διχως οικτο δεν ξερω ποσο βαθος μπορει να εχει στον χρονο. Σιγουρα ομως θα μπορουσε να εχει μια γεματη σαιζον ή και μια ταινια.

Η Ηλεκτρα τωρα δεν ειναι μυστικο οτι δεν ειμουν πολυ ενθουσιασμενος αρχικα. Ομως καταφερε και εδωσε την σκοτεινη της πλευρα και να φτασει τον χαρακτηρα του κομικ εκει που τον οδηγησε ο δημιουργος της Frank Miller.

Θα την ξαναδουμε αλλωστε μιας και στο κομικ αναστηθηκε στο κλασικο Electra lives again.

promo-poster.jpg

http://4thletter.net/2010/04/booze-broads-bullets-elektra-lives-again/

Εάν η επόμενη σεζόν έχει Fisk, Punisher, Elektra και άλλους μαζί.. μιά χαρά θα έιναι! :cool:

Punisher αν εχει θαναι limited. Eιδικα αν παει για δικη του σειρα.

Σιγουρα θα εχει Electra,Stick και κυριως Fisk.

Απο την αλλη οι λογαριασμοι με το "Χερι" ειναι ορθανοιχτοι και καποια στιγμη περιμενω να εμφανιστει και ο Bullseye.

Απάντηση: Daredevil (2015, Netflix)

Ξεκίνησα διστακτικά κι εγώ την 1η σεζόν και ήδη βρίσκομαι στο 6 επεισόδιο. Ομολογώ ότι μ αρέσει πολύ από πλευράς στόρι, το καστ καθώς και ότι είναι καλογυρισμένη.
Απ οτι διαβάζω θα πάει ακόμα καλύτερα στην συνέχεια!

πως και δεν έγραψε κανείς?

και η δεύτερη σεζόν τα σπάει, όπως άλλωστε και η πρώτη. Έχω ήδη ψηφίσει εξαιρετική από πέρυσι, και ισχύει το ίδιο και για τα φετινά 13 επεισόδια.

κρατήθηκα και τα είδα και τα 13 τις τελευταίες μέρες, αφού είχαν τελειώσει όλα τα υπόλοιπα "παιδικά" (arrow, flash, legends of tomorrow, supergirl κλπ). Γιατί πως να δεις εκείνα, όταν έχεις δει αυτό?

πως και δεν έγραψε κανείς?

και η δεύτερη σεζόν τα σπάει, όπως άλλωστε και η πρώτη. Έχω ήδη ψηφίσει εξαιρετική από πέρυσι, και ισχύει το ίδιο και για τα φετινά 13 επεισόδια.

κρατήθηκα και τα είδα και τα 13 τις τελευταίες μέρες, αφού είχαν τελειώσει όλα τα υπόλοιπα "παιδικά" (arrow, flash, legends of tomorrow, supergirl κλπ). Γιατί πως να δεις εκείνα, όταν έχεις δει αυτό?

ωχ, σήμερα τελειώνω τον β κύκλο και σκεφτόμουν τι θα κάνω τώρα, έλεγα arrow jessica jones luke cage αλλά με φόβισες... θα περιμένουμε τους defenders!

btw είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το daredevil, τι να πρώτο πω!

Re: Daredevil (2015, Netflix)

Μόλις τελείωσα και την δεύτερη σεζόν.........την οποία ξεκίνησα την Κυριακή. Απλά καταπληκτική. Δεν περίμενα ότι θα ήταν καλύτερη άλλο την πρώτη. Σίγουρα η πλοκή είναι διαφορετική από αυτή που μάθαμε αυτά μαθητικά μας Χρόνια διαβάζοντας "καμπάνα Ελλάς" αλλά πιστή στο στόρι του Ατρόμητου. Η μουσική, η σκηνοθεσία, η υπόθεση, οι χαρακτήρες, σε κρατάει από το πρώτο λεπτό του πρώτου επεισοδίου μέχρι το τελευταίο του 13ου. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι την αρχή του 2017 για τον επόμενο κύκλο

Sent from my S7 edge