χωρίς να τα ξυλωσεις ολα
Την πρώτη φορά που έβαλα τα λεντ ήταν όλα αναποδα....μπορείς με καμία μπαταρία να δεις τι γίνεται όπως επίσης και αν κάποιο δεν λειτουργεί ,χωρίς να τα ξυλωσεις ολα
Μην έχει βαλει στην 1Ω, 1ΚΩ;:HTEHETH63:
Εσένα πως πάει απο τότε που άλλαξες την δίοδο, το τσούλισες λιγακι;
δεν ειναι λογικο αυτο αν η πολικοτητα ειναι σωστη αλλαξε τα.....λοιπόν, έβαλα κάτι κροκοδειλάκια και μπόρεσα και έκανα πιο σωστά τις επαφές ...
ανάβουνε ένα ένα τα δύο της κορυφής, και από τα τρία της βάσης ανάβουν τα δύο πρώτα , δεν ανάβει μόνο το τελευταίο ... και στις δύο πεντάδες ..
η πολικότητα και σε αυτά ήταν σωστή, τα έβγαλα και δεν άναβαν, τα άλλαξα και όλα εντάξει ....
βέβαια έβαλα στην τύχη δύο , οπότε οι τιμές για το ματσάρισμα θα έχουν κάποια απόκλιση,
μια πρώτη μέτρηση 9,63 - 9,72 ... (με 2Χ15 80VA amplimo)
επειδή είχα βγάλει τις ψύκτρες το έκλεισα γρήγορα , αργότερα θα τις βάλω και θα μετρήσω αναλυτικά ...
ναι ολα μια χαρα πλεον......χωρις περιεργες και αδικαιολογητες θερμοκρασιες αλλα το ακουω λιγο στεγνο στις μεσαιες σε συνδιασμο με τον f5.... με κατι λαμπατους που εχω που φορανε 300B κελαηδαει σαν καναρινι......τωρα εχω σχεδιασει και ενα συμπαθητικο κουτακι οπου θα παει μεσα στη βδομαδα για κοψιμο....
Για τον F5 συμφωνώ φίλε Salas, είναι στεγνός και έχει ελαφρώς "τρανζιστορικό" ηχο - για τα δικά μου τα γουστα- αυτιά προτειμοτεροι οι Zen, Aleph. Ωστόσο και το (κινέζικο) Β1 με απογοήτευσε λίγο, καθώς το περίμενα πολύ καλύτερο.Ό F5 είναι όντως στεγνός για μένα. Ό Aleph J, λέει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.