DCB1 Βuffer (Salas)

Re: DCB1 BUFFER (SALAS)

χαιεντιές ....

αν παίζει τόσο καλά όσο όμορφο είναι , τότε είναι κελεπούρι για τα λεφτά του .....

να καταθεσω την αποψή μου απο την χθεσινη συντομη ακροαση το dcb1 του kpaiss. Γ@μ@'ει

Σε σχεση με το δικο μου το μπαστερδεμένο (απλό Β1+salas shunt) έδινε κατι παραπάνω και στον ελαχιστο χρονο που το ακουσαμε το προσδιοριζω στην περιγραφη του χαμηλου, ποιο γρηγορο και ισως δημιουργία μεγαλύτερης σκηνης.

Ευγε!

να καταθεσω την αποψή μου απο την χθεσινη συντομη ακροαση το dcb1 του kpaiss. Γ@μ@'ει

Σε σχεση με το δικο μου το μπαστερδεμένο (απλό Β1+salas shunt) έδινε κατι παραπάνω και στον ελαχιστο χρονο που το ακουσαμε το προσδιοριζω στην περιγραφη του χαμηλου, ποιο γρηγορο και ισως δημιουργία μεγαλύτερης σκηνης.

Ευγε!

Επιβεβαιωνω :D
Ενα ακομη ευχαριστω στον D I M __ Z που μου το εφτιαξε και στον Tsip που μας ανεχτηκε εχτες.

μου αρκεί η γνώμη του tsip, αφού εγώ πρώτη φορά άκουγα το σύστημα του ενώ ο ίδιος το ξέρει καλά ...

αυτοί οι μούλοι πάντως .... συμπαθέστατοι ....

*kpaiss καλές ακροάσεις φίλε. ....

Απάντηση: DCB1 BUFFER (SALAS)

Γελώντας, όλοι συμφωνήσαμε ότι η διαφορά ήταν κάπου εκεί κρυμμένη στα χαμηλά.
Νταξ δύσκολο για εμάς που ακούγαμε πρώτη φορά το σύστημα να καταλάβουμε περισσότερα στο λίγο χρόνο σύγκρισης…
Ενώ το b1 του τσιπ έχει και κάποιες παραπάνω δυνατότητες όπως επιλογέα εισόδου κ.ο.κ. που δε μπορούμε να ξέρουμε εάν κάτι από τα υπόλοιπα συνέβαλε.

Tsip για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!

Λογικά οι πυκνωτές στο σήμα... και το συμμετρικό τροφοδοτικό παίζοντας με λεντάκια και όχι με τρίμμερ κάνει τη διαφορά!
Τέλος είναι σεταρισμένο από Salas ....!

Απάντηση: DCB1 BUFFER (SALAS)

Πιθανά και η ίδια η πλακέτα - το όλα σε ένα τακτοποιημένα.

Καλησπέρα και πάλι

Θέλω να προσθέσω στο Hypnotize DCB1 μία επί πλέον είσοδα
Αν έχετε την καλοσύνη να που προτείνετε μια λύση χωρίς να χάσω κάτι από θέμα σήματος ? Π.Χ ένας απλός DPDT switch θα κάνει, (έστω κι αν γίνει η παραδοχή ότι η μεταγωγή θα γίνεται πρίν ανοίξει ο pro)?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Στο DCB1 που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή έχω μια πλακέτα σαν αυτή http://www.audiophonics.fr/lite-4ch-input-switch-board-p-5780.html Αγορασμένη κάποτε από κινέζο στο ebay και με αλλαγμένα τα relays σε omron.
Αλλά θα δοκιμάσω και του γάλου την πλακέτα στο επόμενο build.
O DIM Ζ σκεπτόταν μηχανικό επιλογέα που να κάνει και switch τα (-)
Ενώ παραδίπλα ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ έκανε τη δική του πλακέτα http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056255098&postcount=28

Re: Απάντηση: DCB1 Βuffer (Salas)

Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα...
Που ν'αξερα ο έρμος ότι θα κολήσω με το παλιο... DCB1 σου?:smash:
Eγώ ένα απλό πείραμα ήθελα να κάνω να δώ πως ακούγεται το dac..
Τώρα θέλω να βάλω Ολες τις πηγές μου πάνω...
Αούγεται τόοοοοσο καλά, τώρα που έχει στρώσει......

Σκέφτκκα και εγώ τη λύση να βάλω μια επι πλέον πλακέτα με ρελεδάκια αλλά...
να περνά το σήμα από δύο ρελεδάκια? (dcb1+ επιλογέα?)

Τό Mezmerize & Hypnotize είχαν βγεί μαζί. Tό hot rod Hypno Blue πού έχεις έιναι πιό καινούργιο από τό Mezmerize. Τά ονόματα είναι από albums τών System Of A Down.

Τό Mezmerize έχει 6 εισόδους ρελέ, + 1 ρελέ προστασίας εξόδου έχουν όλα καί είναι απαραίτητο. Δέν υπάρχουν μείον στά ρελεδάκια αυτής τής ποιότητας. Άφοβα.

Re: Απάντηση: DCB1 Βuffer (Salas)

Τό Mezmerize & Hypnotize είχαν βγεί μαζί. Tό hot rod Hypno Blue πού έχεις έιναι πιό καινούργιο από τό Mezmerize. Τά ονόματα είναι από albums τών System Of A Down.

Τό Mezmerize έχει 6 εισόδους ρελέ, + 1 ρελέ προστασίας εξόδου έχουν όλα καί είναι απαραίτητο. Δέν υπάρχουν μείον στά ρελεδάκια αυτής τής ποιότητας. Άφοβα.

Ηταν λάθος επιλογή δική μου, απλά αστειευόμουν:)
Σκέφτομαι σε πρώτη φάση θα βάλω μια έξτρα πλακέτα από με καλά ρελεδάκια και ξεχωριστό Μ/Τ (έχω χώρο στο κουτί) και άν δώ κάποιο θέμα θα φτιάξω ένα Mezmerize.

Τώρα που πήραμε το κολάει...

Στο DCB1 που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή έχω μια πλακέτα σαν αυτή http://www.audiophonics.fr/lite-4ch-input-switch-board-p-5780.html Αγορασμένη κάποτε από κινέζο στο ebay και με αλλαγμένα τα relays σε omron.
Αλλά θα δοκιμάσω και του γάλου την πλακέτα στο επόμενο build.
O DIM Ζ σκεπτόταν μηχανικό επιλογέα που να κάνει και switch τα (-)
Ενώ παραδίπλα ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ έκανε τη δική του πλακέτα http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056255098&postcount=28

Τα Omron θεωρούνται καλύτερα από αυτά που έχει ο Γάλλος (Takami..απαυτά?)

επιτέλους μπήκε σε κουτί ...

μπήκανε οι 9,1R Mills και οι Vishay 220R naked foil .. ήρθε και το khozmo .....

το κακό είναι οτι στο ένα κανάλι δεν ανάβει η τριπλέτα των Led και η αντίστοιχη Mills ανέβασε πολύ θερμοκρασία ...

το καλό είναι οτι έχω σχεδόν ότι χρειαστεί αρκεί να βρω τι φταίει

IMG_25851.jpg

Last edited: