DCB1 Βuffer (Salas)

Σταυρο και αν δεν θελεις πυκνωτη στη εισοδο ..... DC προστασια

Attachments

• Goldmund Mimesis 3 Final Protection Circuit Schematic 1.jpg
    Goldmund Mimesis 3 Final Protection Circuit Schematic 1.jpg
    86.3 KB · Views: 139
  • GOLD-PROT-new3.jpg
    GOLD-PROT-new3.jpg
    42.7 KB · Views: 135
  • P101114_18.120001 (1).jpg
    P101114_18.120001 (1).jpg
    174 KB · Views: 135
  • new2BMP (1).jpg
    new2BMP (1).jpg
    226.1 KB · Views: 137
Eγω πιστευω οτι σε ολους γινεται ,το θεμα ειναι τι θελει ο καθενας , καλυτερο ηχο λιγοτερη προστασια ή το αντιθετο .
Παμε για off topic....

Ερώτηση: αν διαθέτεις τελικό με πυκνωτή στην είσοδο, γιατί να μην πας σε απλό Β1 με αφαίρεση των πυκνωτών IN / OUT?
Θά πάρεiς μέρος τού μονοπολικού DC Rail KAI στήν είσοδο. Αφού θά πρέπει νά πολώσεις τήν πύλη στό μισό τού δυναμικού γιά νά δουλέψει. Καί πυκνωτή νά έχει ή πηγή σου θά μπλοκάρει όταν δεί μεγαλύτερη στάθμη DC απέναντι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχω χάσει τέτοια φυσιογνωμία, μα τέτοια προσωπικότητα...ειλικρινά πως μου είχε ξεφύγει αυτό το άτομο!
Τόκος το ψώνιο! Τόκος ο πιπινοκυνηγός!

Περί τόκου ποτ, πολύ καλό σε μεσαίες υψηλές εντάσεις και καλό σε πολύ χαμηλές, αλλά νομίζω ότι ίσως δίνει τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία του, όταν άλλα δεν πέφτουν κάτω από το 5% σε διαφορές ανάμεσα στα κανάλια.

Δεν ξέρω εάν διάλεξα σωστά, αλλά έχοντας στο νου μου τις διαφορές ανάμεσα στα κανάλια των ποτ και επειδή ήθελα τηλεχειρισμό...στράφηκα σε R2R melf αντιστάσεις...κοίταξα και τα ledr αλλά άρχισα να χάνομαι...

Έιναι ένα κάρμπον πότ μάλλον λογικής ποιότητας γιά κάποιον πού δέν τού αρέσει τό ALPS RK27 Blue Velvet μιά καί δέν υπάρχει πλέον τό RK40 Black Beauty πού ήταν carbon καί κατασκευάρα αθάνατο. Μερικοί δέν γουστάρουν τήν αίσθηση τών διακοπτών καί τά σκαλιά στήν ένταση. Τά διακοπτικά είτε μηχανικά είτε ρελέ είναι άλλη κατηγορία ακρίβειας καί επιλογής στοιχείων τους, όσο καί εύχαιρα στόν αυτοματισμό.

*Τήν περίμενα ότι μπορεί καί νά σάς μπερδέψω μέ τόν Τόκο.:Banane0:

Re: Απάντηση: DCB1 Βuffer (Salas)

Θά πάρεiς μέρος τού μονοπολικού DC Rail KAI στήν είσοδο. Αφού θά πρέπει νά πολώσεις τήν πύλη στό μισό τού δυναμικού γιά νά δουλέψει. Καί πυκνωτή νά έχει ή πηγή σου θά μπλοκάρει όταν δεί μεγαλύτερη στάθμη DC απέναντι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έιναι ένα κάρμπον πότ μάλλον λογικής ποιότητας γιά κάποιον πού δέν τού αρέσει τό ALPS RK27 Blue Velvet μιά καί δέν υπάρχει πλέον τό RK40 Black Beauty πού ήταν carbon καί κατασκευάρα αθάνατο. Μερικοί δέν γουστάρουν τήν αίσθηση τών διακοπτών καί τά σκαλιά στήν ένταση. Τά διακοπτικά είτε μηχανικά είτε ρελέ είναι άλλη κατηγορία ακρίβειας καί επιλογής στοιχείων τους, όσο καί εύχαιρα στόν αυτοματισμό.

*Τήν περίμενα ότι μπορεί καί νά σάς μπερδέψω μέ τόν Τόκο.:Banane0:

Nτουπ στο ηχειο με αυτο τον τροπο θα υπαρξει?

Εγω απο περιεργεια θα δω αυτο που μου εστειλε η hificοllective τι ειναι γιατι μου το ονομασε την πρωτη φορα Blue Beauty και το πληρωσα 18Εuro πιστευω να μη ειναι μουμιε.

Last edited:
Nτουπ στο ηχειο με αυτο τον τροπο θα υπαρξει?.
Γιά καραμπάμ τό κόβω. Βρέ 9VDC πρός τήν πηγή σήματος στό IN του B1 καί άλλα 9VDC στό OUT πρός τόν ενισχυτή; Δέν θά κάνει άμεση φόρτιση καί πυκνωτή νάχει; Επικίνδυνες πρακτικές πολύ.

Eεεεε και εγω και για μπουμπουνητο το εκοβα, τι δεν καταλαβα καλα λεω.
Αυτο το ειχε εξηγησει και ο AntrewT πολυ λεπτομερεστατα αλλα δεν βρισκω το ποστ του .

Άλλο να σου λένε το μπλε της Alps και άλλο το... blue beauty.
:)
Blue Velvet τό λένε τό RK27 (conductive plastic). Black Beauty λέγανε τό μεγάλο τό μαύρο πού καταργήθηκε (carbon).

*Μπλέ βελούδο ήταν επίσης τραγούδι τού Bobby Vinton. (Φετίχ τού David Lynch όπως καί ταινία του μέ τόν Ντένις Χόπερ). Από εκεί μάλον τό σκέφτηκαν τό παρατσούκλι επειδή μπλέ καί γυρνάει μαλακά.

blue-velvet.jpg

Αυτο ειναι το ποτενσιομετρο
Πως καταλαβαινουμε οτι ειναι αυθεντικο ALPS ?

Attachments

• P011214_17.570001.jpg
    P011214_17.570001.jpg
    104.4 KB · Views: 149
Last edited:
Θα σου πω αλλά μη γελάσεις.

Από τη γραμματοσειρά και την ποιότητα του μελανιού.

Επίσης από τα πλάγια στο αυτοκόλλητο δεν βγαίνει κάποια περίεργη Κινέζικη κόλλα... :)

Δεν ξέρω, τέτοια υλικά τα φοβάμαι όταν δεν ξέρεις την προέλευσή τους.
Ακόμη και στα αυτοκόλλητα έχουν κάνει πολύ καλή αντιγραφή.

Για παράδειγμα, ανεβάζω τρεις φώτο, το ένα πωλείται από Κίνα μέσω ebay που για να αποδείξει ότι είναι γνήσιο βάζει και ένα κουτί με προέλευση Ιαπωνίας...και έχει το πολύ 5 ευρώ. Κοιτάξτε τον άξονα για παράδειγμα οτι είναι ακτινωτός και όχι λείος με εγκοπή. Τα αυτοκόλλητα όμως...

Το άλλο είναι αγορά απο Ευρώπη, περίπου 15 ευρώ.

Attachments

• chinesse.JPG
    chinesse.JPG
    196.1 KB · Views: 94
  • europe1.jpg
    europe1.jpg
    63.7 KB · Views: 94
  • europe2.jpg
    europe2.jpg
    86.9 KB · Views: 94