Θά πάρεiς μέρος τού μονοπολικού DC Rail KAI στήν είσοδο. Αφού θά πρέπει νά πολώσεις τήν πύλη στό μισό τού δυναμικού γιά νά δουλέψει. Καί πυκνωτή νά έχει ή πηγή σου θά μπλοκάρει όταν δεί μεγαλύτερη στάθμη DC απέναντι.Ερώτηση: αν διαθέτεις τελικό με πυκνωτή στην είσοδο, γιατί να μην πας σε απλό Β1 με αφαίρεση των πυκνωτών IN / OUT?
Έχω χάσει τέτοια φυσιογνωμία, μα τέτοια προσωπικότητα...ειλικρινά πως μου είχε ξεφύγει αυτό το άτομο!
Τόκος το ψώνιο! Τόκος ο πιπινοκυνηγός!
Περί τόκου ποτ, πολύ καλό σε μεσαίες υψηλές εντάσεις και καλό σε πολύ χαμηλές, αλλά νομίζω ότι ίσως δίνει τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία του, όταν άλλα δεν πέφτουν κάτω από το 5% σε διαφορές ανάμεσα στα κανάλια.
Δεν ξέρω εάν διάλεξα σωστά, αλλά έχοντας στο νου μου τις διαφορές ανάμεσα στα κανάλια των ποτ και επειδή ήθελα τηλεχειρισμό...στράφηκα σε R2R melf αντιστάσεις...κοίταξα και τα ledr αλλά άρχισα να χάνομαι...
Θά πάρεiς μέρος τού μονοπολικού DC Rail KAI στήν είσοδο. Αφού θά πρέπει νά πολώσεις τήν πύλη στό μισό τού δυναμικού γιά νά δουλέψει. Καί πυκνωτή νά έχει ή πηγή σου θά μπλοκάρει όταν δεί μεγαλύτερη στάθμη DC απέναντι.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Έιναι ένα κάρμπον πότ μάλλον λογικής ποιότητας γιά κάποιον πού δέν τού αρέσει τό ALPS RK27 Blue Velvet μιά καί δέν υπάρχει πλέον τό RK40 Black Beauty πού ήταν carbon καί κατασκευάρα αθάνατο. Μερικοί δέν γουστάρουν τήν αίσθηση τών διακοπτών καί τά σκαλιά στήν ένταση. Τά διακοπτικά είτε μηχανικά είτε ρελέ είναι άλλη κατηγορία ακρίβειας καί επιλογής στοιχείων τους, όσο καί εύχαιρα στόν αυτοματισμό.
*Τήν περίμενα ότι μπορεί καί νά σάς μπερδέψω μέ τόν Τόκο.:Banane0:
Γιά καραμπάμ τό κόβω. Βρέ 9VDC πρός τήν πηγή σήματος στό IN του B1 καί άλλα 9VDC στό OUT πρός τόν ενισχυτή; Δέν θά κάνει άμεση φόρτιση καί πυκνωτή νάχει; Επικίνδυνες πρακτικές πολύ.Nτουπ στο ηχειο με αυτο τον τροπο θα υπαρξει?.
Blue Velvet τό λένε τό RK27 (conductive plastic). Black Beauty λέγανε τό μεγάλο τό μαύρο πού καταργήθηκε (carbon).Άλλο να σου λένε το μπλε της Alps και άλλο το... blue beauty.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.