Απάντηση: Re: Dead can Dance..
Eισαι....:lollypop:
Και γι’αυτο τσιμπας ευκολα....:aetsch:
Ή είμαι πολύ μικρός......
Ή είμαι πολύ μικρός......
Ναι καλά. Θα μας βολέψει μια χαρά ο Κώστας μετά.
Πάντως ακόμα αδυνατώ να καταλάβω γιατί είναι σε αντίθετα στρατόπεδα και προς τι τόσο μένος προς τους DCD.
Ή είμαι πολύ μικρός ή βλέπω αλλιώς τα πράγματα...
Καπετάνιε, είπες και συ να ανοίξεις νήμα στην μουσική ... δεν ήξερες, δεν ρώταγες ;;;;
Για να θυμηθούμε και το έτερο χόμπυ : Καπετάνιε, πρόλαβες τις επανακυκλοφορίες των δίσκων τους σε sacd ; Πρόκειται για κάποιες από τις καλύτερες μεταφορές στο φορμά αυτό ...
και η Lisa Gerrard τα μαγικα μυσταγωγικα live με τον παππου της ηλεκτρονικης Schulze, με αποκορυφωμα το 3πλο live, Dziekuje Bardzo.
Μιλαμε γι’αυτες της Mofi?Ειχα βρει καποιες σε προσφορα στο Μετροπολις και τις ειχα χτυπησει...
Kαι δεν έρχεται και στον καφέ....:smash:
γιατί δηλαδή?Πάντως ο Λύμπε εδώ έχει δίκαιο. Για γεροντοκόρες 50άρες είναι οι DCD. Πλήξη , ανία , τσιριχτά φωνητικά και σταυροβελονιά. Ασε καλύτερα
γιατί δηλαδή?
εμείς πόσο είμαστε?:Banane0:
Λυμπερόπουλε....είσαι γλυκύτατος, μέντορας και τελείως μα τελείως παλαβός ....
Όταν ο Ivo επέλεγε τους Αυστραλούς για την 4AD ίσως να ήταν η μοναδική φορά που το όραμα της εμπορικής επιτυχίας επιβλήθηκε της διαίσθησης που είχε για καλλιτέχνες που είχαν κάτι διαφορετικό να πουν.
Εντάξει, πιασάρικος ο τίτλος Garden of the Arcade Delights ή within the realm of the dying sun για να το παίξεις "ψαγμένος".
Καλό και το the host of Seraphim για να το βάλεις να παίζει μήπως σπρώξεις εκείνα τα ηχεία που δεν φεύγουν με τίποτα
Ο κοινός παρονομαστής όμως είναι το "δήθεν"
Δήθεν new age, δήθεν αναγεννησιακοί, δήθεν dark.
Μέχρι που τους έμαθαν και οι διαφημιστές μετά το 90 και κοτσάρουν το saltarello για κάθε διαφήμιση κλαδικής έκθεσης σαν "προκλασσικό"...
Και από live η απόλυτη ανία. Φαίνεται (ή μάλλον ακούγεται) και στο toward the within.
Αν κάποιοι αρέσκονται σε δίσκους τύπου voices in harmony του compact dic club τότε όντως είναι καλύτεροι από αυτό.
Επίσης για φωνή "ξωτικού" η παρακάτω συνάδελφος της Gerrard στη 4AD δεν έχει αντίπαλο.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.