Deadpool & Wolverine

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    22
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ακομα χαμογελαω σαν μαλακας

Επρεπε να το κανει και με την πορτοκαλοκαφε να ολοκληρωθουμε.

• Haha
Reactions: Kosh
Με ξεσήκωσαν τα παιδιά να πάμε να το δούμε (βαριέμαι ΑΦΟΡΗΤΑ ΟΛΑ τα κόμικ)
Όλο υπονοούμενα, δεν κατάλαβα τίποτα. Καλά ο άλλος τον έκανε σουρωτηρι με τα νύχια του και δεν σκιζόταν ούτε καν η στολή; Τι μούφες είναι αυτές;

Όλο υπονοούμενα, δεν κατάλαβα τίποτα.
Αυτό φοβάμαι κι εγώ με αυτά που διαβάζω.

Θυμαμαι παλιά που βλέπαμε ταινίες με Δημήτρη και Τάκη και πέθαιναν στα γέλια με αυτά τα Αμερικανικα inside jokes και εγώ κοιτούσα με απορία 😋

Εντάξει πήγαινε να την δεις, πάρε κι ένα τζάμπο ποπ κορν μαζί να περνάει η ώρα και ότι καταλάβεις.
Πάντως μην περιμένεις σοβαρή ταινία. Ολο αστειακια , χαβαλέ, ρίχνουν και ένα μπουνιδι ενδιάμεσα (στο οποίο δεν έχεις ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ αφού κανένας δεν παθαίνει τίποτα) και ξανά πάλι από την αρχή. Σίγουρα πέρασαν τέλεια στα γυρίσματα.

Πάντως μην περιμένεις σοβαρή ταινία.
Συγγνώμη, τί περιμένεις από μια ταινία που λέγεται Deadpool and Wolverine? Υπαρξιακούς προβληματισμούς και ψυχολογικό βάθος;

Και χειροτερα .....

εγω στο κομικ δεν το αντεχω ολο αυτο το trash talking αλλα ο Ρεινολντς στις ταινιες του το κανει απολαυστικα αστειο.

• Like
Reactions: songless_bird
Περίμενα ταινία κανονική. Όχι αυτογελοιότητες.
Τότε κακώς πηγές να δεις Deadpool. Είναι σαν να πηγαίνω να δω κάποιο SAW και να παραπονιέμαι για το σπλάτερ, ή να πηγαίνω να δω μεταφορά μυθιστορήματος της Jane Austen και να παραπονιέμαι που είναι όλο διάλογος και καθόλου δράση-μα ουτε μια δολοφονία;

Το είδαμε σε 3D στη Sphera στο Mall.

Δεν θυμάμαι να έχω περάσει καλύτερα σε άλλη ταινία. Σίγουρα όχι τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Απόλαυση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Ήταν μαγικό αυτό που έγινε.

Και το 3D ήταν πάρα πολύ καλό (παραδόξως).

• Like
Reactions: takisot and vadergr
Αν δεν υπηρχε το -ψηφιακο- αιμα θα εβριζαν ολοι την Μαρβελ και την Ντισνευ οτι εκανε και αυτην την ταινια παιδικη.

Εγω απορω πως τα καταφεραν και εστριψαν το τιμονι αυτο.

σε καλο τους βγηκε

Το είδαμε σε 3D στη Sphera στο Mall.

Δεν θυμάμαι να έχω περάσει καλύτερα σε άλλη ταινία. Σίγουρα όχι τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Απόλαυση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Ήταν μαγικό αυτό που έγινε.

Και το 3D ήταν πάρα πολύ καλό (παραδόξως).
OMG, η χρονομηχανη μου δουλεύει, είμαστε στο 2010; 😆