Deadpool & Wolverine

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    22
Στα "Και?" δεν χρειαζεται απαντηση ειναι απλα για να μπουν .

Χαλάρωσε, δεν είναι όλοι τόσο φανατικοί όσο εσύ.

Eιπε αυτος που δεν ανεχεται να αλλαξει ουτε η χωριστρα σε ηρωα του Τολκιεν (μιλωντας για φανατικους που διασκευαζοντα σε ταινιες ή σειρες εισαι εδω μεσα μακραν ο φανατικοτερος)

Πριν την κριτικη καλυτερη ειναι η αυτοκριτικη.

:)

Last edited:
Στα "Και?" δεν χρειαζεται απαντηση ειναι απλα για να μπουν .

Eιπε αυτος που δεν ανεχεται να αλλαξει ουτε η χωριστρα σε ηρωα του Τολκιεν (μιλωντας για φανατικους που διασκευαζοντα σε ταινιες ή σειρες εισαι εδω μεσα μακραν ο φανατικοτερος)

Πριν την κριτικη καλυτερη ειναι η αυτοκριτικη.

:)
Όταν παραδεχτείς ότι εσύ δε γνωρίζεις καλά κάποιο, οποιοδήποτε αντικείμενο, θα κάνω κι εγώ την αυτοκριτική μου. Όσο για τον Τόλκιν: Διάβασε πρώτα τα βιβλία του και τα ξαναλέμε. Ναι, ξέρω, έχεις διαβάσει τον Άρχοντα στη μέτρια ελληνική μετάφραση. Δεν αρκεί για να σχηματίσεις άποψη. Διάβασε έστω τα Παραρτήματα στο Return of the King,για να καταλάβεις τι ανοσιούργημα διέπραξαν οι βάνδαλοι που παριστάνουν τους Showrunners στο Rings of Power.

Όταν παραδεχτείς ότι εσύ δε γνωρίζεις καλά κάποιο, οποιοδήποτε αντικείμενο, θα κάνω κι εγώ την αυτοκριτική μου. Όσο για τον Τόλκιν: Διάβασε πρώτα τα βιβλία του και τα ξαναλέμε. Ναι, ξέρω, έχεις διαβάσει τον Άρχοντα στη μέτρια ελληνική μετάφραση. Δεν αρκεί για να σχηματίσεις άποψη.

To τι εχω διαβασει εγω και στην ελληνικη μεταφραση και στα αγγλικα το ξερω εγω.

Εσυ οχι.

Μπερδευεις μαλλον το τι θυμαται ο καθενας απο βιβλια που εχει διαβασει χρονια πριν. Σε σημειο εμμονης θα ελεγα.

Ειμαι ευτυχης με αυτα που θυμαμαι απο τα βιβλια που διαβαζω αν χρειαζομουν κι αλλα θα εκανα επαναληψεις για να κανω τον εξυπνο.

To τι εχω διαβασει εγω και στην ελληνικη μεταφραση και στα αγγλικα το ξερω εγω.

Εσυ οχι.
Βασικά ξέρω τι ΔΕΝ έχεις διαβάσει, γιατί μου το είπες εσύ.
Μπερδευεις μαλλον το τι θυμαται ο καθενας απο βιβλια που εχει διαβασει χρονια πριν. Σε σημειο εμμονης θα ελεγα.

Ειμαι ευτυχης με αυτα που θυμαμαι απο τα βιβλια που διαβαζω αν χρειαζομουν κι αλλα θα εκανα επαναληψεις για να κανω τον εξυπνο.
Δηλαδή τα βιβλία που διαβάζεις τα διαβάζεις μόνο για να κανείς τον έξυπνο; Όχι γιατί σου αρέσουν;

Βασικά ξέρω τι ΔΕΝ έχεις διαβάσει, γιατί μου το είπες εσύ.

Σωστα δεν εχω διαβασει (για τελευταια φορα) μονον το Silmarillion.

Τα υπολοιπα ειναι θεματα που πρεπει να καταλαβεις μονος σου δεν μπορω να βοηθησω.

Αφού ακόμα κόβει εισιτήρια, δεν πρόκειται να τρέξουν. Αν μη τι άλλο, τρελό χαρτί για συνδρομές ενηλίκων στο Disney+.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ηρθε η ωρα

Οχι screeners και λοιπες παγοποντιες..... , μονον ξεκαθαρο ! αγνο! ακριβως στον στοχο! digital την 1η οκτωβριου και bluray στις 22 οκτωβριου (για τον spcav :p )

Μου έκανε εντύπωση, ότι πρόσεξα περισσότερες λεπτομέρειες στο πανί των 120" παρά στο σινεμά. ΤΙ να πω. Πάντως, εγώ για 5η και ο μικρός για 2η φορά, μια χαρά το ξανααπολαύσαμε. Και εννοείται θα το ξαναδούμε.