Death Proof

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Πολύ Καλή

Votes: 7 25.9%
  • Καλή

Votes: 7 25.9%
  • Μέτρια

Votes: 5 18.5%
  • Κακή

Votes: 8 29.6%

• Total voters
    27
Απάντηση: DEATH PROOF

Έξοχο σκουπίδι.
Με κάλυψε απόλυτα ο Γιώργος Μπαϊραχτ.
Αυτό που έχει καταφέρει ο τύπος είναι να παρουσιάζει με καταπληκτικό τρόπο μία περασμένη αισθητική στα πράγματα (μουσική, μόδα, συμπεριφορές),που στη σύγχρονη μπερδεμένη ανουσιότητα που ζούμε, είναι όαση.

Μόνο για τη σκηνή στο μαγαζί με το τζουκ μποξ και τον τρόπο που κινηματογραφεί την τοποθέτηση του δίσκου και της βελόνας στο 45άρι , αξίζει τα λεφτά της.
Για να μη μιλήσω για τις μουσικές, τα αμερικάνικα κολ....κια ,που είναι ακριβώς έτσι, τα φετιχιστικά του πλάνα με τα πατουσάκια-δαχτυλάκια, το ανέβασμα της ταχύτητας και τον μεταλλικό ήχο στο κούμπωμα του λεβιέ των ταχυτήτων και εκατοντάδες ακόμη ευρήματα που καθηλώνουν.

Ναι δεν υπάρχει ιστορία. Ε και τι έγινε.

Re: DEATH PROOF

Λοιπόν, καλώ Μπαϊραχτάρη, Ιωάννου, Μουκ και Μανωλάκο για ομαδική θέαση Death Proof - Planet Terror όταν ξανακατέβω Αθήνα.

Αυτές είναι ταινίες για παρέα.

Έξοχο σκουπίδι. Εδώ συμφωνούμε
Με κάλυψε απόλυτα ο Γιώργος Μπαϊραχτ.
Αυτό που έχει καταφέρει ο τύπος είναι να παρουσιάζει με καταπληκτικό τρόπο μία περασμένη αισθητική στα πράγματα (μουσική, μόδα, συμπεριφορές),που στη σύγχρονη μπερδεμένη ανουσιότητα που ζούμε, είναι όαση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι καλές ταινίες της δεκαετίας του 70 δεν είχαν σενάριο ;

Μόνο για τη σκηνή στο μαγαζί με το τζουκ μποξ και τον τρόπο που κινηματογραφεί την τοποθέτηση του δίσκου και της βελόνας στο 45άρι , αξίζει τα λεφτά της.
Για να μη μιλήσω για τις μουσικές, τα αμερικάνικα κολ....κια ,( πολλή κυταρίτιδα διέκρινα πάντως ) που είναι ακριβώς έτσι, τα φετιχιστικά του πλάνα με τα πατουσάκια-δαχτυλάκια ( πω ρε μάγκα , τόσες ώρες μέσα στο αυτοκίητο με τα παπούτσια ...γιαυτό τα έβγαλε έξω από το παράθυρο , μόλις σταμάτησαν ) , το ανέβασμα της ταχύτητας ( προφανώς εννοείς τις ταχύτητες του οχήματος γιατί αυτές της ταινίας , άστα να πάνε ...κοιμίζουν κουκουβάγια στα άγρια μεσάνυχτα ) και τον μεταλλικό ήχο στο κούμπωμα ( αυτό δεν το αντιλήφθηκα γιατί μάλλον υστερεί το σύστημα μου . Τις ταινίες στο blue sky τις βλέπω :flipout:) του λεβιέ των ταχυτήτων και εκατοντάδες ακόμη ευρήματα που καθηλώνουν.

Ναι δεν υπάρχει ιστορία. Ε και τι έγινε.

:ernaehrung004:

Λοιπόν, καλώ Μπαϊραχτάρη, Ιωάννου, Μουκ και Μανωλάκο για ομαδική θέαση Death Proof - Planet Terror όταν ξανακατέβω Αθήνα.

Αυτές είναι ταινίες για παρέα.

Nα νοικιάσουμε DILA και 150''αρα οθόνη αδέρφια, μέσα είμαι!

Αν ο Ταραντίνο ήταν γκρουπ, θα ήταν μόνο οι Eagles Of Death Metal

O Moυκ. το έγραψε με μία φράση. Όποιος έχει ακούσει καταλαβαίνει.

Ντοκ, μα η κυτταρύτιδα είναι το ερεθιστικό στη σκηνή του lap dance.
Ποιος φτιάχνεται με τελειότητες;
Εάν έκλαιγε κιόλας...
Μιλάμε για Όσκαρ πρώτου γυναικείου κ...υ

Το ρητό είναι σκληρό αλλά αληθινό.

''THE LAP DANCE IS MUCH BETTER, WHEN THE STRIPPER IS CRYING''

Για την μάζωξη είμαι μέσα.
Το θέμα είναι ποιός την έχει μεγαλύτερη (την οθόνη)

Εγώ από ηχοσύστημα είμαι αρκετά πάνω απ τον μέσο όρο,αλλά δεν έχω προβόλι.
Τηλεόραση 55'' έχω Full HD.

Κανονίστε..:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: DEATH PROOF

Για την μάζωξη είμαι μέσα.
Το θέμα είναι ποιός την έχει μεγαλύτερη (την οθόνη)

Εγώ από ηχοσύστημα είμαι αρκετά πάνω απ τον μέσο όρο,αλλά δεν έχω προβόλι.
Τηλεόραση 55'' έχω Full HD.

Κανονίστε..:ernaehrung004:

Το λιγότερο είναι ποιανού οθόνη είναι η μεγαλύτερη!!

Το ιδανικότερο θα ήταν να γίνει προβολή της σε κανά τελειωμένο τροχόσπιτο παρέα με πέντε έξι καφάσια μπύρες και πίτσες τίγκα στο ζαμπόν επιπρόσθετα πολλά μπουκαλάκια ληγμένης σάλτσας βγαλμένης απο ένα τρισάθλιο και μη λειτουργικό ψυγείο.Εννοείται οτι στην σκηνή του χορού πέφτει χειροκρότημα και σφυρίγματα και πολλαπλές θεάσεις.Αργότερα μετά την ταινία αρχίζεις σοβαρή συζήτηση περί γκομενιδίων......απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα ακόμα χοτ ντόγκ!

Το λιγότερο είναι ποιανού οθόνη είναι η μεγαλύτερη!!

Το ιδανικότερο θα ήταν να γίνει προβολή της σε κανά τελειωμένο τροχόσπιτο παρέα με πέντε έξι καφάσια μπύρες και πίτσες τίγκα στο ζαμπόν επιπρόσθετα πολλά μπουκαλάκια ληγμένης σάλτσας βγαλμένης απο ένα τρισάθλιο και μη λειτουργικό ψυγείο.Εννοείται οτι στην σκηνή του χορού πέφτει χειροκρότημα και σφυρίγματα και πολλαπλές θεάσεις.Αργότερα μετά την ταινία αρχίζεις σοβαρή συζήτηση περί γκομενιδίων......απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα ακόμα χοτ ντόγκ!

Προτείνω ως μπόνους την εισαγωγική σκηνή από το Planet Terror!
Συμφωνείς, Γιώργο;

Προτείνω ως μπόνους την εισαγωγική σκηνή από το Planet Terror!
Συμφωνείς, Γιώργο;

Σαφώς ναι!Ως επίσης και την "σκηνή" που η πρωταγωνίστρια γεμίζει την οθόνη με το υπέροχο προσωπάκι της σκαμένο απο τα στεγνωμένα δάκρυα,στο νοσοκομείο.Νομίζω ειδικά Μανωλάκος παρουσιάσει αύξηση καρδιακών παλμών.

Πέρα απο την πλάκα τώρα βρίσκεις τον Rodriguez πολύ πιο ευρηματικό στο Planet terror απο τον Ταραντίνο μας στο Death Proof με εξαίρεση βέβαια της σκηνή της σύγκρουσης που είναι κορυφαία?

το death proof ήταν η πιο ενδιαφέρουσα σαβούρα που εχω δει τον τελευταίο καιρό!