Death Stranding 2: On the Beach

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,736
Λιβαδειά
products_coverimage0309.jpg

Kojima Productions




Κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου 2025 στο PlayStation®5. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 17 Μαρτίου 2025.





To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Death Stranding 2: On the Beach | Pre-Order Trailer
Kojima Productions
 
  • Wow
  • Like
Reactions: epinefelos and Kosh
Kojima = Εγγύηση. Θα ήθελα να ήξερα τι έχει μέσα το μυαλό του και πως δουλεύει. Το πρώτο μέρος το θεωρώ το καλύτερο με διαφορά game που έχω παίξει. Αν και το έχω παίξει δεν είναι απόλυτα σωστό γιατί το παίζω ακόμα με βασικό στόχο να συντηρώ το δίκτυο δρόμων και αερογεφυρών που έχω φτιάξει. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι ή το αγαπάς βαθιά ή τo μισείς βαθιά, δεν είναι για όλους.
Θα το προπαραγγείλω αν και δεν ξέρω που θα βρω τον χρόνο να το παίξω όπως θέλω. Εδώ ταιριάζει το κλισέ " shut up and take my money" .
 
  • Like
Reactions: Stratos19
Εγώ πάλι ποτέ δεν κατάλαβα το όλο hype. Πολύ ατμοσφαιρικά και καλοκουρδισμένα cutscenes, αλλά το ίδιο το παιχνίδι ως gameplay μου φάνηκε τελείως αδιάφορο, σε βαθμό που αναρωτήθηκα αν πρόκειται για… κοινωνικό πείραμα. 😛
 
Αν το walking simulator δεν επισκίαζε τα γραφικά, τα quest, την ιστορία κλπ, θα το είχα λιώσει ήδη.
Αλλά κάπου με κούρασε. Θα το συνεχίσω βέβαια, αλλά πρώτα θα τελειώσω το Odyssey που είχε μείνει στην μέση όταν η κάρτα γραφικών απεβίωσε.
Το νέο θα το δω σε φίλο μου, που ήδη περιμένει την ημέρα που θα ανοίξουν οι προπαραγγελίες.
 
Εγώ πάλι ποτέ δεν κατάλαβα το όλο hype. Πολύ ατμοσφαιρικά και καλοκουρδισμένα cutscenes, αλλά το ίδιο το παιχνίδι ως gameplay μου φάνηκε τελείως αδιάφορο, σε βαθμό που αναρωτήθηκα αν πρόκειται για… κοινωνικό πείραμα. 😛
Δεν ξέρω πως να σχολιάσω, αν και μου πέρασε και εμένα σαν σκέψη, αλλά τι να μετρήσει; Τον δείκτη μαζοχισμού σου, την αντοχή σου στις κακουχίες; Μάλλον, όμως εδώ βρίσκεται το κλειδί για το game. Δεν μου αφήνει στο τέλος παρά μόνο ηρεμία. Ένας από τους λόγους πχ που δεν παίζω online games μετά το αρχικό campaign είναι η εξάρτηση που σου δημιουργούν. Μόλις σε ένα game καταλάβω πχ ότι την τάδε ώρα που κάνει respawn το boss πρέπει να είμαι online γιατι το χρειάζομαι για την αναβάθμιση του χαρακτήρα αυτόματα γίνεται uninstall, καλά περάσαμε ως εδώ πάμε για άλλα. Εάν όμως μου κάτσει εφιαλτική δεκάωρη ημέρα στην δουλειά τότε με άνεση θα φορτώσω στις πλάτες του Sam Porter το μέγιστο φορτίο και θα ρίξω με τα πόδια ένα δρομολόγιο από North city στον Παλαιοντολόγο.
Μάλιστα έχω και δεύτερο παιχνίδι που παίζει το ρόλο του αποφορτιστή ημέρας και το οποίο έχει χαρακτηριστεί και αυτό ως βαρετό μετά την πρώτη ώρα ενασχόλησης. Το παίζω από το 2015 :P
 
Δεν μας λες ποιο είναι όμως!
Truck simulator (και το Euro και το America). θέλει λίγο βαβούρα να συνδέσω τιμονιέρα, πετάλια, ταχύτητες αλλά στα δύσκολα τραβάω ένα δρομολόγιο Aljeciras - Stocholm και έρχομαι στα ίσια μου.