Kojima Productions
Κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου 2025 στο PlayStation®5. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 17 Μαρτίου 2025.
Death Stranding 2: On the Beach | Pre-Order Trailer
Kojima Productions
Δεν ξέρω πως να σχολιάσω, αν και μου πέρασε και εμένα σαν σκέψη, αλλά τι να μετρήσει; Τον δείκτη μαζοχισμού σου, την αντοχή σου στις κακουχίες; Μάλλον, όμως εδώ βρίσκεται το κλειδί για το game. Δεν μου αφήνει στο τέλος παρά μόνο ηρεμία. Ένας από τους λόγους πχ που δεν παίζω online games μετά το αρχικό campaign είναι η εξάρτηση που σου δημιουργούν. Μόλις σε ένα game καταλάβω πχ ότι την τάδε ώρα που κάνει respawn το boss πρέπει να είμαι online γιατι το χρειάζομαι για την αναβάθμιση του χαρακτήρα αυτόματα γίνεται uninstall, καλά περάσαμε ως εδώ πάμε για άλλα. Εάν όμως μου κάτσει εφιαλτική δεκάωρη ημέρα στην δουλειά τότε με άνεση θα φορτώσω στις πλάτες του Sam Porter το μέγιστο φορτίο και θα ρίξω με τα πόδια ένα δρομολόγιο από North city στον Παλαιοντολόγο.Εγώ πάλι ποτέ δεν κατάλαβα το όλο hype. Πολύ ατμοσφαιρικά και καλοκουρδισμένα cutscenes, αλλά το ίδιο το παιχνίδι ως gameplay μου φάνηκε τελείως αδιάφορο, σε βαθμό που αναρωτήθηκα αν πρόκειται για… κοινωνικό πείραμα.![]()
Truck simulator (και το Euro και το America). θέλει λίγο βαβούρα να συνδέσω τιμονιέρα, πετάλια, ταχύτητες αλλά στα δύσκολα τραβάω ένα δρομολόγιο Aljeciras - Stocholm και έρχομαι στα ίσια μου.Δεν μας λες ποιο είναι όμως!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.