Λοιπον.... για να μην σας μπερδευω.....
οπως ειπε ο Βλασιδης ΔΕΝ θελω 4/3. Παρ'ολα αυτα, μεχρι πριν λιγο ημουν σε καταστηματα της Θεσσαλονικης για ενα hands-on review/impression των τωρινων 4/3....
Δεν μου καθονται καλα στο χερι για να ξεκινησω.... τα χερια μου ειναι μεγαλα για ολες τις 4/3 cameras, ειτε ολοπαχες, ειτε light, και δεν σκοπευω να σκασω ενα σκασμο λεφτα για την Ε-5 και την Ε-3 γιατι πολυ απλα δεν ειναι μηχανες για ενα light χρηστη σαν και εμενα.
τωρα οσο αφορα την X-S1, ειλικρινα φαινεται jack of all trades αλλα μηπως ξερει κανεις ποτε ερχεται?αν εχω ενδιασμους ειναι για την ταχυτητα του focus
Νικον V1 ΔΕΝ εχει σπαστη οθονη, αλλα επειδη την ειδα πριν λιγη ωρα, μου αρεσε η ποιοτητα κατασκευης, καμια σχεση με oly kai panny.πολυ apple-esque και σαν εμφανιση και σαν κατασκευη. αλλα και αυτη στερειται λαβης για τα χερια μου. Το θεμα ειναι οτι η Νικον ειναι ΝΙΚΟΝ....και οτι και να κανει, μηχανη κατωτερη των περιστασεων, λιγο δυσκολο να βγαλει στην αγορα...(θελω να την αποκλεισω λογω μεγεθους και οθονης αλλα ειλικρινα ειχε πολυ καλο feeling)
Η σειρα SLT της sony φαινεται ενας καλος συμφιβασμος, ειναι μικρη αλλα οχι παραλογα μικρη.
Αυτη την στιγμη ριχνω μια ματια στις προτασεις του Βλασιδη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.