- 17 December 2013
- 24
Χαιρετίζω ω το forum και δηλώνω άσχετος όσο αφορά τα θέματα εικόνας. Έχω το εξής πρόβλημα, το dvd player που είχα τα έφτυσε και δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του, έχω ένα tag mclaren dvd32r που το χρησιμοποιώ σαν transport στα cd μου αλλά είναι και dvd transport έτσι όταν το συνδέω με την tv (μέσω component ) φυσικά και δεν έχει ήχο, από την coaxial έξοδο audio όταν το συνδέω στο dac μου (mambo v3) βγάζει παράσιτο (λογικό από ότι κατάλαβα γιατί δεν έχει decoder), και ερχόμαστε στο ερώτημα, τι οικονομική συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούω τα dvd μου σε στέρεο ήχο?
Και απαρχαιωμένες λύσεις θα ταίριαζαν για τις απαιτήσεις μου και φυσικά και μεταχειρισμένες, χρηματικά δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 100 γιατί μετά θα μπορούσα να πάω ή σε καινούργια συσκευή Player ή και να πάρω το απαρχαιωμένο tag mclaren av32r?
Οι συσκευές multimedia τύπου popcorn θα κάναν για την δουλειά που θέλω για να έχω και ένα δείγμα εκσυγχρονισμού για μελλοντική χρήση?
Και απαρχαιωμένες λύσεις θα ταίριαζαν για τις απαιτήσεις μου και φυσικά και μεταχειρισμένες, χρηματικά δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 100 γιατί μετά θα μπορούσα να πάω ή σε καινούργια συσκευή Player ή και να πάρω το απαρχαιωμένο tag mclaren av32r?
Οι συσκευές multimedia τύπου popcorn θα κάναν για την δουλειά που θέλω για να έχω και ένα δείγμα εκσυγχρονισμού για μελλοντική χρήση?