Decoder για Tag MClaren DVD32R

ΔΗΜΗΤΡΗΣ75

New member
17 December 2013
24
Χαιρετίζω ω το forum και δηλώνω άσχετος όσο αφορά τα θέματα εικόνας. Έχω το εξής πρόβλημα, το dvd player που είχα τα έφτυσε και δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του, έχω ένα tag mclaren dvd32r που το χρησιμοποιώ σαν transport στα cd μου αλλά είναι και dvd transport έτσι όταν το συνδέω με την tv (μέσω component ) φυσικά και δεν έχει ήχο, από την coaxial έξοδο audio όταν το συνδέω στο dac μου (mambo v3) βγάζει παράσιτο (λογικό από ότι κατάλαβα γιατί δεν έχει decoder), και ερχόμαστε στο ερώτημα, τι οικονομική συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούω τα dvd μου σε στέρεο ήχο?
Και απαρχαιωμένες λύσεις θα ταίριαζαν για τις απαιτήσεις μου και φυσικά και μεταχειρισμένες, χρηματικά δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 100 γιατί μετά θα μπορούσα να πάω ή σε καινούργια συσκευή Player ή και να πάρω το απαρχαιωμένο tag mclaren av32r?
Οι συσκευές multimedia τύπου popcorn θα κάναν για την δουλειά που θέλω για να έχω και ένα δείγμα εκσυγχρονισμού για μελλοντική χρήση?

Κώστα ευχαρηστώ για την αμμεση απάντηση, έχω δοκιμάσει ολα τα menu και δεν υπαρχουν επιλογες για ηχο. Στο manual αναφερει οτι εχει εξοδο pcm, dolby και κατι ακομα, αλλα επιλογες δεν εχει, λογικα χρειαζομαι decoder

Αποκλείεται να μην υπάρχουν. Στη σελίδα 22 του manual γράφει ότι υπάρχει επιλογή change setup. Πάτησέ την και δες τι επιλογές σου βγάζει. Λογικά κάποια επιλογή θα σε οδηγεί στις ρυθμίσεις των ψηφιακών εξόδων ήχου. Δες τι επιλογές βγάζει και γράψε εδώ.

στο change setup δεν ηπαρχει καμια επιλογη ηχου, εχει παμπολες ρυθμισεις για εικονα και εξοδους για εικονα, και απο το τηλεχειριστηριο ακομα στο κουμπι audio οταν το πατας λεει μη διαθεσιμο. Σαν τρανσπορτ για τα audio cd δεν εχω προβλημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ξαναδιαβαζωντας της οδηγιες αναφερει οτι δεν πρεπει να υπαρχει dvd μεσα για να ρυθμισεις, δεν ειμαι βεβαιως οτι εκανα δοκιμες χωρις dvd, θα το κανω το βραδυ και θα ενηρεμωσο

ξεσκωνιζντας το menu ανοιγωντας ολα τα παραθυρα, δεν υπαρχει πουθενα menu που για το audio, ασχετως εαν στο manual αναφερερει οτι εχει εξοδο dts, dolby και pcm. Τι μπορω να κανω με αυτα τα δεδομενα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μια λυση θα ηταν κατι τετοιο ισως http://www.ebay.co.uk/itm/Optical-S...=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3ccaff38af ?