Ναι, αλλά στον ΟΤΕ προτού λήξει, κάνεις ανανέωση και παίρνεις την νεότερη προσφορά που είναι διαθέσιμη.
Το ίδιο προφανώς θα ισχύει και στη ΔΕΗ.
Σιγά μην αφήσουν τους πελάτες να φύγουν.
Ναι, αλλά στον ΟΤΕ προτού λήξει, κάνεις ανανέωση και παίρνεις την νεότερη προσφορά που είναι διαθέσιμη.
Το ίδιο προφανώς θα ισχύει και στη ΔΕΗ.
Σιγά μην αφήσουν τους πελάτες να φύγουν.
Εμάς ευτυχώς πέρασε και η COSMOTE οπότε θα περιμένω λίγο παραπάνω.
Ξέρουμε τελικά η ΔΕΗ αν και τι δίκτυο έχει προς τα έξω και αν θα δίνει την υποδομή σε άλλους που ξέρουμε ότι έχουν καλές συνδέσεις με έξω κλπ (πχ COSMOTE) ;
Ενδεικτικά, για Γερμανία θέλει περί τα 55-60ms (δοκιμάστε 88.198.248.254 με Hetzner), στην OTEGlobe είναι 35ms, το Λονδίνο (213.121.32.59 με BT) 56ms με Seabone, 42 με ΟΤΕ.
Κάτσε να το δούμε.
Γιατί ο τιμοκατάλογος που ανέβηκε είναι και καλά ο επίσημος.
Το 33αρι είναι χαριστικό όσο είναι σε "beta testing" phase το ΔΕΗ Fiber.
Με 200αρη χαλκο CosmOTE
Reply from 88.198.248.254: bytes=32 time=42ms TTL=55
Δλδ με ΔΕΗ fiber θα ημουν χειρότερα και με Cosmote Fiber λίγο καλύτερα;
Pinging 88.198.248.254 with 32 bytes of data:
Reply from 88.198.248.254: bytes=32 time=37ms TTL=54
Reply from 88.198.248.254: bytes=32 time=38ms TTL=54
Επειδή είμαι gamer και ξοδεύω αρκετές ώρες και σκοπεύω στο άμεσο μέλλον να πάρω το 1gbs της inalan, τι θα συστήνατε να προσέξω σε θέμα διασύνδεσης ή εξοπλισμού?Το latency, επειδή δεν νομίζω να έχουμε πολλούς competitive gamers εδώ, μας ενδιαφέρει περισσότερο για το TCP slow start.
Εάν εμφανίζει διαθεσιμότητα η ΔΕΗ στη περιοχή σου, γιατί όχι;Όσοι έχουν ήδη οπτική ίνα από τις άλλες εταιρείες μπορούν να το πάρουν αυτό το πακέτο;
εκανα ηδη αιτηση και αναμενω , η τιμη τζαμπα..μενει να δουμε εαν υλοποιει σωστα
ΔΕΗ Fiber
Γρήγορο και σταθερό internet για όλες τις ψηφιακές σας ανάγκες με νέα προγράμματα ΔΕΗ Fiberwww.dei.gr
Έχω οπτική ίνα, έβαλα τη διεύθυνση αλλά μου γράφει δυστυχώς δεν είναι ακόμη εντός περιοχής κάλυψης.Εάν εμφανίζει διαθεσιμότητα η ΔΕΗ στη περιοχή σου, γιατί όχι;
Δεν ισχύει το voucher στις συνδέσεις της ΔΕΗΗ τιμή τελικά είναι με το Gigabit Voucher ή όχι;
Συγγνώμη η τελική εμπορική τιμή είναι χαμηλότερη από των πιλοτικων;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.