ΔΕΗ FTTH

Μόλις με πήραν από την ΔΕΗ ότι άνοιξε διαθεσιμότητα για την διεύθυνση μου (είχα δηλώσει ενδιαφέρον).
Παίζει καλά ; Είναι αξιόπιστη ή θα μπλέξουμε με παιδικές ασθένειες;

Μόλις με πήραν από την ΔΕΗ ότι άνοιξε διαθεσιμότητα για την διεύθυνση μου (είχα δηλώσει ενδιαφέρον).
Βάλε και αν δε βρεις εσύ κάτι αρνητικό τα κόβω όλα και πάω στη ΔΕΗ. 😉

Μια χαρα παιζει Τασο, προχωρας αφοβα.

Τουμπανο λεμε

• Like
Reactions: songless_bird
Μια ερώτηση σχετικά με τα ρούτερ της AVM στούς κατόχους.
FRITZ!Box 5690 Pro ή 7690; Η διαφορά τιμής μικρή όπως διαπιστώνω. Θα χρησιμοποιηθεί προσωρινά σε σύνδεση DSL cosmote με επικείμενη αναβάθμιση σε οπτική ίνα cosmote ίσως και ΔΕΗ..

amazon.de
5690 332,00 ευρώ,
7690 228,00 ευρώ

το ότι είναι German Edition - αν αγοραστεί από amazon - είναι πρόβλημα;

Μην πάρεις German είναι νομίζω κλειδωμένο. Ψάξε για international, συνήθως το ιταλικό amazon έχει καλές τιμές.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: dimitris777
Λοιπον και θα χρειαστω τα φωτα σας ειδικα οσοι εχουν επισης βαλει ΔΕΗ

Οπως ξερετε οποιος κανει πρωτος αιτηση για οπτικη ανεξαρτητου παροχου , το συνεργειο ερχεται και κανει συνδεση με την πολυκατοικια και τοποθετηση σε καθε οροφο του σχετικου κουτιου και μαλιστα η ΔΕΗ σε καθε διαμερισμα ετοιμασε και την αναμονη για τους υπολοιπους που δεν ειχαν κανει αιτηση σε αυτην

ο 2ος οροφος μιλησε με COSMOTE πριν το καλοκαιρι και του ειπαν οτι μολις η ΔΕΗ ολοκληρωσει ερχομαστε εμεις

Πηρε προχτες και κοντεψε να λυποθυμησει , δυστυχως δεν μπορουμε να ερθουμε διοτι
1ον η ΔΕΗ δεν μεταφερει φωνη αρα δεν θα εχετε τηλεφωνικο αριθμο (λογικο το ακουω εγω θα καταργησω το σταθερο σιγα πια την αναγκη)
2ον η ΔΕΗ ειναι ανεξαρτητη μεσω κολωνων της και δεν ειμαστε συμβατοι αφου εμεις ειμαστε με υπογεια καλωδια

Ρωταω λοπον... με ποιο δικαιωμα το συνεργειο μπουκαρε (εννοειται με την αδεια μας ) και στα υπολοιπα διαμερισματα που δεν την ειχαν αιτηθει...

Εαν ο 2ος οροφος αποφασισει να παει στην COSMOTE θα ερθει νεο συνεργειο που θα μας ξανα περασει καλωδιο και κουτια ;

Λοιπον και θα χρειαστω τα φωτα σας ειδικα οσοι εχουν επισης βαλει ΔΕΗ

Οπως ξερετε οποιος κανει πρωτος αιτηση για οπτικη ανεξαρτητου παροχου , το συνεργειο ερχεται και κανει συνδεση με την πολυκατοικια και τοποθετηση σε καθε οροφο του σχετικου κουτιου και μαλιστα η ΔΕΗ σε καθε διαμερισμα ετοιμασε και την αναμονη για τους υπολοιπους που δεν ειχαν κανει αιτηση σε αυτην

ο 2ος οροφος μιλησε με COSMOTE πριν το καλοκαιρι και του ειπαν οτι μολις η ΔΕΗ ολοκληρωσει ερχομαστε εμεις

Πηρε προχτες και κοντεψε να λυποθυμησει , δυστυχως δεν μπορουμε να ερθουμε διοτι
1ον η ΔΕΗ δεν μεταφερει φωνη αρα δεν θα εχετε τηλεφωνικο αριθμο (λογικο το ακουω εγω θα καταργησω το σταθερο σιγα πια την αναγκη)
2ον η ΔΕΗ ειναι ανεξαρτητη μεσω κολωνων της και δεν ειμαστε συμβατοι αφου εμεις ειμαστε με υπογεια καλωδια

Ρωταω λοπον... με ποιο δικαιωμα το συνεργειο μπουκαρε (εννοειται με την αδεια μας ) και στα υπολοιπα διαμερισματα που δεν την ειχαν αιτηθει...

Εαν ο 2ος οροφος αποφασισει να παει στην COSMOTE θα ερθει νεο συνεργειο που θα μας ξανα περασει καλωδιο και κουτια ;
Εγώ έκανα πριν 2 βδομάδες αίτηση στην ΔΕΗ αναφέροντας τους πως ήδη η πολυκατοικία έχει υποδομή COSMOTE Fiber.
Μου είπαν πως δεν χρησιμοποιούν υποδομές άλλων παρόχων και βάζουν δικιά τους άσχετα με το τι προϋπάρχει.
Και είπαν πως σε 3-4 μήνες θα έχει και τηλεφωνία.
Όντως ήλθαν και έβαλαν ξεχωριστά κουτιά, δίπλα σ' αυτά της COSMOTE.
Την Δευτέρα έφεραν και την ίνα μέσα στο διαμέρισμα και περιμένω.

Last edited:
  • Wow
Reactions: Larry
Η fibergrid (ΔΕΗ) δεν δίνει χονδρική από το δίκτυο της, ούτε και αγοράζει χονδρική από δίκτυο 3ου.
Η ασυμβατότητα της δεν έχει να κάνει με το πως περνιέται η οπτική.

1ον η ΔΕΗ δεν μεταφερει φωνη αρα δεν θα εχετε τηλεφωνικο αριθμο

Μπορεί όποιος θέλει να κάνει φορητότητα τον αριθμό σε voip πάροχο και να βάλει στη voip συσκευή του τα στοιχεία, ή σε ένα dect enabled router όπως τα fritz και να λειτουργεί κανονικά.

Με την άδεια σας 😁
Μπορούσατε να τους πείτε να μην στήσουν παντού υποδομή αν θέλατε.

• Like
Reactions: Larry
Η fibergrid (ΔΕΗ) δεν δίνει χονδρική από το δίκτυο της, ούτε και αγοράζει χονδρική από δίκτυο 3ου.
Η ασυμβατότητα της δεν έχει να κάνει με το πως περνιέται η οπτική.

Μπορεί όποιος θέλει να κάνει φορητότητα τον αριθμό σε voip πάροχο και να βάλει στη voip συσκευή του τα στοιχεία, ή σε ένα dect enabled router όπως τα fritz και να λειτουργεί κανονικά.

Με την άδεια σας 😁
Μπορούσατε να τους πείτε να μην στήσουν παντού υποδομή αν θέλατε.
εκανα λαθος για το μπουκαρισμα ...μπηκαν μονον σε μενα , οι αναμονες μπηκαν στα μπαλκονια των υπολοιπων οπως ζητησαμε

Αυτό το μπαστουνοεργαλείο που κολλάνε την ίνα στον τοίχο, δεν είναι πολύ μπάνικο?

Σαν φωτόσπαθο....