ΔΕΗ FTTH

Παιδιά μια βοήθεια όσοι μπορείτε. Ο ανηψιός μου 20 ετών ξεκίνησε να δουλεύει από το καλοκαίρι στην εταιρεία που έχει αναλάβει τις συνδέσεις οπτικής ίνας στην ΔΕΗ.
Και επειδή έχουν στόχους κάθε μηνα , όσοι θέλετε να κάνετε αίτηση στην ΔΕΗ μπορείτε να κάνετε αίτηση μέσω του ανηψιού μου για να τον βοηθήσουμε.
Οσοι ενδιαφέρεστε για οπτική στην ΔΕΗ στείλτε μου ΠΜ.
Σας ευχαριστώ πολύ.🙏

Υ.Γ. περιοχή όλη η Αττική.

@ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Τάσο, μιας και λογικά θα έχει πρόσβαση στο σύστημα ο ανηψιός σου, μπορείς να του ζητήσεις να σου στείλει (και να μου/μας διαθέσεις) τις περιοχές που είναι έτοιμες για γραμμή FTTH από την ΔΕΗ ?

@ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Τάσο, μιας και λογικά θα έχει πρόσβαση στο σύστημα ο ανηψιός σου, μπορείς να του ζητήσεις να σου στείλει (και να μου/μας διαθέσεις) τις περιοχές που είναι έτοιμες για γραμμή FTTH από την ΔΕΗ ?
Θα βοηθούσε πολύ!

Σε εμένα πάντως, στο Ντράφι Αττικής, ολοκληρώθηκε η σύνδεση την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και έως τώρα δεν είχα/έχω καθόλου ιντερνετ, δεν λειτούργησε ποτέ, λόγω βλάβης για την οποία δεν υπάρχει εκτίμηση αποκατάστασης :(

Παιδιά είναι ευκολο να το τσεκάρετε κι εσείς από εδώ https://deifiberinterest.dei.gr/
Και ακόμα πιό εύκολο είναι αν δείτε να κρέμονται τα γνωστά καλώδια στην κολονα της ΔΕΗ μπροστά από το σπίτι σας. Αν δεν υπάρχουν ουτε καν καλώδια, θα χρειαστεί μήνες για να γίνει η εγκατάσταση.

Παιδιά είναι ευκολο να το τσεκάρετε κι εσείς από εδώ https://deifiberinterest.dei.gr/
Και ακόμα πιό εύκολο είναι αν δείτε να κρέμονται τα γνωστά καλώδια στην κολονα της ΔΕΗ μπροστά από το σπίτι σας. Αν δεν υπάρχουν ουτε καν καλώδια, θα χρειαστεί μήνες για να γίνει η εγκατάσταση.

Έχω την εντύπωση πως δεν είναι up to date το site όσον αφορά την διαθεσιμότητα Τάσο.
Το λέγω γιατί σε φίλο μου, στο site δεν δείχνει διαθεσιμότητα, ενώ τον κάλεσαν στο τηλ να του προτείνουν να το βάλει άμεσα.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Έχω την εντύπωση πως δεν είναι up to date το site όσον αφορά την διαθεσιμότητα Τάσο.
Το λέγω γιατί σε φίλο μου, στο site δεν δείχνει διαθεσιμότητα, ενώ τον κάλεσαν στο τηλ να του προτείνουν να το βάλει άμεσα.
Αλλα και πάλι βλέπεις αν υπάρχουν τα καρούλια ή τα mini boxes κάτω από τις κολόνες.

Αλλα και πάλι βλέπεις αν υπάρχουν τα καρούλια ή τα mini boxes κάτω από τις κολόνες.

Δεν σημαίνει τίποτα αυτό.
Γιατί πολύ απλά μπορεί να μην υπάρχει η υποδομή έτοιμη (καμπίνα)

Καλησπέρα ειμαι ο ανιψιος του Τάσου δουλεύω στις οπτικές ίνες της δεη και μπορω να σας βοηθήσω σε οτι θελήσετε . Ρωτήστε με ότι θέλετε
Καλησπέρα!! Καλώς ήρθες!
Έχεις ιδέα αν η περιοχή των Άνω Λιοσίων περιλαμβάνεται στην ανάπτυξη οπτικών ινών της ΔΕΗ;
Ευχαριστουμε πολύ!

Καλημέρα. Καλαμάτα, ξέρεις πότε θα γίνει διαθέσιμο; Υπάρχει οπτική ίνα, ήδη στις κολώνες...!!!

Καλησπέρα!! Καλώς ήρθες!
Έχεις ιδέα αν η περιοχή των Άνω Λιοσίων περιλαμβάνεται στην ανάπτυξη οπτικών ινών της ΔΕΗ;
Ευχαριστουμε πολύ!
Εννοείται απλα θα ενεργοποιηθεί απο δεκεμβρη το δίκτυο στη περιοχη σας

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Καλημέρα. Καλαμάτα, ξέρεις πότε θα γίνει διαθέσιμο; Υπάρχει οπτική ίνα, ήδη στις κολώνες...!!!
Το πρώτο τρίμηνο του 26 θα ενεργοποιηθεί και η Καλαμάτα

• Like
Reactions: pepis
Για τα νησιά των Κυκλάδων δε ρωτάω. Αν δουν τα εγγόνια μας θα είμαι χαρούμενος.
Για Χαλκίδα έχουμε ενημέρωση;
Στις Κυκλάδες εχει ξεκινήσει ήδη η εγκατάσταση μέχρι το τέλος του αλλου χρόνου θα εχουν ανοίξει σε ολα τα νησιά η διαθεσιμοτητα

• Wow
Reactions: tiniakos