ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Σε λίγο και η Βουλγαρία.Ζιμπάμπουε....
(Η Ρουμανία πάντως μας περνάει σε οικονομική ανάπτυξη πλέον)
Σοβαρα τωρα, η inalan ετσι τα περνάει, χύμα; Μου φαίνεται απίστευτο (όχι τπτ άλλο, ξέρουμε που μένει και ο Δημήτρης)
Σε λίγο και η Βουλγαρία.Ζιμπάμπουε....
(Η Ρουμανία πάντως μας περνάει σε οικονομική ανάπτυξη πλέον)
Σοβαρα τωρα, η inalan ετσι τα περνάει, χύμα; Μου φαίνεται απίστευτο (όχι τπτ άλλο, ξέρουμε που μένει και ο Δημήτρης)
Έλα Χαλκιδική το καλοκαίρι . Σε βλέπω να ανάβεις φωτιά για σήματα καπνούΠοιος ασχολείται με τα σήματα μορς πλέον....... 9 στις 10 φορές θα χτυπήσει από διαφημιστική και την 1 φορά από κάνα ξεχασμένο θείο μια φορά τον χρόνο για χρόνια πολλά.

Καλημέρα,Ερώτηση: στην εγκατάσταση που έχουν κάνει στην πολυκατοικία σου έχουν βάλει στην είσοδο 2 κατανεμητές; Ερχονται από τον δρόμο 2 σωλήνες; Εναν για ΔΕΗ κι έναν για τους άλλους. Το γνωρίζεις;
Ή είναι παλιά εγκατάσταση που έβαζαν έναν κατανεμητή και μια σωλήνα από τον δρόμο;
Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας.
Ούτως ή άλλως δεν θα έχει ούτε ρεύμα, αν/όταν γίνει αυτό.Το οποίο όπως μου είχαν πει οι τεχνικοί του cosmote , έτσι και φύγει κάνα κλαδί από δέντρο και κόψει το ιντερνετοκαλώδιο της ΔΕΗ (πανεύκολο να γίνει) θα μείνουν ολόκληρα τετράγωνα στην γειτονιά χωρίς ίντερνετ.
Αυτό λέω.
Αυτή τη στιγμή δεν έχω ΔΕΗ FTTH. Αν κοπεί το δένδρο θα μου κόψει μόνο το ρεύμα. Αν είχα ΔΕΗ θα μου έκοβε και το internet και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα.
Και ιδανικό θα ήταν να γίνει επιτέλους και η υπογειοποίηση του ρεύματος παντού.

Αυτό λέω.
Αυτή τη στιγμή δεν έχω ΔΕΗ FTTH. Αν κοπεί το δένδρο θα μου κόψει μόνο το ρεύμα. Αν είχα ΔΕΗ θα μου έκοβε και το internet και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα.
Και ιδανικό θα ήταν να γίνει επιτέλους και η υπογειοποίηση του ρεύματος παντού.
Και στην cosmote (και στη ΔΕΗ που δεν βαζει καν πλαστικό σπιραλ) βεβαια, με μια μικρη σκαλιτσα, φτανεις (στην κολώνα - στα 2 μέτρα) με ενα κοφτάκι να κάνεις δουλεια....Στη δική σου βέβαια περίπτωση με την Inalan οποιοσδήποτε με ένα ψαλιδάκι σου κόβει το ίντερνετ, τόσο εκτεθειμένα που έχουν περάσει την ίνα![]()
Aς το κοψουν. Γι αυτό ακριβώς τα σοβαρά πράγματα (π.χ. συναγερμός) ποτέ με χαλκό/οπτική. Μόνο με sim.Γενικα, αν κάποιος (πχ κλεφτης) θέλει να σου κόψει το internet ειναι πανεύκολο (πολύ πιο εύκολο από ότι με τον χαλκό)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.