billpeppas
Supreme Member
Και αν έχουν και jammer ?Aς το κοψουν. Γι αυτό ακριβώς τα σοβαρά πράγματα (π.χ. συναγερμός) ποτέ με χαλκό/οπτική. Μόνο με sim.
Και αν έχουν και jammer ?Aς το κοψουν. Γι αυτό ακριβώς τα σοβαρά πράγματα (π.χ. συναγερμός) ποτέ με χαλκό/οπτική. Μόνο με sim.
Σε ένα λεπτό θα σε ειδοποιήσει το κέντρο ότι έγινε διακοπή επικοινωνίας. Θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι συνδεδεμένος με κέντρο. Συναγερμός χωρίς κέντρο είναι άχρηστος (όπως κάμερα χωρίς καταγραφικό)Και αν έχουν και jammer ?![]()
Προφανως αλλα πρωτον δεν το εχουν σκεφτει ολοι και δευτερον δεν ειναι παντα εφικτό....Aς το κοψουν. Γι αυτό ακριβώς τα σοβαρά πράγματα (π.χ. συναγερμός) ποτέ με χαλκό/οπτική. Μόνο με sim.
Έτσι είναι για όλα τα πράγματα που είναι cloud based η στατικ IP δεν χρειάζεται. εκανα αιτηση για 1Gbps χωρις static και εαν δουλευουν ολα που εχω δεν θα προχωρήσω σε static IP.Θεωρώ δεδομένο ότι όποιος πάει ΔΕΗ κάνει αίτηση και για static IP. Τσάμπα για 3 ευρώ.
Έτσι είναι για όλα τα πράγματα που είναι cloud based η στατικ IP δεν χρειάζεται. εκανα αιτηση για 1Gbps χωρις static και εαν δουλευουν ολα που εχω δεν θα προχωρήσω σε static IP.
Σε ένα λεπτό θα σε ειδοποιήσει το κέντρο ότι έγινε διακοπή επικοινωνίας. Θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι συνδεδεμένος με κέντρο. Συναγερμός χωρίς κέντρο είναι άχρηστος (όπως κάμερα χωρίς καταγραφικό)
Γενικα, αν κάποιος (πχ κλεφτης) θέλει να σου κόψει το internet ειναι πανεύκολο (πολύ πιο εύκολο από ότι με τον χαλκό)
Δεν αναφέρομαι μόνο σε πολυκατοικίες.Το ιδιο ευκολο θα ελεγα αφου με το που μπαινεις στην πολυκατοικία ειναι ο παλιος πινακας με τους 2 διανομεις και απλα τραβας τα καλωδια. Μην μου πειτε οτι εχετε μεταλικο κουτι ασφαλείας με κλειδι.
Σε εμένα είχαν κάνει λάθος σημάδι και ήταν αλλού εντελώς η ίνα και κόντεψαν να σκάψουν τον μισό δρόμο μέχρι να βρω φωτογραφία που είχα κρατήσει στο κινητόΕκτός αν έχεις φέρει δικό σου ηλεκτρολόγο κι έχει σκάψει και τους έχει έτοιμη την Φ16 σωλήνα στο πεζοδρόμιο εκεί που περιμένει η οπτική ίνα του παρόχου. Φαίνεται το σημείο που περιμένει έχουν κάνει σημάδι. Ετσι θα είναι όλα θαμμένα. Αλλά ποιός το κάνει. στην πράξη; Οντως η δολιοφθορά είναι πανεύκολη. Τα κουτάκια και οι σωλήνες είναι χύμα έξω στο πεζοδρόμιο. Είπαμε global sim για τα σημαντικά (συναγερμός) κι ας κόψουν ότι θέλουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.