Δέκτες edision piccollo

steliosgr

Established Member
7 November 2010
193
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Γεια σας θα θελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ας μου πει ποτε βγαινει στην αγορα σε τι τιμη κ αν ειναι αξιοπιστος βαση δυνατοτητων ο Edision Argus Piccollo Plus HDip,ευχαριστω προκαταβολικα.

Απάντηση: Edision Argus Piccollo Plus HDip

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον αγοράσω...

Last edited by a moderator:
Re: Edision Argus Piccollo Plus HDip

Επειδη ο δεκτης ειναι καινουριος καλο θα ειναι να περιμενουμε να δουμε πρωτα τι καταφερνει να κανει καλα, πως συνεργαζεται με τα fiirmware που υπαρχουν και τι δυνατοτητες εχει στο cs. Εξαλλου στα ιδια λεφτα υπαρχει ο δοκιμασμενος mini ip που εχει περισσοτερες δυνατοτητες .

costas εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι μόνο gia sat...
για επίγεια ψηφιακά έχω tv με ενσωματομένο mpeg4...

Ξέρει κανείς τι chipset φοράει???

αν παίζει σωστά Nova θα γίνει ο επόμενος δέκτης μου. Μιας και με γλιτώνει και από την παρουσία media player

αν παίζει σωστά Nova θα γίνει ο επόμενος δέκτης μου. Μιας και με γλιτώνει και από την παρουσία media player

Ρε φίλε πώς είναι δυνατόν να παίζει και ως media player ?

Μπορεί να αναπαράγει αρχεία jpg, mp3, mpg, avi, mkv ?

Μπορει καποιος να μας πει πως παει με το cccam Και τα hd καναλια καθως και τι αλλο υποστηριζει απο ethernet?

μπορει καποιος να βαλει το review του δεκτη απο το τελευταιο περιοδικο του digitaltv;

παιδιά αγόρασα των δεκτή πριν μερικές μέρες,σε γενικές γραμμές είναι καλός,αν και αργός κάπως,το πρόβλημα ποθ αντιμετωπίζω είναι το έξεις,ενώ ,λέει ότι κάνει αναπαραγωγή αρχείον απο σκληρό δίσκο ,και ενω βλέπει κανονικά τον δίσκο και τούς φακέλους οπού και έχω τα αρχεία όταν ανοίγω τον φάκελο δεν βλέπει τίποτα από αρχεία(mkv,avi,mpeg) πάω να κάνω αναβαθμίσει μέσο θύρας ethernet αλα δεν κατεβάζει και κάτι..υπάρχει κάνεις που να ξέρει τπτ να βοηθήσει,δεν είμαι και πολύ σχετικός γύρω από τούς δέκτες γενικά,ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Γράφουν πως παίζει αρχεία Video? Που το λένε αυτό? Όχι, φυσικά δεν τα παίζει.
Μόνο κάποια MPEG προσπαθούν να κάνουν να παίξουν σε παρόμοια/ίδια μοντέλα.

Τις δικές του εγγραφές τις παίζει τέλεια. Αν εννοείς αυτό.

Για αναβάθμιση από την LAN, πρέπει να έχουν φορτώσει αναβάθμιση στον server της Edision.
Αν δεν έχουν, είναι λογικό να μην σου φορτώνει κάτι.

λοιπόν σε 2-3 μέρε θα τον έχω και θα σας πω εντυπώσεις

να ρωτήσω επειδή το ichliebe.tv δεν ανοίγει παίζει να βρώ αλλού το ανεπίσημο firmware?

thnx αλλά δεν έχει για τον plus η απλώς δεν το βλέπω :)