Δέκτες edision piccollo

Re: Edision Argus Piccollo Plus HDip

Σκέφτομαι να αγοράσω έναν δέκτη σε οικονομική τιμή και είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον Trojan. Απλώς ρωτώντας σε συνεργαζόμενο κατάστημα με Edision μου είπαν ο Trojan παρόλο πού έχει υποδοχή για hdmi, δεν είναι full hd αλλά κάνει transcoding. Αν ας πούμε συνδέσω με καλώδιο HDMI τον Trojan και βάλω να δώ το ZDF HD πχ στον Astra, υπάρχει περίπτωση να μη μου δείξει εικόνα; Eνώ για τον Piccollo μου είπαν πώς σίγουρα παίζει HDMI. Τι ισχύει τελικά;

Απάντηση: Edision Argus Piccollo Plus HDip

Με τον trojan μόνο sd κανάλια θα βλέπεις. Απλά θα έχουν ελαφρώς καλύτερη εικόνα λόγω του hdmi που διαθέτει ο δέκτης.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν δέχεται mgcamd & cccam ο συγκεκριμένος δέκτης; Ενδιαφέρομαι να τον αγοράσω.

Re: Απάντηση: Edision Argus Piccollo Plus HDip

Σκέφτομαι κ εγώ σοβαρά την αγορά του, όχι τίποτα άλλο αλλά για την χαμηλή τιμή του.
Μου πρότειναν εναλλακτικά και το Alma s2200, αλλά δεν τον γνωρίζω καθόλου...
Οποίος έχει εμπειρία σχετική τελευταία ας με φωτίσει, έστω κ με pm.
Ευχαριστω!

Ο Edision είναι δοκιμασμένος δέκτης στην αγορά εδώ και πολύ καιρό. Φυσικά και τον προτείνω.
Και ο Alma καλός φαίνεται, δεν τον έχω δοκιμάσει όμως ώστε να σου πω κάτι πιο σίγουρα.

Παιδιά, ξέρει κανείς τι κάνει η επιλογή στο μενού του piccollo που γράφει "net hide" ???

Απάντηση: Re: Edision Argus Piccollo Plus HDip

Καλησπέρα παιδία...Μία βοήθεια αν ξέρει κάποιος.
Έχω ένα argus piccollo plus HDip και μου έχι σπάσει τα νεύρα.
Το πρόβλημα έχει ως εξής :
Έχω δύο πιάτα συνδεμένα το ένα στις 13 και το άλλο στις 9 μοίρες συνδεμένα με ένα diseqc 2x1.
Έχω ρυθμίσει το δέκτη στις αντίστοιχες επιλογές αλλά εκεί που μου παίζει κόβεται το σήμα.
Πρέπει να ξεσυνδέσω το καλώδιο προς το diseqc να το αφήσω 2 λεπτά, μετα να παίζω με τις επιλογές (π.χ. τυφλή αναζήτηση) μέχρι να βρει το σήμα (αρκετή ώρα) και μετά παίζει για λίγο ακόμα και πάλι από την αρχή. Κολλάει το tuner συνέχεια.
Μπορώ να κάνω κάτι?

Βοήθεια παρακαλώωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Τα κάτοπτρά σου είναι σωστά ρυθμισμένα; Έχεις δεύτερο δέκτη να δεις αν κάνει τα ίδια; Η επιλογή της τυφλής αναζήτησης δεν έχει σχέση πάντως...

Reset τον δέκτη μέσα από το μενού. Αν σου κάνει τα ίδια ξαναπέρνα το λογισμικό..

Αν επιμένει τότε πίσω στο μαγαζί που τον πήρες..

Δοκίμασε το καλώδιο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον δέκτη. Αν δουλέψει σωστά, πιθανόν έχεις πέσει σε ασυμβατότητα Δέκτη-DiSEqC.

Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κατά πόσο ο συγκεκριμένος δέκτης και ο Mini plus highspeed,διαβάζουν την πλειοψηφία των αρχείων βίντεο(ακόμη καλύτερα αν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τα αρχεία βίντεο hd) κι αν αναγνωρίζουν τους ελληνικούς υπότιτλους.Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο δέκτη με αυτές τις λειτουργίες?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση: Re: Edision Argus Piccollo Plus HDip

Ίσως κάπου να αναφαίρετε μα για την ώρα μια βοήθεια.

Με κλειδωμένο το μενού και ξεχασμένο τον κωδικό, πως κάνουμε reset το password για να μπούμε στο μενού ????

Δεν μιλάω για το γονικό κλείδωμα, μα για κλειδωμένο μενού.............................

Καλησπέρα ! Mήπως γνωρίζει κανεις ..αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα...Υστερα από αναβάθμιση που έκανα με το τελευταίο λογισμικό από ichliebe.tv για edision piccollo HD και αφού η σύνδεση γίνεται με HDMI το ηχοσύστημα ΔΕΝ αναγνωρίζει καθόλου τον ήχο,ενώ πριν για 1,5 χρόνο έδινε έξοδο ήχου ο αποκωδικοποιητής! Με συνέπεια να παίζει από το ηχείο της τηλεόρασης και μόνο!! Έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ...αλλά μάταια.. :( ...Μηπως παρακαλω ξέρει κανείς αν υπάρχει κανά patch ή κάτι που να λύνει το πρόβλημα?