Eχω συνηθίσει από την δυνατότητα να μπορείς να πατήσεις pause σε μία εκπομπή που βλέπεις για να κάνεις κάτι και να την συνεχίσεις μετά .... κάνοντας και fast forward όταν έρθουν οι διαφημίσεις.
Είναι ότι καλύτερο , πρακτικά χωρίς αυτό σίγουρα δεν μπορώ να παρακολουθήσω μια ταινία στα ελεύθερα κανάλια οπότε ψάχνω για τέτοιο δέκτη και βάζω ότι έχω βρει.
(όποιος ξέρει κάτι άλλο αξιόλογο που δεν πρόσεξα ας μου πεί ... επίσης θα προτιμούσα ένα δέκτη με usb από μπροστά για να βάζω στικάκι, και αν γίνεται αυτό να μπορεί να αναπαραχθεί εύκολα από άλλες συσκευές.)
Κάτι βασικό στους dual-tuner όπως είδα είναι πως δεν έχουν 100% 2 ανεξάρτητα tuner ... δηλαδή συμβαίνει το παρακάτω:
(Λειτουργικότητα Διπλού Tuner: Έχετε την δυνατότητα να κάνετε εγγραφή ενός καναλιού, ενώ παρακολουθείτε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, από την τετράδα των ψηφιακών καναλιών που ανήκουν στην ίδια συχνότητα εκπομπής.)
Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις zaping και να δεις όλα τα άλλα ψηφιακά κανάλια οταν γράφεις , κάτι αντίστοιχο με τα δορυφορικά δηλαδή.
Μάλλον δεν θα το επιτρέπει ακόμα τεχνολογία με καλή τιμή (θα είχαν και κανα pip αν ήταν), αλλά αν τυχών υπάρχει κάποιο με πραγματικό 2πλο tuner στα 100-110 ευρώ θα το ήθελα...
Crypto ReDi 25 (από 42 ευρώ , SD, ntfs) skroutz
Crypto Redi 100 (από 45 ευρώ , SD, ntfs) skroutz avclub
OPTICUM FT15p (από 50 ευρώ , hdmi , SD ) skroutz
(με μπροστά usb)
----------
StarTech HD 240 (45 ευρώ σε 1 κατάστημα, hd? , hdmi ) skroutz
DigiTV LF-2 HD (από 62 ευρώ με hdmi ) skroutz
(κάποια άλλα μοντέλα της εταιρίας είναι εγκεκριμένα από digea)
Crypto ReDi 200 (από 62 ευρώ με hdmi , ntfs)skroutz
FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR (από 64 ευρώ, hdmi ) skroutz avclub*
*το timeshift είναι beta αν κατάλαβα καλά.
Edision Argus Μini-T HD (από 90 ευρώ με hdmi) skroutz
ΥΓ
λίγα μου φαίνονται ... αύριο συνέχεια στο ψάξιμο και αποφασίζουμε.
Είναι ότι καλύτερο , πρακτικά χωρίς αυτό σίγουρα δεν μπορώ να παρακολουθήσω μια ταινία στα ελεύθερα κανάλια οπότε ψάχνω για τέτοιο δέκτη και βάζω ότι έχω βρει.
(όποιος ξέρει κάτι άλλο αξιόλογο που δεν πρόσεξα ας μου πεί ... επίσης θα προτιμούσα ένα δέκτη με usb από μπροστά για να βάζω στικάκι, και αν γίνεται αυτό να μπορεί να αναπαραχθεί εύκολα από άλλες συσκευές.)
Κάτι βασικό στους dual-tuner όπως είδα είναι πως δεν έχουν 100% 2 ανεξάρτητα tuner ... δηλαδή συμβαίνει το παρακάτω:
(Λειτουργικότητα Διπλού Tuner: Έχετε την δυνατότητα να κάνετε εγγραφή ενός καναλιού, ενώ παρακολουθείτε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, από την τετράδα των ψηφιακών καναλιών που ανήκουν στην ίδια συχνότητα εκπομπής.)
Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις zaping και να δεις όλα τα άλλα ψηφιακά κανάλια οταν γράφεις , κάτι αντίστοιχο με τα δορυφορικά δηλαδή.
Μάλλον δεν θα το επιτρέπει ακόμα τεχνολογία με καλή τιμή (θα είχαν και κανα pip αν ήταν), αλλά αν τυχών υπάρχει κάποιο με πραγματικό 2πλο tuner στα 100-110 ευρώ θα το ήθελα...
Crypto ReDi 25 (από 42 ευρώ , SD, ntfs) skroutz
Crypto Redi 100 (από 45 ευρώ , SD, ntfs) skroutz avclub
OPTICUM FT15p (από 50 ευρώ , hdmi , SD ) skroutz
(με μπροστά usb)
----------
StarTech HD 240 (45 ευρώ σε 1 κατάστημα, hd? , hdmi ) skroutz
DigiTV LF-2 HD (από 62 ευρώ με hdmi ) skroutz
(κάποια άλλα μοντέλα της εταιρίας είναι εγκεκριμένα από digea)
Crypto ReDi 200 (από 62 ευρώ με hdmi , ntfs)skroutz
FUNAI DVB-T mpeg4 DTR2205HDPVR (από 64 ευρώ, hdmi ) skroutz avclub*
*το timeshift είναι beta αν κατάλαβα καλά.
Edision Argus Μini-T HD (από 90 ευρώ με hdmi) skroutz
ΥΓ
λίγα μου φαίνονται ... αύριο συνέχεια στο ψάξιμο και αποφασίζουμε.