Μόλις ο Hypercube βγήκε εκτός! Ο λόγος; Το τηλεκοντρόλ του! Σοβαρολογούμε τώρα, τέτοιος δέκτης με τέτοιο τηλεκοντρόλ;Προφανώς και σε επίπεδο media player δεν έχω απαιτήσεις εφάμιλλες των συσκευών που άπτονται της συγκεκριμένης λειτουργίας, απλά θα είναι εξαιρετική διευκόλυνση να μην έχω μια συσκευή για κάθε δουλειά.
Νομίζω οι Venton έχουν τσιπάκι BCM7413, ενώ τόσο ο Χtrend όσο και ο Evo έχουν BCM7358, άρα είναι ίδιοι (. Για τον Hypercube δεν ξέρω τι παίζει.
Α, έτσι; Δεν το ήξερα. Μπορείτε να μου βρείτε user's guide για τον evo (os mara) και τον hypercube (os android)! :ADFADF1: (για τον hypercube βρήκα, αλλά - αν είναι δυνατόν - έχει μόνο για το enigma, λες κι αυτούς περιμέναμε για να το μάθουμε)Βρε συ, τόσο δύσκολο είναι να ζητήσεις μία φώτο από εμάς που έχουμε μαγαζιά και πουλάμε τους δέκτες ???
Γιατί, πάει κι απ' αλλού;; :HTEHETH63:Είναι σαν σου λένε ξεκίνα από Σύνταγμα να πας Καλαμάκι και εσύ πας από Πεντέλης για να πάρεις Αττική οδό και να κάνεις τον κύκλο !!!![]()
Σωστά, σόρυ...Είπα φώτο.....και μίλησα για συγκεκριμένο δέκτη....
Είπα φώτο.....και μίλησα για συγκεκριμένο δέκτη....για να μη σου χαλάσω το χατήρι όμως... πάρε hypercube
Για android τι οδηγίες θέλεις ?? αν έχεις επαφή με adroid συσκευές τα ίδιο πράγμα είναι !!!!
Οι λειτουργίες του δέκτη γίνονται μέσα από το enigma..
Αυτό δεν θα στο πει κανείς μαγαζάτορας... δεν μπορούμε να ελέγχουμε κάθε δέκτη και τις λειτουργίες του. Δεν γίνεται..
Για τον prismcube υπάρχει κάποιο νέο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.