Δέκτες με android

Το prismcube μου φαινεται δεν εχει android..Και οπως ανεφερα και στο αλλο thread η λυση ειναι μια e2bmc.com, οταν βγει...Η κατι αναλογο.

Last edited:
Να σου πω την αλήθεια δεν τραβάω και κανένα κόλλημα με το android. Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι η καλύτερη απόδοση σε media σε σχέση με enigma. Απο τη στιγμή που ο συγκεκριμένος θα έχει xbmc και αν βέβαια το υποστηρίζει σωστα και έχει σωστή υποστήριξη media εμένα μου καλύπτει την ανάγκη για 2σε1. Φτάνει όντως να είναι πραγματικό 2σε1 και όχι λίγο απο το καθένα

Επίσημη παρουσίαση στο περίπτερο της εταιρείας για τον prismcube ruby 4-6 Ιουνίου στην έκθεση ANGA , όπως αναφέρεται στο site του προϊόντος με το που μπαίνεις σήμερα.

http://www.prismcube.com/

Προφανώς και σε επίπεδο media player δεν έχω απαιτήσεις εφάμιλλες των συσκευών που άπτονται της συγκεκριμένης λειτουργίας, απλά θα είναι εξαιρετική διευκόλυνση να μην έχω μια συσκευή για κάθε δουλειά.
Νομίζω οι Venton έχουν τσιπάκι BCM7413, ενώ τόσο ο Χtrend όσο και ο Evo έχουν BCM7358, άρα είναι ίδιοι (;). Για τον Hypercube δεν ξέρω τι παίζει.
Μόλις ο Hypercube βγήκε εκτός! Ο λόγος; Το τηλεκοντρόλ του! Σοβαρολογούμε τώρα, τέτοιος δέκτης με τέτοιο τηλεκοντρόλ;

Last edited by a moderator:
Δεν ρωτάς στις πηγές να σου πούνε καλά να πάθεις !!! Έτσι να παίρνεις τρομάρες....:flipout:

Το σωστό κοντρόλ είναι αυτό που έβαλες εδώ...

Βρε συ, τόσο δύσκολο είναι να ζητήσεις μία φώτο από εμάς που έχουμε μαγαζιά και πουλάμε τους δέκτες ???

Είναι σαν σου λένε ξεκίνα από Σύνταγμα να πας Καλαμάκι και εσύ πας από Πεντέλης για να πάρεις Αττική οδό και να κάνεις τον κύκλο !!! :flipout:

Βρε συ, τόσο δύσκολο είναι να ζητήσεις μία φώτο από εμάς που έχουμε μαγαζιά και πουλάμε τους δέκτες ???
Α, έτσι; Δεν το ήξερα. Μπορείτε να μου βρείτε user's guide για τον evo (os mara) και τον hypercube (os android)! :ADFADF1: (για τον hypercube βρήκα, αλλά - αν είναι δυνατόν - έχει μόνο για το enigma, λες κι αυτούς περιμέναμε για να το μάθουμε)

Είναι σαν σου λένε ξεκίνα από Σύνταγμα να πας Καλαμάκι και εσύ πας από Πεντέλης για να πάρεις Αττική οδό και να κάνεις τον κύκλο !!! :flipout:
Γιατί, πάει κι απ' αλλού;; :HTEHETH63:

Είπα φώτο.....και μίλησα για συγκεκριμένο δέκτη....για να μη σου χαλάσω το χατήρι όμως... πάρε hypercube

Για android τι οδηγίες θέλεις ?? αν έχεις επαφή με adroid συσκευές τα ίδιο πράγμα είναι !!!!

Οι λειτουργίες του δέκτη γίνονται μέσα από το enigma..

Είπα φώτο.....και μίλησα για συγκεκριμένο δέκτη....
Σωστά, σόρυ...

Είπα φώτο.....και μίλησα για συγκεκριμένο δέκτη....για να μη σου χαλάσω το χατήρι όμως... πάρε hypercube
Για android τι οδηγίες θέλεις ?? αν έχεις επαφή με adroid συσκευές τα ίδιο πράγμα είναι !!!!
Οι λειτουργίες του δέκτη γίνονται μέσα από το enigma..

Ευχαριστώ (αν και όπως έγραψα πιο πάνω το συγκεκριμένο το βρήκα, αλλά ήταν μόνο για το enigma που γενικά το κατέχω)
Ο προβληματισμός μου έγκειται στην παρουσία του επεξεργαστή και τη συμβατότητα με τα plugins (emu, extensions) του enigma.
Και τι εννοείς ότι οι λειτουργίες γίνονται από το enigma; Τότε το android τι κάνει;
Ευχαριστώ

Εννοώ οι λειτουργίες του δέκτη όπως μενου σετάρισμα tuner, αναζήτηση καναλιών, δίκτυο av settings κλπ.. To android κομμάτι λειτουργεί όπως μια ταμπλέτα...

Εσύ που έχεις μεγάλη εμπειρία στους δέκτες και από ότι έχω δει στο μαγαζί σου έχεις σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί , ποιον θεωρείς τον καλύτερο δέκτη όσο αφορά το media player κομμάτι; Επίσης υπάρχει κάποιος δέκτης σήμερα που να υποστηρίζει bd-iso και bd-is 3d?

Αυτό δεν θα στο πει κανείς μαγαζάτορας... δεν μπορούμε να ελέγχουμε κάθε δέκτη και τις λειτουργίες του. Δεν γίνεται..

Αυτό δεν θα στο πει κανείς μαγαζάτορας... δεν μπορούμε να ελέγχουμε κάθε δέκτη και τις λειτουργίες του. Δεν γίνεται..

Δεν θέλω να σε κολακέψω αλλά δεν είσαι οποιοσδήποτε μαγαζάτορας που έχει ένα μαγαζάκι και περιμένει πελάτες να του έρθουν. Βλέπω ότι είσαι ιδιαίτερα ενεργό μέλος και με πολλές γνώσεις για το αντικείμενο. Για αυτό σε ρώτησα.

Για τον prismcube υπάρχει κάποιο νέο;

Περιμένω κι εγώ νέα από την έκθεση όπου παρουσιάζεται ο δέκτης επίσημα. Το μόνο νέο από την έκθεση που έχω βρει για αυτόν είναι το παρακάτω

http://www.doriforikanea.gr/newsite/news_article.php?id=9858&catid=9

Είμαι μέλος όπως όλοι οι υπόλοιποι δεν έχω κάτι ιδιαίτερο..

Απλά δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τέτοια δουλειά, άσε δε που δεν θέλω να ανοίγω συσκευασίες παρά μόνο για να δω αν λείπουν πράγματα από μέσα...

Λοιπόν έχω νέα για prismcube μέσω του παρακάτω forum όπου μπορείτε να βρείτε και μικρά video που τραβήχτηκαν από την έκθεση. Το αρνητικό είναι ότι βάση του συγκεκριμένου ατόμου που επισκέφτηκε το περίπτερο της εταιρείας , η τιμή του θα είναι γύρω στα 315 ευρώ , που δεν τα λες και λίγα.

http://www.vuplus-community.net/board/threads/prismcube-release-date-and-price.12333/page-4

Μάλιστα... αυτός που έφτιαξε τα βίντεο φρόντισε να τα πουσάρει λίγο στη ταχύτητα ώστε να φαίνεται γρήγορος ο δέκτης......

Ακόμα κρατάω μικρό καλάθι...