Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Πραγματικα δεν μου κανει καθολου εντυπωση πως:

α) Το αγοραστικο κοινο ειναι τοσο βαθια σε υπνωση που χαμπαρι δεν παιρνει. Απο την πρωτη μερα κιολας επρεπε να κανουν αναστροφη πωλησης.
β) Μιλωντας απο την θεση του εμπορου (ή μεσω ή για λογαριασμο ή απλα ξωφαλτσα) δεν τρεχει καστανο. Το εμπορευμα ειναι αυτο και δεν σκαμε και πολυ. Αλλωστε χαρη τους κανουμε...

Το πιο καλο... ειδα οτι και ο δικος μου αποκωδικοποιητης -αλλης μαρκας- ειχε θεμα με τα τηλεκοντρολ. Ισως λυθηκε απο οτι διαβασα, ισως οχι. Δεν εχω LG ή Hyundai αλλά το μηχανακι το αγορασα αφου πρωτα ειχα διαβασει περι αυτου του χαζου προβληματος.

Γιατι για χαζο προκειται.
Μιλαμε τοσο ο Κινεζος, οσο και ο Ελληνας δεν το εβαλε σε μια LG επανω. Και αντε ο Κινεζος δεν το εβαλε. Ο Ελληνας εισαγωγεας πως το εφερε, μιλαμε για LG οπως λεγαμε καποτε για Sony... τοσο πολυ κυκλοφορει...

Τελικα με αυτα και με αυτα που διαβαζω μαλλον οδηγουμαι στο να υποθεσω πως το προβλημα ηταν γνωστο πριν την εισαγωγη τους, απλα επιτευχθη καλυτερη τιμη...
Αγοραστηκε ως κατιμας που απεριψε η Γαλλικη αγορα και τον πασαρουμε εδω ως μοσχαρακι γαλακτος.

Θα προτιμουσα ομως να το ειχα διαβασει επανω στα κουτια του προϊοντος ομως.
Παρα σε ενα φορουμ.
Δεν πρεπει να ψαχνομαι, τα λεφτα μου δινω.
Πρεπει να ψαχνονται πως θα μου τα παρουν.

Και μετα διαβαζω για το ρολοϊ...
Βρε εδω αυτι δεν ιδρωνει για την δυσλειτουργια. Αντι για επισημη ανακοινωση ανακλησης ασχετως αν το μηχανημα αγοραστηκε 1 μερα πριν ή δυο μηνες (αν κυκλοφορει τοσο), και οποιος θελει το παει πισω και οποιος οχι.

Τελος δεν θα τα εγραφα αυτα αν πρωτα δεν ειχα διαβασει αυτα που διαβασα.
Γιατι οπως παμε δεν θα περασουμε νοοτροπια κακου καταναλωτη, αλλά θα την θεμελιωσουμε.
Οτι φετα μας πουλησει το καταστημα. Χαλασμενη, εγινε, βαλε.

+1-bye-

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Γιατι για χαζο προκειται.
Μιλαμε τοσο ο Κινεζος, οσο και ο Ελληνας δεν το εβαλε σε μια LG επανω. Και αντε ο Κινεζος δεν το εβαλε. Ο Ελληνας εισαγωγεας πως το εφερε, μιλαμε για LG οπως λεγαμε καποτε για Sony... τοσο πολυ κυκλοφορει...

Φυσικά και όταν μια εταιρία παραγγέλνει Η φτιάχνει ένα remote control δεν το τεστάρει σε κάθε TV αν δουλεύει η όχι, όσο εμπορική και αν είναι αυτή.. Αυτό θα ήταν ανέφικτο φιλε μου..

Όμως υπάρχει διεθνές Database με το τι χρησιμοποιοιεί το κάθε προϊόν (tv, DVD, video, ΑΝ ενισχυτές) ώστε να αποφεύγονται τέτοια λάθη.. Όμως καμια φορα και εκεί υπάρχει ένα μπέρδεμα..

Το ποσο γρήγορα είναι τα αντανακλαστικά της εκάστοτε εταιρίας είναι ένα θέμα..
Ας πούμε αν εγώ ήμουν στην C.A και είχα διαβάσει αυτό το thread σχετικά με την πλακα που γίνετε με το ρολοι (γιατί σοβαρό μειονέκτημα ΔΕΝ είναι είναι) εδώ και 2 εβδομάδες τότε θα έβγαζα από το SITE της εταιρίας την εικόνα του δεκτη που έχει και θα την αντικαθιστούσα με την ανάλογη,
Oπως επίσης θα έβαζα και ένα FAQ για το τι έχει συμβεί ώστε ο καταναλωτής μην ψάχνει άδικα το manual του για το τι έγινε το ρολοι του που είδε στην συσκευασία..
Όμως στα FAQ της υποστήριξης όπως προτείνει και η C.A. έχει καταχωρήσεις όπως :
Αποκωδικοποιητές - Όλα τα μοντέλα

5. Γιατί δεν μπορώ να βρω το τηλεχειριστήριο στη συσκευασία; [Βασικό]

Το τηλεχειριστήριο βρίσκεται στο εμπρός τμήμα της συσκευασίας, μέσα από το αναδιπλωμένο χαρτόνι.

Με λίγα λόγια η C.A πιστεύει ότι οποιος αδυνατεί να βρει το τηλεκοντρολ του μέσα στην συσκευασία του δεκτη, θα μπορέσει να μπει στο Internet, να βρει το site της C.A , μετά την σελίδα υποστήριξης και τότε να σκεφτεί ότι τελικά δεν κοίταξε καλά μέσα στο κουτί και όντως υπάρχει ένα τηλεκοντρολ εκεί..

Scary....

Θέλω επίσης να πω ότι είμαι κάτοχος ενός HD και ενός SD από την C.A. και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τις λειτουργίες του.. Και επίσης τον προτείνω σε όλους που έχουν διαβάσει το τρέχον thread γιατί είναι ο καλύτερος του συναγωνισμού

Re: Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Και επίσης τον προτείνω σε όλους που έχουν διαβάσει το τρέχον thread γιατί είναι ο καλύτερος του συναγωνισμού

βαρια κουβεντα φιλε...κ μη ζητας αναλυση...-bye-

Καλα ρε σεις... Ποιος αλλος δεκτης εχει ρολόι?
Επειδη ο δεκτης ειναι καλος, και δεν εμφανιζει τα προβληματα που εχουν αλλοι δεκτες, βρηκατε το ανεκδοτο με το ρολόι, ωστε να πειτε κατι αρνητικο?

Εχουμε και λεμε λοιπον:
- Υποστηριζει κανονικα NTFS (και οχι exfat και αλλα τετοια αγνωστα)
- Υποστηριζει δισκους 2,5" και στικακια
- Υποστηριζει PVR και timeshift χωρις προβληματα
- Δεν κανει corrupt τα αρχεια στους δισκους οποτε θελει
- Ξυπναει απο κλειστος για να γραψει και ξανασβηνει μετα την εγγραφη
- Οταν ο δεκτης ειναι κλειστος βλεπεις κανονικα τα αναλογικα (δε χρειαζεται Τ και εξτρα εξοδα)
- Η θυρα USB ειναι μπροστα (και δε χρειαζεσαι καλωδιο επεκτασης/hub και εξτρα εξοδα)
- Το EPG ειναι ελληνικοτατο και δε γυριζει στα αγγλικα οποτε θελει
- Το τηλεκοντρολ ειναι ανθρωπινο και δε δειχνει κινεζικο
- Παιζει .mkv χαλαρα
- + ενα σωρο αλλα που εχω γραψει ηδη
....................
.......................
..........................
- Δειχνουν ενδιαφερον και απαντανε αντι να σας γραφουν, και θα βγαλουν και firmware update. Δεν ειναι τιποτα τυχαρπαστοι, εχουν ονομα στην αγορα, δεν το λεω εγω, ρωτηστε οποιον πωλητη θελετε...

Εγω προσωπικα οσο διαβαζω τα θεματα με τους αλλους δεκτες και με τις μοντουλες, τοσο αισθανομαι ικανοποιημενος οτι τα χρηματα μου επιασαν τοπο...

Επειδη ο δεκτης ειναι καλος, και δεν εμφανιζει τα προβληματα που εχουν αλλοι δεκτες, βρηκατε το ανεκδοτο με το ρολόι, ωστε να πειτε κατι αρνητικο?

Εχουμε και λεμε λοιπον:
- Υποστηριζει κανονικα NTFS (και οχι exfat και αλλα τετοια αγνωστα)
- Υποστηριζει δισκους 2,5" και στικακια
- Υποστηριζει PVR και timeshift χωρις προβληματα
- Δεν κανει corrupt τα αρχεια στους δισκους οποτε θελει
- Ξυπναει απο κλειστος για να γραψει και ξανασβηνει μετα την εγγραφη
- Οταν ο δεκτης ειναι κλειστος βλεπεις κανονικα τα αναλογικα (δε χρειαζεται Τ και εξτρα εξοδα)
- Η θυρα USB ειναι μπροστα (και δε χρειαζεσαι καλωδιο επεκτασης/hub και εξτρα εξοδα)
- Το EPG ειναι ελληνικοτατο και δε γυριζει στα αγγλικα οποτε θελει
- Το τηλεκοντρολ ειναι ανθρωπινο και δε δειχνει κινεζικο
- Παιζει .mkv χαλαρα
- + ενα σωρο αλλα που εχω γραψει ηδη
....................
.......................
..........................
- Δειχνουν ενδιαφερον και απαντανε αντι να σας γραφουν, και θα βγαλουν και firmware update. Δεν ειναι τιποτα τυχαρπαστοι, εχουν ονομα στην αγορα, δεν το λεω εγω, ρωτηστε οποιον πωλητη θελετε...

Εγω προσωπικα οσο διαβαζω τα θεματα με τους αλλους δεκτες και με τις μοντουλες, τοσο αισθανομαι ικανοποιημενος οτι τα χρηματα μου επιασαν τοπο...

+1

Ρε συ άλλοι δεκτες δεν έχουν φωτό ότι ενσωματώνουν ρολοι και τελικά δεν έχουν..

Σε ποίους αναφέρεσαι ? Γιατί εγώ την C.A την έχω δει εδώ να προτρέπει μονο να πάμε να δούμε την σελίδα υποστήριξης του δεκτη..
Αν αναφέρεσαι στο Tekilla νομίζω ότι η θέση του εδώ ΔΕΝ εκπροσωπεί την εταιρία αλλα είναι από προσωπική πρωτοβουλία ο άνθρωπος.
Το οτι έχουν όνομα στήν αγορά πάλι τι σημαίνει ? Ότι επειδή υποστηρίζονται από τα ελληνικά κατάστημα ως ελληνική εταιρία θα βάλουμε την εταιρία στο "απυρόβλητο" ?

Last edited:

Ναί όμως παιδιά ο αγοραστής του Crystal Audio HD που βλέπει στη συσκευασία κάτι που δέν υφίσταται, δέν είναι λογικο να νιώσει οτι τον κοροϊδέυει η εταιρία και στο τέλος τέλος αυτό γιρίζει μπούμερανγκ στην εταιρία, αυτό που είπε ο Firefly νομίζω είναι η καλύτερη λύση αλλα για να μήν το κάνει λογικά δέν ενδιαφέρεται και πολύ για το καταναλωτικό της κοινό.

Last edited:

Βρε παίδες για να βλέπεις τα αναλογικά όταν ο δέκτης ειναι κλειστός, η συνδεσεις πώς πρέπει να είναι???

Αυτό που έχω κάνει είναι το καλώδιο της κεραίας´(ασπρό) πάνω στόν δέκτη και από τον δέκτη στην TV με HDMI.

Με αυτό τον τρόπο μπορώ να δώ τα αναλογικά όταν ο δεκτησ είναι κλειστός???

Βρε παίδες για να βλέπεις τα αναλογικά όταν ο δέκτης ειναι κλειστός, η συνδεσεις πώς πρέπει να είναι???

Αυτό που έχω κάνει είναι το καλώδιο της κεραίας´(ασπρό) πάνω στόν δέκτη και από τον δέκτη στην TV με HDMI.

Όχι δεν φτάνει αυτό..
Πρέπει να συνδέσεις και την έξοδο της κεραίας του δεκτη (διπλα στην είσοδο είναι αλλα με αρσενικο βύσμα και νομίζω ότι γραφει Loop Though) με την είσοδο της κεραίας της TV..
Και καθάρισες..

Αγόρασε ακόμη ένα μέτρο άσπρο καλώδιο κεραίας και σύνδεσε την μία άκρη στο RF Out του δέκτη και την άλλη στην υποδοχή (RF In) της τηλεόρασης.

Ούπς, Συγνώμη απ' ότι φαίνεται γράφαμε παράλληλα με τον Firefly.

Αγόρασε ακόμη ένα μέτρο άσπρο καλώδιο κεραίας και σύνδεσε την μία άκρη στο RF Out του δέκτη και την άλλη στην υποδοχή (RF In) της τηλεόρασης

Αν θες μπορείς βεβαια να πάρεις και μαύρο :BDGBGDB55:

Αγόρασα και εγώ έναν σήμερα και μέχρι στιγμής φαίνονται να επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα του Furious99. Επίσης φαίνεται να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τον max που είχα (εξωτερικά τουλάχιστον, μέσα δεν ξέρω).
Το pvr, που με ενδιαφέρει αρκετά, λειτουργεί απροβλημάτιστα σε όλα τα mode (εως τώρα τουλάχιστον). Δεν φαίνεται να υφίσταται το θέμα που ανάφερε φίλος ότι δεν προλαβαίνει να ξυπνήσει ο δίσκος στο timer rec, σε έναν 2.5" wd passport 320gb που δοκίμασα ανάβει-γράφει-σβήνει άψογα. Ακόμα σε καμία εγγραφή δεν μου εμφάνισε corrupt αρχεία (στον max πάνω από τα μισά ήταν corrupt, αλλά μάλλον είχα ελαττωματικό κομμάτι).
Από πλευράς media player παίζει όλα όσα έπαιζε και ο max (αν και δεν το διαφημίζει). Μόλις λυθεί και το θέμα με τους υπότιτλους θα είναι και χρησιμοποιήσιμος.
Επίσης και το τηλεκοντρόλ είναι όντως αρκετά καλύτερο και σε αίσθηση και σε εργονομία, πολύ σημαντικό αν προορίζεται για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Πιστεύω ότι και με το καινούργιο FW (περιμένω ανυπόμονα την Δευτέρα) θα είναι όντως το καλύτερο μηχανάκι στην κατηγορία.

Ναί όμως παιδιά ο αγοραστής του Crystal Audio HD που βλέπει στη συσκευασία κάτι που δέν υφίσταται, δέν είναι λογικο να νιώσει οτι τον κοροϊδέυει η εταιρία και στο τέλος τέλος αυτό γιρίζει μπούμερανγκ στην εταιρία, αυτό που είπε ο Firefly νομίζω είναι η καλύτερη λύση αλλα για να μήν το κάνει λογικά δέν ενδιαφέρεται και πολύ για το καταναλωτικό της κοινό.

Και αν ειχε στη συσκευασια φωτογραφια με μια ξανθια θεογκομενα με βυζαρες να κραταει το δεκτη, απολυτως φυσικα θα θελατε και τη γκομενα μαζι με το δεκτη, ετσι? :aetsch:

Αγόρασα κι εγώ τον HD κι εκ πρώτης όψεως τα συμπεράσματά μου είναι ως εξης σε σχέση με τον edision argus mini t HD που επίσης έχω
1. Ποιότητα κατασκευής μέτρια έως καλή υποδυέστερη παντως του edision
2. Εικόνα αρκετά καλή ένα με δύο κλικ κάτω από τον edision mini T
3. Ποιότητα τηλεκοντρόλ πολύ μέτρια (θέλουν γερό πάτημα τα πλήκτρα και σπάνια πιάνουν με την πρώτη)
4. Το μέταλο της εισόδου RF in και της RF out είναι λίγο λεπτό και φθηνιάρικο
με συνέπεια ένα καλώδιο κεραίας της C.A. που σύνδεσα επειδή ήταν λίγο χοντρό και άκαμπτο μου χαλάρωσε την RF in με συνέπεια να χάνω το σήμα,με αλλαγή του καλωδίου με ένα πιο ευλύγιστο λύθηκε το πρόβλημα
5. Μενού αρκετά καλό αλλά του edision είναι πολύ πιο πλήρες και λειτουργικό
Βέβαια το μεγάλο του ατού για μένα είναι ότι είναι πολύ καλός media player και αυτός είναι ο κυριώτερος λόγος που τον απέκτησα συν την υποστήριξή του ως επώνυμος και φυσικά για την πολύ καλή τιμή του.
Είναι μια τίμια πρόταση που πιστεύω μέσω updates να λύσει τα μικροπροβληματάκια του.

Κάτι που θέλω να επισημάνω κι αν μπορεί να συμπεριληφθεί σε κάποιο firmware
όταν αλλάζεις κανάλι βγαίνει η μαυρη μπάρα με τις πληροφορίες
1. Αν μπορεί να μικρύνει και
2. αν μπορεί μέσω του menu να ρυθμίζεις το χρόνο που εμφανίζεται
Σε περίπτωση που τα παραπάνω γίνονται ήδη μέσω του menu κι εγώ δεν τα έχω βρει ας ποστάρει κάποιος πως γίνονται

Επίσης κάποιο πρόβλημα που μου εμφανίστηκε 3 φορές.
Μπήκα στο menu usb επέλεξα ένα αρχείο mkv να παίξει,πάτησα από το τηλεκοντρόλ το play,άρχισε μεν να παίζει αλλά στην κορυφή της οθόνης στη μέση εμφανίστηκαν ένα κίτρινο κι ένα μπλέ τετραγωνάκι (το μπλέ μου φαίνεται έγραφε exit) και πλέον το τηλεκοντρόλ δεν δούλευε (εκτός από το κουμπί του power) κι αναγκάστηκα να κλείσω το δέκτη και να τον ξανανοίξω.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και sorry αν σας κούρασα με την πολυλογία μου!!!!
Συγχαρητήρια κι από μένα στον Tek_killa για την πολύτιμη βοήθεια και υπομονή του

Αυτο που αναφερεις ειναι η επιλογη resume (συνεχιση της ταινιας ή παιξιμο απο την αρχη), διαλεγεις με το ΟΚ, και αν διαλεξεις exit αρχιζει απο την αρχη.

Σε πολλα media player αν βγαλεις τη μπριζα "ξεχναει" που σταματησε η ταινια, αλλα σε αυτο το δεκτη ακομα και αν τον βγαλεις απο την μπριζα θυμαται (γιατι σωζει ενα αρχειο στο δισκο με αυτες τις πληροφοριες)...

Επισης εχει επιλογη GOTO κατα τη διαρκεια της ταινιας πατας το μπλε κουμπι στο τηλεκοντρολ και γραφεις π.χ. 0030 και πατας ΟΚ για να πας στο τριακοστο λεπτο της ταινιας...

Last edited:

πρεπει να απενεργοποιήσεις την ενισχυση κεραιας γιατι βγαζει 5v και ετσι με κλειστο δεκτη δεν loop through.-bye--bye--bye--bye-

Και αν ειχε στη συσκευασια φωτογραφια με μια ξανθια θεογκομενα με βυζαρες να κραταει το δεκτη, απολυτως φυσικα θα θελατε και τη γκομενα μαζι με το δεκτη, ετσι? :aetsch:

Βλέπω ότι το post το έκανες αργά το βραδυ.. ίσως είχες πιει και κάνα ποτηράκι..
Οποτε δεν σχολιάζω περαιτέρω..