Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Βλέπω ότι το post το έκανες αργά το βραδυ.. ίσως είχες πιει και κάνα ποτηράκι..
Οποτε δεν σχολιάζω περαιτέρω..

Τα ποτηρακια τα πινεις εσυ.
Μας κουρασατε με το ρολόι :slapface:
Σταματηστε το trolling...

Last edited:
Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Και αν ειχε στη συσκευασια φωτογραφια με μια ξανθια θεογκομενα με βυζαρες να κραταει το δεκτη, απολυτως φυσικα θα θελατε και τη γκομενα μαζι με το δεκτη, ετσι? :aetsch:

Δηλαδή εσύ φίλε (πρέπει να αγόρασες τον δέκτη, για να είσαι τόσο θερμος υποστηρικτής του) όταν τον αγόρασες με την φωτογραφία του ρολογιού στο κουτί του και μετά όταν πήγες σπίτι και έφαγες όλο το μενού για να βρείς το ρολόϊ και δέν το βρήκες, δέν αισθάνθηκες λίγο .αλάκας που σου πήρε τα λεφτά η Crystal Audio με δώλιο τρόπο (εξαπάτηση) ;;

υ.γ.: και φυσικά η γκομενάρα με της βιζάρες πού να χωρέσει σε αυτό το μικρό κουτάκι του δέκτη :shot:

Last edited:

Αυτο που αναφερεις ειναι η επιλογη resume (συνεχιση της ταινιας ή παιξιμο απο την αρχη), διαλεγεις με το ΟΚ, και αν διαλεξεις exit αρχιζει απο την αρχη.

Σε πολλα media player αν βγαλεις τη μπριζα "ξεχναει" που σταματησε η ταινια, αλλα σε αυτο το δεκτη ακομα και αν τον βγαλεις απο την μπριζα θυμαται (γιατι σωζει ενα αρχειο στο δισκο με αυτες τις πληροφοριες)...

Επισης εχει επιλογη GOTO κατα τη διαρκεια της ταινιας πατας το μπλε κουμπι στο τηλεκοντρολ και γραφεις π.χ. 0030 και πατας ΟΚ για να πας στο τριακοστο λεπτο της ταινιας...

Έχεις απόλυτο δίκιο,απλά εγώ πατούσα το οκ αλλά δεν το έπιανε, σήμερα το πρωί που το πάτησα με πολύ δύναμη έπιασε.Επίσης η μαύρη μπάρα με τις πληροφορίες που εμφανίζεται όταν αλλάζεις κανάλι,αν πατήσεις exit φεύγει,παρ'όλα αυτά εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μπεί επιλογή στο menu χρόνου εμφάνισης της μπάρας.

Δηλαδή εσύ φίλε (πρέπει να αγόρασες τον δέκτη, για να είσαι τόσο θερμος υποστηρικτής του) όταν τον αγόρασες με την φωτογραφία του ρολογιού στο κουτί του και μετά όταν πήγες σπίτι και έφαγες όλο το μενού για να βρείς το ρολόϊ και δέν το βρήκες, δέν αισθάνθηκες λίγο .αλάκας που σου πήρε τα λεφτά η Crystal Audio με δώλιο τρόπο (εξαπάτηση) ;;

υ.γ.: και φυσικά η γκομενάρα με της βιζάρες πού να χωρέσει σε αυτό το μικρό κουτάκι του δέκτη :shot:
η αλήθεια είναι ότι είναι παραπλανητική η φώτο, όπως και να το κάνεις....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Τα ποτηρακια τα πινεις εσυ.
Μας κουρασατε με το ρολόι :slapface:
Σταματηστε το trolling...

Εγώ δεν κάθομαι να φαντασιώνομαι ξανθιές γυναίκες με μεγάλο μπούστο να βγαίνουν από την συσκευασία του αποκωδικοποιητή μου..

Παιδιά μια ερώτηση,στο menu,στις επιλογές γλώσσας έχει κι επιλογή για ρύθμιση ψηφιακού ήχου με επιλογές : PCM,ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,επειδή στο manual δεν αναφέρει κάτι,τι πρέπει να επιλέξουμε ανάλογα με την συνδεσμολογία?

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Παιδιά μια ερώτηση,στο menu,στις επιλογές γλώσσας έχει κι επιλογή για ρύθμιση ψηφιακού ήχου με επιλογές : PCM,ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,επειδή στο manual δεν αναφέρει κάτι,τι πρέπει να επιλέξουμε ανάλογα με την συνδεσμολογία?

Έχεις συνδεμένο σύστημα 5.1 με εξωτερικό ενισχυτή στο αποκωδικοποιητή σου ? Η απλά τον έχεις στην TV ?

Παιδιά, όσο αφορά το ρολόι του δέκτη έχουν δοθεί εξηγήσεις από τον φίλο Tek Killa. Δεν ωφελεί σε τίποτα να το συζητάτε ξανά και ξανά. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Όποιος θεωρεί ότι εξαπατήθηκε μπορεί πολύ απλά να γυρίσει τον δέκτη πίσω.

Re: Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Έχεις συνδεμένο σύστημα 5.1 με εξωτερικό ενισχυτή στο αποκωδικοποιητή σου ? Η απλά τον έχεις στην TV ?

Αγόρασα κι 2ο (και οι 2 HD) ο ένας είναι συνδεδεμένος με HDMI σε ενισχυτή 5.1 (Denon 3808) και ο άλλος προσωρινά με scart σε crt tv
Τι επιλογή να βάλω για το καθένα ?

Παιδιά, όσο αφορά το ρολόι του δέκτη έχουν δοθεί εξηγήσεις από τον φίλο Tek Killa. Δεν ωφελεί σε τίποτα να το συζητάτε ξανά και ξανά. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Όποιος θεωρεί ότι εξαπατήθηκε μπορεί πολύ απλά να γυρίσει τον δέκτη πίσω.
ε ναι οκ και το support που κάνει μέσα απο το forum είναι προς τιμή του, αλλά μήπως θα έπρεπε να αλλάχθουν και οι φώτο στο πρώτο post ή έστω να μπεί κάποια διευκρίνση εκεί διότι δεν μπορεί ο καθένας να ψάχνει όλα τα ποστ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Αγόρασα κι 2ο (και οι 2 HD) ο ένας είναι συνδεδεμένος με HDMI σε ενισχυτή 5.1 (Denon 3808) και ο άλλος προσωρινά με scart σε crt tv
Τι επιλογή να βάλω για το καθένα ?

Σε αυτόν που είναι με scart μπορείς να απενεργοποίησης την ψηφιακή έξοδο αν θες αφού δεν χρησιμοποιείτε. Και να την αφήσεις όμως No Problem..

Σε αυτόν που πάει στον Denon βάλε ακατέργαστος σε περίπτωση που έχεις και παιζεις αρχεία με 5.1 ήχο στον αποκωδικοποιητή. Βασικα αστο στο ακατεργαστος..

Γεια χαρά και από εμένα,

Αγόρασα σήμερα 2 SD και 1 HD, με τους SD μια χαρούλα, ο HD συνδεμένος απευθείας στην TV με HDMI (clicktronick), Τρελό πιξέλιασμα μέχρι σημείου να παγώνει και την εικόνα πολλές φορές....Τον βαζω σε scart τα ίδια, ένταση σήματος μόλις 34% σε αντίθεση με τους SD που στην ίδια τηλεόραση με scart έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά και τουλάχιστον 70% ένταση σήματος (βέβαια στις 576 γραμμές)....

Τον δοκίμασα και σε άλλη τηλεόραση.....Τα ίδια....Τον πήγα και σε άλλο διαμέρισμα που παίρνει από άλλη κεραία....τα ίδια...

Δεν έχω διαβάσει από κανέναν σας να έχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και μου κανει εντύπωση....Μήπως έχει θεματάκι ο δέκτης, τον αγόρασα σήμερα από Ηλεκτρονική....Αν είναι δευτέρα να τον επιστρέψω...!

Για πείτε καμιά ιδέα....

Thanks!

Παιδια εσεις που το εχετε ψαξει πιο πολυ το θεμα του τηλεκοντρολ.
Υπαρχει κανενα πληκτρο να μας πηγαινει κατευθειαν στο μενου για αναπαραγωγη πολυμεσων (εκει που ειναι τα εικονιδια Φωτογραφια, Μουσικη, Ταινιες κτλ)?
Υπαρχει ναι μεν το πληκτρο pvr αλλα σε παει στο φακελο που κανει τις εγγραφες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Σε αυτόν που είναι με scart μπορείς να απενεργοποίησης την ψηφιακή έξοδο αν θες αφού δεν χρησιμοποιείτε. Και να την αφήσεις όμως No Problem..

Σε αυτόν που πάει στον Denon βάλε ακατέργαστος σε περίπτωση που έχεις και παιζεις αρχεία με 5.1 ήχο στον αποκωδικοποιητή. Βασικα αστο στο ακατεργαστος..

Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Γεια χαρά και από εμένα,

Αγόρασα σήμερα 2 SD και 1 HD, με τους SD μια χαρούλα, ο HD συνδεμένος απευθείας στην TV με HDMI (clicktronick), Τρελό πιξέλιασμα μέχρι σημείου να παγώνει και την εικόνα πολλές φορές....Τον βαζω σε scart τα ίδια, ένταση σήματος μόλις 34% σε αντίθεση με τους SD που στην ίδια τηλεόραση με scart έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά και τουλάχιστον 70% ένταση σήματος (βέβαια στις 576 γραμμές)....

Τον δοκίμασα και σε άλλη τηλεόραση.....Τα ίδια....Τον πήγα και σε άλλο διαμέρισμα που παίρνει από άλλη κεραία....τα ίδια...

Δεν έχω διαβάσει από κανέναν σας να έχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και μου κανει εντύπωση....Μήπως έχει θεματάκι ο δέκτης, τον αγόρασα σήμερα από Ηλεκτρονική....Αν είναι δευτέρα να τον επιστρέψω...!

Για πείτε καμιά ιδέα....

Thanks!

4. Το μέταλο της εισόδου RF in και της RF out είναι λίγο λεπτό και φθηνιάρικο
με συνέπεια ένα καλώδιο κεραίας της C.A. που σύνδεσα επειδή ήταν λίγο χοντρό και άκαμπτο μου χαλάρωσε την RF in με συνέπεια να χάνω το σήμα,με αλλαγή του καλωδίου με ένα πιο ευλύγιστο λύθηκε το πρόβλημα

Αυτό το έιχα γράψει παραπάνω,δεν κούμπωνε καλά το καλώδιο της κεραίας και με πιξέλιαζε και έδειχνε ισχύς σήματος 34%,άλλαξα καλώδιο και λύθηκε το πρόβλημα.
Τηλεόραση άλλαξες,καλώδιο άλλαξες?Δοκίμασε και με ένα άλλο καλώδιο.

Καλημέρα.TEC KILA Ξέρεις αν σε κάποιο update θα προστεθεί η δυνατότητη downmix σε ac3 του ήχου dts των mkv video.Γιατί ενώ τα mkv παίζουν καταπληκτικά δεν εχω ήχο.Όταν δοκίμασα ενα mkv με ήχο ac3 έπαιξε άψογα ο ήχος.Οσο για το μηχάνημα( το hd ) είμαι πάρα πολύ ευχαρηστημένος.Μόλις μου αντικαταστήσουν και το χειρηστήριο και πάψουν τα conflict με την LG μου τότε το μηχάνημα θα πετάει.

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Καλημέρα.TEC KILA Ξέρεις αν σε κάποιο update θα προστεθεί η δυνατότητη downmix σε ac3 του ήχου dts των mkv video.Γιατί ενώ τα mkv παίζουν καταπληκτικά δεν εχω ήχο.Όταν δοκίμασα ενα mkv με ήχο ac3 έπαιξε άψογα ο ήχος.Οσο για το μηχάνημα( το hd ) είμαι πάρα πολύ ευχαρηστημένος.Μόλις μου αντικαταστήσουν και το χειρηστήριο και πάψουν τα conflict με την LG μου τότε το μηχάνημα θα πετάει.

Downmix του DTS έχουν μονο κορυφαίοι players και στην τιμή του C.A. δεν μπορεί να γίνει..
Επίσης είναι και θέμα Hardware το downmix οποτε πάλι δεν μπορεί να γίνει..

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

...τελικά καφέ θα ψήνει και... θα τον φέρνει στο κρεββάτι?

Σιγά βρε παιδιά, ένας "απλός" αποκωδικοποιητής είναι και από τους καλύτερους στην κατηγορία του (και ο SD & HD).
Τουλάχιστος για αυτό τον (-τους) πήραμε.
Και όπως βλέπουμε όλοι θα έχει πολύ καλή υποστήρηξη. (όλα έτσι δείχνουν τουλάχιστον).
Εσείς ψάχνετε για Hi End...
...ααα ο καφές μου που είναι?

Last edited:

4. Το μέταλο της εισόδου RF in και της RF out είναι λίγο λεπτό και φθηνιάρικο
με συνέπεια ένα καλώδιο κεραίας της C.A. που σύνδεσα επειδή ήταν λίγο χοντρό και άκαμπτο μου χαλάρωσε την RF in με συνέπεια να χάνω το σήμα,με αλλαγή του καλωδίου με ένα πιο ευλύγιστο λύθηκε το πρόβλημα

Αυτό το έιχα γράψει παραπάνω,δεν κούμπωνε καλά το καλώδιο της κεραίας και με πιξέλιαζε και έδειχνε ισχύς σήματος 34%,άλλαξα καλώδιο και λύθηκε το πρόβλημα.
Τηλεόραση άλλαξες,καλώδιο άλλαξες?Δοκίμασε και με ένα άλλο καλώδιο.

Kόιτα το έχω δοκιμάσει σε 3 τηλεοράσεις με διαφορετικά καλώδια στην κάθεμια και τίποτα.....τα ίδια...ενώ όπως ανέφερα με τον SD δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...επίσης δοκιμασμένος και στις τρεις τηλεοράσεις με διαφορετικ´ακαλώδια στην καθεμία....Εσένα πόσο Ισχύ σου δείχνει μετά τις αλλαγές...?