Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

οταν βλεπεις μια ταινια ή μια εγγραφη να την πηγενεις σε καποιο χρονικο σημειο που θες,εχει το κοντρολ 2 κουμπια κατω,το step fwd και step backward αν θυμαμαι καλα,καπως ετσι τα οποια δεν δουλευαν,αν μπορεις για κοιτα αν δουλευουν τωρα.

οταν βλεπεις μια ταινια ή μια εγγραφη να την πηγενεις σε καποιο χρονικο σημειο που θες,εχει το κοντρολ 2 κουμπια κατω,το step fwd και step backward αν θυμαμαι καλα,καπως ετσι τα οποια δεν δουλευαν,αν μπορεις για κοιτα αν δουλευουν τωρα.

οκ κ αυτο

ποσο χρονο προχοραει την ταινια το step forward,μηπως προσεξες;

Παίδες όσοι έχουν το conflict του remote καλό θα ήταν -όπως με ενημερώνουν τώρα- να συμπληρώνετε στο mail που θα μας στείλετε και τα παρακάτω στοιχεία της απόδειξης αγοράς ή αν σας είναι εύκολο την απόδειξη μέσω email ή fax στο 210.6137010).

• Επωνυμία Καταστήματος αγοράς:
• Ημ/νία:
• Αριθμός απόδειξης:

Να αφορά και την τηλεόραση... ;)

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το δέκτη είναι ότι η ενίσχυση της κεραία ελαττώνεται με αποτέλεσμα τα κανάλια που δεν είναι ψηφιακά να μην τα βλέπω όπως πριν οταν το σήμα περνάει μέσω του δέκτη. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρεις και προφανώς έχει να κάνει με το spliter του δέκτη.
Δοκίμασε ένα απλό εξωτερικό (1-2 ευρώ) και κάνε τις συγκρίσεις σου ...

Πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρεις και προφανώς έχει να κάνει με το spliter του δέκτη.
Δοκίμασε ένα απλό εξωτερικό (1-2 ευρώ) και κάνε τις συγκρίσεις σου ...

Καλή ιδέα, θα το δοκιμάσω. Είναι ακόμα και μερικά τοπικά κανάλια ψηφιακά της Θεσσαλονίκης όπως το time channel, tv θεσσαλονίκη πχ που εκπέμπουν και αυτά ψηφιακά με χαμηλή ποιότητα σήματος και δεν μπορούσε να τα πιάσει ο δέκτης στη σάρωση που έκανα ενώ με αλλον δέκτη που έχω τα έπιασε.

Επισης δοκιμασε αλλα καλωδια γιατι σε μενα δεν εχει καμια διαφορα στα αναλογικα ειτε απευθειας στην TV ή μεσω του δεκτη...

Το GOTO εμφανιζεται οταν παιζεις ταινια, πατωντας το μπλε κουμπι, επιλεγεις σε ποιο σημειο της ταινιας θες να πας... Απο οτι βλεπω διορθωθηκε η μεταφραση...

Καλή ιδέα, θα το δοκιμάσω. Είναι ακόμα και μερικά τοπικά κανάλια ψηφιακά της Θεσσαλονίκης όπως το time channel, tv θεσσαλονίκη πχ που εκπέμπουν και αυτά ψηφιακά με χαμηλή ποιότητα σήματος και δεν μπορούσε να τα πιάσει ο δέκτης στη σάρωση που έκανα ενώ με αλλον δέκτη που έχω τα έπιασε.

Τσεκαρε την κεραια σου, μπορει να χρειαζεται να τη στριψεις προς τα εκει που εκπεμπουν, ή μπορει να χρειαζεσαι μεγαλυτερο ενισχυτη στην κεραια, αν εχουν χαμηλη ισχυ μεταδοσης, αναλογα που βρισκεσαι και τι ενισχυτη ηδη εχεις πανω.
Στο μενου ο δεκτης εχει και μια επιλογη "Ισχυς κεραιας" δοκιμασε να τη βαλεις on/off.

Last edited:

Τσεκαρε την κεραια σου, μπορει να χρειαζεται να τη στριψεις προς τα εκει που εκπεμπουν, ή μπορει να χρειαζεσαι μεγαλυτερο ενισχυτη στην κεραια, αν εχουν χαμηλη ισχυ μεταδοσης, αναλογα που βρισκεσαι και τι ενισχυτη ηδη εχεις πανω.
Στο μενου ο δεκτης εχει και μια επιλογη "Ισχυς κεραιας" δοκιμασε να τη βαλεις on/off.

Στην κεραία έχω ενισχυτή και της Digea τα κανάλια τα πιάνω με πολύ καλη ποιοτητα σήματος (95-100%) όπως επισης καλα πιάνω και τις ερτ. Το εχω δοκιμάσει αυτό με την "ισχύ της κεραίας" αλλά δεν έκανε καμία διαφορά..

Last edited:

Περισσοτερο δε μπορω να βοηθησω, καθως δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη. Παντως το σημα δεν ειναι θεμα δεκτη, αλλα κεραιας/ενισχυτη/καλωδιων...
Στο εξοχικο μου οπου το σημα της Digea ειναι οριακο, δοκιμασα 3 διαφορετικους δεκτες, ολοι το ιδιο επιαναν με προβληματα διακοπων, με την αλλαγη ενισχυτη με καλυτερο, ολοι δειχνουν καλα...

Περισσοτερο δε μπορω να βοηθησω, καθως δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη. Παντως το σημα δεν ειναι θεμα δεκτη, αλλα κεραιας/ενισχυτη/καλωδιων...
Στο εξοχικο μου οπου το σημα της Digea ειναι οριακο, δοκιμασα 3 διαφορετικους δεκτες, ολοι το ιδιο επιαναν με προβληματα διακοπων, με την αλλαγη ενισχυτη με καλυτερο, ολοι δειχνουν καλα...

Το θέμα ειναι οτι με άλλον δέκτη(Neos ht1900) με την ίδια κεραία τα πιάνω τα τοπικά ψηφιακά καναλια αυτα καθώς επισης δεν εχω και το προβλημα της ενισχυσης των αναλογικών καναλιών. Τώρα εαν ειναι προβληματικό αυτο το κοματι της crystal audio δεν ξέρω.

ποσο χρονο προχοραει την ταινια το step forward,μηπως προσεξες;

Το step forward/backwards εξακολουθεί να μην δουλεύει. Το Goto δουλεύει όπως πριν κανονικά και τώρα βλέπουμε το χρόνο.

Κάποιες λειτουργίες γίνονται αλλιώς πλέον. π.χ πριν το upgrade όταν πατάγαμε το μπλέ κουμπί σου έβγαζε τι έχεις προγραμματίσει από εγγραφές τώρα δεν κάνει τίποτα το μπλε κουμπί. Πατάς EPG και info για να δεις το χρονοδιάγραμμα.

Έπρεπε να βάλουν κάπου και το τρέχον firmware ώστε κάποιος που προτιμά το παλιό να μπορεί να επιστρέψει...

Δοκίμασε κανείς από αυτούς που έκαναν το update με αγγλικούς υπότιτλους (εξ ολοκλήρου σε αγγλικά); Οι γραμματοσειρές μεγαλώνουν κι εκεί ή έχουμε διαφορετική συμπεριφορά;

Το θέμα ειναι οτι με άλλον δέκτη(Neos ht1900) με την ίδια κεραία τα πιάνω τα τοπικά ψηφιακά καναλια αυτα καθώς επισης δεν εχω και το προβλημα της ενισχυσης των αναλογικών καναλιών. Τώρα εαν ειναι προβληματικό αυτο το κοματι της crystal audio δεν ξέρω.

Παρομοιο θεμα ειχε και αλλος σε αλλο forum και δοκιμαζοντας το δεκτη σε αλλο σπιτι δεν ειχε κανενα προβλημα. Μπορει το καλωδιο με το βαλε βγαλε να εχει προβλημα και να μην παταει καλα στον ενα δεκτη, αλλα να παταει στον αλλο. Μπορει να εχει θεμα αυτο το κομματι. Παντως αυτα τα θεματα που αναφερεις, αν τα ειχε ο δεκτης σαν μοντελο, πρωτο θα τα ειχαν δει και δε θα τον εφερναν στην Ελλαδα, δευτερο θα ειχε γεμισει το νημα με παραπονα κατι που οπως μπορεις να διαπιστωσεις δεν ισχυει...

Δοκίμασε κανείς από αυτούς που έκαναν το update με αγγλικούς υπότιτλους (εξ ολοκλήρου σε αγγλικά); Οι γραμματοσειρές μεγαλώνουν κι εκεί ή έχουμε διαφορετική συμπεριφορά;

Το ιδιο μεγεθος υποτιτλων ειναι και στα ελληνικα και στα αγγλικα (υποθετω και στις αλλες γλωσσες)...

Το step forward/backwards εξακολουθεί να μην δουλεύει. Το Goto δουλεύει όπως πριν κανονικά και τώρα βλέπουμε το χρόνο.

Κάποιες λειτουργίες γίνονται αλλιώς πλέον. π.χ πριν το upgrade όταν πατάγαμε το μπλέ κουμπί σου έβγαζε τι έχεις προγραμματίσει από εγγραφές τώρα δεν κάνει τίποτα το μπλε κουμπί. Πατάς EPG και info για να δεις το χρονοδιάγραμμα.
πραγματι παλι δεν δουλευει,τουλαχιστον ας γραψουν στο manual οτι με το μπλε κουμπι μπορεις να δουλεψεις το goto για να το βρισκουν ολοι.

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Αν δεν έχω ακόμα LG τηλεόραση αλλα μπορεί να πάρω στο μέλλον, τότε μπορώ να αλλάξω το τηλεχειριστήριο μου απο τωρα ?

πραγματι παλι δεν δουλευει,τουλαχιστον ας γραψουν στο manual οτι με το μπλε κουμπι μπορεις να δουλεψεις το goto για να το βρισκουν ολοι.

To manual θα το ανανεώσουμε τώρα που κυκλοφόρησε το firmware και έγιναν οι αλλάγες...

Last edited:
Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Αν δεν έχω ακόμα LG τηλεόραση αλλα μπορεί να πάρω στο μέλλον, τότε μπορώ να αλλάξω το τηλεχειριστήριο μου απο τωρα ?

Η LG που θα πάρεις στο μέλλον, θα έχει σίγουρα ΜPEG4...
Εάν τότε πάρεις πολύ παλιό μοντέλο LG (που δεν έχει Mpeg-4) για καινούριο, θα το αλλάξουμε το remote, έτσι θα σε αφήσουμε; :P

Last edited: