Κάποιες λειτουργίες γίνονται αλλιώς πλέον. π.χ πριν το upgrade όταν πατάγαμε το μπλέ κουμπί σου έβγαζε τι έχεις προγραμματίσει από εγγραφές τώρα δεν κάνει τίποτα το μπλε κουμπί. Πατάς EPG και info για να δεις το χρονοδιάγραμμα.
Ναι, εσω και εξω, ελληνικοι και αγγλικοι φαινονται το ιδιο....Στα .mkv αρχεία διορθώθηκε το μέγεθος τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών υπότιτλων ή μόνο των εξωτερικών;
Η LG που θα πάρεις στο μέλλον, θα έχει σίγουρα ΜPEG4...
Εάν τότε πάρεις πολύ παλιό μοντέλο LG (που δεν έχει Mpeg-4) για καινούριο, θα το αλλάξουμε το remote, έτσι θα σε αφήσουμε;![]()
ΤΕΚΙΛΑ κανενα κωδικο βρηκαμε τελικα που ειχες πει του κοντρολ το θελω για harmony....
Μόνο με "learn" άρχοντα... δεν έχουν βρεθεί κωδικοί.![]()
Εγώ που έχω την LG 42PQ2000 (με MPEG2 μόνο), πόσο γρήγορα μπορώ να υπολογίζω ότι θα γίνει αντικατάσταση τηλεκοντρόλ από την ημέρα αγοράς του HD;
Χτες παρατήρησα το εξής φαινόμενο.
Έβλεπα μια ταινία avi και μου λέει η σύζυγος να το πάω λίγο πίσω γιατί έχασε έναν διάλογο.
Όταν το έκανα "rewind" με το πλήκτρο << αποσυγχρονίστηκε ο ήχος με την εικόνα. Όταν δε το έκανα "forward" με το πλήκτρο >> ξανασυγχρονίστηκε κανονικά.
Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς?
κανείς?
Επίσης, ούτε με το παλιό ούτε με το καινούριο fw γίνεται αναπαραγωγή αρχείων DivX 3.x (μόνο νεότερες versions και xvid). Βγάζει unsupported file. Για δοκιμή βάλτε ένα παλιό divx αρχείο να παίξει (πχ από ~2001).
Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί σε μια επόμενη version, ιδιαίτερα αφού τα divx/xvid avi αρχεία υποστηρίζονται επίσημα.
...
Παρόλ'αυτά εδώ κάνουν ΤΟ ΠΑΝ για να ικανοποιήσουν και μια μεγάλη μερίδα αγοραστών και εκτός της αναβάθμισης των λειτουργιών του σαν DVB-T, αναβαθμίζουν και το media player κομμάτι του όσο μπορούν και όσο βοηθάει και το chipset.
δημιουργει διαφορετικες εντυπωσεις στον καθενα.
![]()
Εννοεις οτι τωρα δουλευουν πανω σε νεοτερο (μελλοντικο) firmware; Ή το οτι δουλεψαν σε αυτο που βγηκε;
Ο χρονος των ρηματων "κανουν", "αναβαθμιζουν" ειναι ασαφης (πιστευω οχι σκοπιμα αφου σε καμια περιπτωση δεν μας εχει συνηθησει σε τετοια ο αγαπητος Tek_killa) και γι αυτο δημιουργει διαφορετικες εντυπωσεις στον καθενα.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.