Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Στα .mkv αρχεία διορθώθηκε το μέγεθος τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών υπότιτλων ή μόνο των εξωτερικών;

Κάποιες λειτουργίες γίνονται αλλιώς πλέον. π.χ πριν το upgrade όταν πατάγαμε το μπλέ κουμπί σου έβγαζε τι έχεις προγραμματίσει από εγγραφές τώρα δεν κάνει τίποτα το μπλε κουμπί. Πατάς EPG και info για να δεις το χρονοδιάγραμμα.

Ενα κουμπι που λεει Timer το εχεις δοκιμασει? -bye-

Στα .mkv αρχεία διορθώθηκε το μέγεθος τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών υπότιτλων ή μόνο των εξωτερικών;
Ναι, εσω και εξω, ελληνικοι και αγγλικοι φαινονται το ιδιο....

Last edited:

thanks, furiοus99!

Δεν είμαι στο σπίτι, αλλά σε λίγο επιστρέφω και τώρα που μου έλυσες τις απορίες θα κάνω και μια στάση για :popcorn: και :beerglass:!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Η LG που θα πάρεις στο μέλλον, θα έχει σίγουρα ΜPEG4...
Εάν τότε πάρεις πολύ παλιό μοντέλο LG (που δεν έχει Mpeg-4) για καινούριο, θα το αλλάξουμε το remote, έτσι θα σε αφήσουμε; :P

Για to PVR και τον Player θα το ήθελα.. ;)

Το update δούλεψε και σε εμενα χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα δεν έχω βάλει κάνα αρχείο με εξωτερικά .srt αλλα πιστεύω ότι θα είναι ok το μέγεθος. Καλύτερη η λειτουργία timeshift στο καινούργιο firmware.

Σχετικά με τον χαλασμένο μου δεκτη, η ηλεκτρονική μου τον άλλαξε απροβλημάτιστα

ΤΕΚΙΛΑ κανενα κωδικο βρηκαμε τελικα που ειχες πει του κοντρολ το θελω για harmony....

ΤΕΚΙΛΑ κανενα κωδικο βρηκαμε τελικα που ειχες πει του κοντρολ το θελω για harmony....

Μόνο με "learn" άρχοντα... δεν έχουν βρεθεί κωδικοί. :(

Μπράβο CA και Tek_killa, είστε άψογοι ευχαριστούμε πολύ :award::grinning-smiley-043

Μόνο παράπονο ότι δεν μεγάλωσαν οι υπότιτλοι παραπάνω, απλά έφτιαξαν οι μεγάλοι που κόβονταν. Οριακά όμως κάνουμε δουλεία.

Σημειώνω επίσης ότι το PVR μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα, δεν έχει χάσει ούτε μία εγγραφή (τουλάχιστον 3 την ημέρα, όλες μεγαλύτερες της ώρας) και ήδη τον έχω προτείνει σε φίλους συγγενείς.

Εγώ που έχω την LG 42PQ2000 (με MPEG2 μόνο), πόσο γρήγορα μπορώ να υπολογίζω ότι θα γίνει αντικατάσταση τηλεκοντρόλ από την ημέρα αγοράς του HD;

Εγώ που έχω την LG 42PQ2000 (με MPEG2 μόνο), πόσο γρήγορα μπορώ να υπολογίζω ότι θα γίνει αντικατάσταση τηλεκοντρόλ από την ημέρα αγοράς του HD;

Αν τον έχεις αγοράσει και δεις πως σου κάνει κολλήματα με την tv, εφόσον έχουμε στοκ με remote θα μπορείς άμεσα να το προμηθευτείς. Σε 15 μέρες μας έρχονται.

Χτες παρατήρησα το εξής φαινόμενο.

Έβλεπα μια ταινία avi και μου λέει η σύζυγος να το πάω λίγο πίσω γιατί έχασε έναν διάλογο.

Όταν το έκανα "rewind" με το πλήκτρο << αποσυγχρονίστηκε ο ήχος με την εικόνα. Όταν δε το έκανα "forward" με το πλήκτρο >> ξανασυγχρονίστηκε κανονικά.

Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς?

κανείς?

ειναι γνωστο προβλημα.σε ολους το κανει.
δεν ξερω μηπως με το update to διορθωσανε.εχεις περασει το νεο update;

Για ανεβαστε ενα κομματι 4-5 λεπτα απο αυτο το αρχειο που "σε ολους το κανει", γιατι εγω εχω δοκιμασει πολλα αρχεια και δεν το εχω δει ακομη.
Επισης ειναι προφανες απο τις αλλαγες που αναφερονται για το firmware οτι δεν εγινε καμια αλλαγη στην αναπαραγωγη ταινιων.

Επίσης, ούτε με το παλιό ούτε με το καινούριο fw γίνεται αναπαραγωγή αρχείων DivX 3.x (μόνο νεότερες versions και xvid). Βγάζει unsupported file. Για δοκιμή βάλτε ένα παλιό divx αρχείο να παίξει (πχ από ~2001).

Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί σε μια επόμενη version, ιδιαίτερα αφού τα divx/xvid avi αρχεία υποστηρίζονται επίσημα.

Επίσης, ούτε με το παλιό ούτε με το καινούριο fw γίνεται αναπαραγωγή αρχείων DivX 3.x (μόνο νεότερες versions και xvid). Βγάζει unsupported file. Για δοκιμή βάλτε ένα παλιό divx αρχείο να παίξει (πχ από ~2001).

Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί σε μια επόμενη version, ιδιαίτερα αφού τα divx/xvid avi αρχεία υποστηρίζονται επίσημα.

Χαιρετώ και ξάνα-ματα-επαναλαμβάνω πως το μηχάνημα δεν είναι πλήρες media-player και δεν διαφημίζεται για τέτοιο. Είναι DVB-T δέκτης με KAΠΟΙΕΣ multimedia δυνατότητες... Παρόλ'αυτά εδώ κάνουν ΤΟ ΠΑΝ για να ικανοποιήσουν και μια μεγάλη μερίδα αγοραστών και εκτός της αναβάθμισης των λειτουργιών του σαν DVB-T, αναβαθμίζουν και το media player κομμάτι του όσο μπορούν και όσο βοηθάει και το chipset.

...
Παρόλ'αυτά εδώ κάνουν ΤΟ ΠΑΝ για να ικανοποιήσουν και μια μεγάλη μερίδα αγοραστών και εκτός της αναβάθμισης των λειτουργιών του σαν DVB-T, αναβαθμίζουν και το media player κομμάτι του όσο μπορούν και όσο βοηθάει και το chipset.

Εννοεις οτι τωρα δουλευουν πανω σε νεοτερο (μελλοντικο) firmware; Ή το οτι δουλεψαν σε αυτο που βγηκε;

Ο χρονος των ρηματων "κανουν", "αναβαθμιζουν" ειναι ασαφης (πιστευω οχι σκοπιμα αφου σε καμια περιπτωση δεν μας εχει συνηθησει σε τετοια ο αγαπητος Tek_killa) και γι αυτο δημιουργει διαφορετικες εντυπωσεις στον καθενα.
-bye-

δημιουργει διαφορετικες εντυπωσεις στον καθενα.
-bye-

Ναι, δημιουργει διαφορετικες εντυπωσεις σε καποιους που εχουν αλλους προβληματικους δεκτες -bye-

Εννοεις οτι τωρα δουλευουν πανω σε νεοτερο (μελλοντικο) firmware; Ή το οτι δουλεψαν σε αυτο που βγηκε;

Ο χρονος των ρηματων "κανουν", "αναβαθμιζουν" ειναι ασαφης (πιστευω οχι σκοπιμα αφου σε καμια περιπτωση δεν μας εχει συνηθησει σε τετοια ο αγαπητος Tek_killa) και γι αυτο δημιουργει διαφορετικες εντυπωσεις στον καθενα.
-bye-

Χρησιμοποίησα ενεστώτα γιατί ακόμα κάνουν και αναβαθμίζουν φίλτατε blaroko. :ciao: