Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Φίλε audiov έχεις δίκιο.Πήγα και αγόρασα τον sd.Τον σύνδεσα στην 20'' TV μου και παίζει μια χαρά.Τώρα αν ποτέ εκπέμψουν σε HD βλέπουμε.Α.Έχει και ενα καλό ο sd.Μπορείς να ρυθμήσεις την χρονική διάρκαια εμφάνησης του EPG πράμα που στον HD δεν γήνεται

Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Ο ίδιος φίλος που είχε πάει Κωτσόβολο Συγγρού, πήγε Κωτσόβολο Αμφιθέας (όπου και εκεί έχει μόνο τον SD) και του είπαν ότι ο HD καταργήθηκε και δεν θα ξαναέρθει!

Tek_Killa βοήθησε μας λίγο από που μπορούμε να προμηθευτούμε κάποιο από τα HD μοντέλα; Κρίμα που το καινούργιο θα αργήσει τόσο πολύ...

Kαλημέρα! Μόνο στην Ηλεκτρονική πια ίσως υπάρχουν μερικά κομμάτια HD.
Eίναι εξαντλημένο το προϊόν.

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

ok, ευχαριστώ... πάντως αν τον έχουν όντως στα 69.00 είναι λίγο φωτιά η τιμούλα...

Θα ξαναβγεί μοντέλο HD. Τώρα, το πότε και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του, δε τα ξέρω. Λέω μετά από προσωπική εκτίμηση έως τα Χριστούγεννα. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα είναι το ίδιο μοντέλο με το προηγούμενο HD. Έχουν ληφθεί ιδιαίτερα υπόψιν προηγούμενες ελλείψεις και προτάσεις σας (κυρίως hardware-ικά) για να ετοιμαστεί ένα από τα υποψήφια νέα μοντέλα.

Κάλο αυτό.Αν είναι έτσι τότε το νεο μοντέλο θα είναι βελτιωμένο.Αναμένουμε λοιπόν,

Καλημερα σας.ειχα αγορασει εδω και 3 μηνες αυτο τον Αποκωδικοποιητή CRYSTAL AUDIO MPEG-4 CD-HDR τις τελευταιες μερες συνδεσα το σκληρο που εχω για τις ταινιες τις παιζει κανονικα αλλα αυτο που δε μ αρεσει ειναι που τις δειχνει σε ολοι την οθονη ωστε να παραμορφωνεται η ταινια.υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να τα δειχνει σε 16.9.και οχι full screen.
ευχαριστω

Καλημερα σας.ειχα αγορασει εδω και 3 μηνες αυτο τον Αποκωδικοποιητή CRYSTAL AUDIO MPEG-4 CD-HDR τις τελευταιες μερες συνδεσα το σκληρο που εχω για τις ταινιες τις παιζει κανονικα αλλα αυτο που δε μ αρεσει ειναι που τις δειχνει σε ολοι την οθονη ωστε να παραμορφωνεται η ταινια.υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να τα δειχνει σε 16.9.και οχι full screen.
ευχαριστω[/QUOTE
Παιδια ξέρει κανείς τι είναι αυτές οι πολύχρωμες τελείες που εμφανίζοντε πάνω απο το EPG όταν αλλάζεις κανάλι;

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Παιδια ξέρει κανείς τι είναι αυτές οι πολύχρωμες τελείες που εμφανίζοντε πάνω απο το EPG όταν αλλάζεις κανάλι;
Θεωρώντας ότι από την αρχή μέχρι το τέλος της περιοχής που βρίσκονται οι τελείες είναι το 100% της διάρκειας της εκπομπής που παρακολουθείς, οι τελείες σου δείχνουν με μια ματιά το σε τι ποσοστό βρίσκεται η εκπομπή που προβάλλεται εκείνη τη στιγμή.

Νομίζω ότι φαίνεται λίγο περίεργο στον Crystal Audio με τις τελείες, στην Samsung σειράς C650 που έχω φαίνεται με μια ζωηρή πράσινη μπαρίτσα που είναι πολύ πιο κατανοητή με μια ματιά.

ευχαριστω

σε κανεναν δεν ειναι full screen για να μου πει πως μπορω να τα βλεπω σωστα!!!!!!!!!!!!!

σε κανεναν δεν ειναι full screen για να μου πει πως μπορω να τα βλεπω σωστα!!!!!!!!!!!!!

Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι ενοείς...16/9 υλικό πρέπει να καλύπτει όλη την οθόνη...

ευχαριστω

Αν κάνεις την αναβάθμιση του firmware (για LG με αλλαγμένο τηλεκοντρόλ πατήστε εδώ) και διαβάσεις και τις οδηγίες που έχει στο μονοσέλιδο pdf, θα δεις ότι περιγράφει πως να κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις! (τελευταία βελτίωση - αλλαγή Aspect Ratio)

Θα ξαναβγεί μοντέλο HD. Τώρα, το πότε και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του, δε τα ξέρω. Λέω μετά από προσωπική εκτίμηση έως τα Χριστούγεννα. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα είναι το ίδιο μοντέλο με το προηγούμενο HD. Έχουν ληφθεί ιδιαίτερα υπόψιν προηγούμενες ελλείψεις και προτάσεις σας (κυρίως hardware-ικά) για να ετοιμαστεί ένα από τα υποψήφια νέα μοντέλα.

Μηπως εχουμε περισσοτερες πληροφοριες για την εναρξη κυκλοφοριας του νεου HD και τι αλλαγες θα εχουμε στο Hardware (υπαρξη optical/coaxial εξοδου, DTS pass through ,DTS downmix....);

Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι ενοείς...16/9 υλικό πρέπει να καλύπτει όλη την οθόνη...

φιλε ανδρεα 16.9 εννοω που βλεπεις με κενα μαυρα πανω κατω στη τηλεοραση και οχι σε ολοι την οθονη αυτο λεω,πως μπορω να το γυρισω σε 16,9 και οχι σε ολοι την οθονη γιατι οταν το δειχνει σε ολοι την
οθονη παραμορφωνει την εικονα και τους δειχνει μεγαλους

Βγες απο την ταινια πηγαινε σε καναλι τηλεορασης mpeg2 sport+ για παραδειγμα και πατα το aspect κατω δεξια και ρυθμισε το στο 4:3 letterbox.Θα ειναι ενταξει.

Βγες απο την ταινια πηγαινε σε καναλι τηλεορασης mpeg2 sport+ για παραδειγμα και πατα το aspect κατω δεξια και ρυθμισε το στο 4:3 letterbox.Θα ειναι ενταξει.

φιλε μου σε υπερ ευχαριστω,ειχαν σπασει τα νευρα μου.

παιδια εχει κανεις τον sd;Τα αρχεία που φτιάχνει οταν κάνουμε εγγραφή με ποιό πρόγραμμα μπορούμε να τα δούμε στον υπολογιστή;

Αντιμετωπίζω ένα κουφο πρόβλημα με τον HD. Απο την ίδια κεραία που 3 τηλεοράσεις πιάνουν το 2 πακέτο της ΕΡΤ ο CA δεν βγάζει τίποτα
Έχει συμβεί σε καναν άλλο;

παιδια εχει κανεις τον sd;Τα αρχεία που φτιάχνει οταν κάνουμε εγγραφή με ποιό πρόγραμμα μπορούμε να τα δούμε στον υπολογιστή;

Με το VLC δοκίμασες;