Δοκίμασα με το VLC.Δέν παίζουν όμως.
Τα αρχεία που φτιάχνει ο SD όταν κάνεις εγγραφή εχουν κατάληξη DVR.Έχω δοκιμάσει να τα παίξω με VLC,MEDIA PLAYER,MEDIA PLAYER CLASIC και δεν παίζουν.Φίλε TEK KILLA μήπως μπορείς να βοηθήσεις;
Νεος χρηστης του CA HD .Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις.Οσα μπορεσα να τσεκαρω λειτουργουν οπως προδιαγραφονται. Εκανα update με το νεο firmware. Αυτο που παρατηρησα οτι οι υποτιτλοι στα mkv δεν ειναι στο κεντρο ακριβως.Ειναι μετακινημενοι προς αριστερα. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος ;
Anyone for help....
Ναι. Έχουν αριστερή στοίχιση και όχι στο κέντρο. Είναι πρόβλημα.
Επαναλμαβάνω ερώτηση για την οποία δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα!
Το δεύτερο μπουκέτο της ΕΡΤ το πιάνει κανονικά;
Εμένα ανεβοκατεβαίνει συνεχώς ο δείκτης σήματος και τελικά δεν πιάνει κανένα κανάλι από τη συχνότητα 52....
τελευταίο του καλοκαιριού ή υπάρχει και νεώτερο;Τα πιανει σουπερ (ο δεκτης εχει αναβαθμιστει με το τελευταιο fw αν παιζει καποιο ρολο).
Μάλλον κατι παιζεται με την καλωδίωσή σου.
Αφού το απαντάς εδώ μόνος σου ...!!!!!![]()
O Mpeg2 της TV τα πιάνει κανονικά!Βάλε έναν άλλο δέκτη (από αυτούς που τα πιάνουν) στην ίδια θέση και ίδια παροχή κεραίας που δίνεις τώρα στον CA και ξαναδοκίμασε, για να αποκλείσεις την περίπτωση να φταίει η συγκεκριμένη παροχή.
Οι άλλοι δέκτες τι ισχύ σήματος δίνουν; Αν είναι κάτω από 20% μπορεί ο δέκτης του CA να είναι ελαφρώς πιο "αδύνατος" με συνέπεια να μην μπορεί να κλειδώσει, ενώ οι άλλοι δέκτες κλειδώνουν εντελώς οριακά...
Πάντως, και ο δικός μου HD πιάνει ΕΤ1/ΝΕΤ/ΕΤ3/ΒΟΥΛΗ κανονικά, οπότε δεν είναι γενικό θέμα του δέκτη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.