Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση για τον SD δέκτη.
Μπορείς να προγραμματίσεις εγγραφή κάποιου προγράμματος μέσω του EPG? Oσο κι αν το έψαξα δεν έβγαλα άκρη..

Τα αρχεία που φτιάχνει ο SD όταν κάνεις εγγραφή εχουν κατάληξη DVR.Έχω δοκιμάσει να τα παίξω με VLC,MEDIA PLAYER,MEDIA PLAYER CLASIC και δεν παίζουν.Φίλε TEK KILLA μήπως μπορείς να βοηθήσεις;

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Τα αρχεία που φτιάχνει ο SD όταν κάνεις εγγραφή εχουν κατάληξη DVR.Έχω δοκιμάσει να τα παίξω με VLC,MEDIA PLAYER,MEDIA PLAYER CLASIC και δεν παίζουν.Φίλε TEK KILLA μήπως μπορείς να βοηθήσεις;

Καλημέρα.
Ρίξε μια ματιά σ'αυτό το tread: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=51092&page=100

ΟΚ. Έκανα δουλειά με τα προγράμματα που βρήκα εκεί.Ευχαρηστώ πολύ φίλε ford focus

Παρότι έψαξα σε όλες τις σελίδες μέχρι τώρα δεν βρήκα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και μου κάνει εντύπωση. Έχω έναν SD δέκτη συνδεδεμένο σε DVR και VCR και ο αποσυγχρονισμός εικόνας ήχου κάνει το μηχάνημα άχρηστο. Ξεκινά καλά με το άνοιγμα του δέκτη και μετά καθώς περνούν οι ώρες ο αποσυγχρονισμός σταδιακά μεγαλώνει. Υπάρχει κάποια αντιμετώπιση ή πάει για ανακύκλωση όπως είναι; Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά το πρόβλημα και δεν το είδα εγώ.

Νεος χρηστης του CA HD .Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις.Οσα μπορεσα να τσεκαρω λειτουργουν οπως προδιαγραφονται. Εκανα update με το νεο firmware. Αυτο που παρατηρησα οτι οι υποτιτλοι στα mkv δεν ειναι στο κεντρο ακριβως.Ειναι μετακινημενοι προς αριστερα. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος ;

Επαναλμαβάνω ερώτηση για την οποία δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα!
Το δεύτερο μπουκέτο της ΕΡΤ το πιάνει κανονικά;
Εμένα ανεβοκατεβαίνει συνεχώς ο δείκτης σήματος και τελικά δεν πιάνει κανένα κανάλι από τη συχνότητα 52....

Νεος χρηστης του CA HD .Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις.Οσα μπορεσα να τσεκαρω λειτουργουν οπως προδιαγραφονται. Εκανα update με το νεο firmware. Αυτο που παρατηρησα οτι οι υποτιτλοι στα mkv δεν ειναι στο κεντρο ακριβως.Ειναι μετακινημενοι προς αριστερα. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος ;

Anyone for help....

Re: Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Ναι. Έχουν αριστερή στοίχιση και όχι στο κέντρο. Είναι πρόβλημα.

Να ενημερωναμε την CA ; Δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο να διορθωθει ;

Επαναλμαβάνω ερώτηση για την οποία δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα!
Το δεύτερο μπουκέτο της ΕΡΤ το πιάνει κανονικά;
Εμένα ανεβοκατεβαίνει συνεχώς ο δείκτης σήματος και τελικά δεν πιάνει κανένα κανάλι από τη συχνότητα 52....

Τα πιανει σουπερ (ο δεκτης εχει αναβαθμιστει με το τελευταιο fw αν παιζει καποιο ρολο).

Μάλλον κατι παιζεται με την καλωδίωσή σου.

Τα πιανει σουπερ (ο δεκτης εχει αναβαθμιστει με το τελευταιο fw αν παιζει καποιο ρολο).

Μάλλον κατι παιζεται με την καλωδίωσή σου.
τελευταίο του καλοκαιριού ή υπάρχει και νεώτερο;

Αφού το απαντάς εδώ μόνος σου ...!!!!! :D

Προβλήματα μπορεί να υπήρχαν (και έντονα μάλιστα) αλλά όλοι οι άλλοι δεκτες στο σπίτι (ακόμα και στην ίδια πρίζα) τη βγάζουν τη συχνότητα 52..
O CA όμως δεν μπορεί!

Βάλε έναν άλλο δέκτη (από αυτούς που τα πιάνουν) στην ίδια θέση και ίδια παροχή κεραίας που δίνεις τώρα στον CA και ξαναδοκίμασε, για να αποκλείσεις την περίπτωση να φταίει η συγκεκριμένη παροχή.

Οι άλλοι δέκτες τι ισχύ σήματος δίνουν; Αν είναι κάτω από 20% μπορεί ο δέκτης του CA να είναι ελαφρώς πιο "αδύνατος" με συνέπεια να μην μπορεί να κλειδώσει, ενώ οι άλλοι δέκτες κλειδώνουν εντελώς οριακά...

Πάντως, και ο δικός μου HD πιάνει ΕΤ1/ΝΕΤ/ΕΤ3/ΒΟΥΛΗ κανονικά, οπότε δεν είναι γενικό θέμα του δέκτη...

Βάλε έναν άλλο δέκτη (από αυτούς που τα πιάνουν) στην ίδια θέση και ίδια παροχή κεραίας που δίνεις τώρα στον CA και ξαναδοκίμασε, για να αποκλείσεις την περίπτωση να φταίει η συγκεκριμένη παροχή.

Οι άλλοι δέκτες τι ισχύ σήματος δίνουν; Αν είναι κάτω από 20% μπορεί ο δέκτης του CA να είναι ελαφρώς πιο "αδύνατος" με συνέπεια να μην μπορεί να κλειδώσει, ενώ οι άλλοι δέκτες κλειδώνουν εντελώς οριακά...

Πάντως, και ο δικός μου HD πιάνει ΕΤ1/ΝΕΤ/ΕΤ3/ΒΟΥΛΗ κανονικά, οπότε δεν είναι γενικό θέμα του δέκτη...
O Mpeg2 της TV τα πιάνει κανονικά!
Βέβαια δεν μπορώ να δω ισχύ σήματος!
o CA τίποτα...φαίνεται πιο ευαίσθητος!

Πήρα εχθές και εγώ τον δέκτη, αλλά παρατηρώ ότι όταν είναι σε λειτουργία ο δέκτης, η τηλεόραση μου (Philips CRT) δείχνει τα αναλογικά κανάλια τέλεια. Όταν μπει ο δέκτης σε standby, τα αναλογικά κανάλια της τηλεόρασης δεν έχουν εικόνα παρά μόνο ήχο. Τι φταίει;