Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Έχω βρει κάποια προβλήματα στον HD. Είναι με το firmware για τηλεοράσεις LG.

Αν και στα αρχεία βίντεο που βάζουμε εμείς στο φλασάκι, μας ρωτάει αν θέλουμε να συνεχίσουμε από το σημείο που σταματήσαμε την προγούμενη φορά, αυτό δεν λειτουργεί για τις εγγραφές.

Όταν γράφω με το κουμπί του τηλεχειριστηρίου, δεν υπάρχει κάποια εμφανής ένδειξη. Μια πάρα πολύ μικρή κουκίδα στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης μόνο εμφανίζεται, τοσοδούλα.
Πατώντας Timeshift και μετά STOP, βγάζει στα Αγγλικά αντί Ελληνικών το μήνυμα "Do you want to save this?" και δεν μπορώ να μπω στο μενού μετά. Πρέπει να ξαναπατήσω το STOP.

Και άλλο ένα θεματάκι μετάφρασης: όταν ξεκινάω να δω μια εγγραφή γράφει "Init...".

Και αν υπάρχει ακόμα support, το να ρυθμίζουμε την διάρκεια των μηνυμάτων στην οθόνη, να μπορούμε να γράψουμε για καθορισμένη διάρκεια (πχ πατώντας επαναλαμβανόμενα το REC) ή κατά το γράψιμο να μπορούμε να δούμε αυτή την εγγραφή, είναι λειτουργίες που τις κάνουν ακόμα και SD που έχουν τα μισά χρήματα.

Πες μου ότι δεν παρατήσατε αυτόν τον δέκτη βρε Tek_Killa επειδή ήρθε ο νέος :)

Να προσθέσω ένα που ξέχασα: Όταν γράφω ένα πρόγραμμα και εμφανίζεται η κουκίδα, μπορώ να την κρύψω με EXIT, αλλά αν θελήσω να την ξανακρύψω 2η φορά, δεν γίνεται.

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

προβληματα εχω και γω με τον cdvb-hd
ενω η tv παιζει τα ψηφιακα της ερτ 100% σημα
τα digea 80% σημα

με τον crystal audio ερτ 82 %
digea 25 - 35 % μαυρη εικονα και pixel που και που!

η ληψη ειναι απο Παρνηθα (5ος οροφος και τελευταιος) απο το Γαλατσι χωρις να εχω εμποδιο κανενα (αν ειναι δυνατον να εχω απωλεια αφου και με τα ματια μου βλεπω το καζινο της παρνηθας!!!!)

Να εχει κανενα προβλημα το μηχανακι?Πως εξηγειται?

Η Πάρνηθα ΔΕΝ έχει πομπούς ψηφιακών εκπομπών !!!!
Ότι πιάνεις είναι είτε από Υμηττό είτε από Αίγινα (διάλεξε και πάρε) ...

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Η τηλεοραση μου πως πιανει απευθειας Panasonic plasma 42 Full HD U10 (1 χρονου) και δεν πιανει της crystal audio ο αποκωδικοποητης...πως εξηγηται?

Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Η τηλεοραση μου πως πιανει απευθειας Panasonic plasma 42 Full HD U10 (1 χρονου) και δεν πιανει της crystal audio ο αποκωδικοποητης...πως εξηγηται?

Οι ενσωματωμενοι δέκτες των τηλεοράσεων είναι πολυ πιο ευαισθητοι στις ανακλασεις σηματος απ τους εξωτερικους. Γιαυτό κ η τηλεόραση σου πιανει καλύτερη ποιοτητα σηματος παρολο που η κεραια δεν ειναι γυρισμενη εκει που πρεπει...

Εντυπωσεις λοιπον απο τον HD. ( το νεο μοντελο HD/HDMI)
Καλο μηχανημα , δεν εχω κολληματα κλπ κλπ .
Οτι δοκιμασα να παιξω απο usb παιζει κανονικα .
Εγγραφες ΟΚ .

Τι θα ηθελα :
Να ειναι πιο γρηγορος , στις αλλαγες πατα κουμπι και νομιζεις οτι δεν πηρε την πληροφορια .
Πιο δυνατο remote , απο γωνια παιδευεσαι .
Πιο μεγαλο remote , αν και δεν ειμαι πολυ μεγαλος σε ηλικια αλλα εχω πρεσβυωπια παιδευομαι στο χειρισμο ( αναψε φωτα βρες γυαλια κλπ κλπ κλπ )
Δεν θελω να σκεφτω για καποιους πιο μεγαλους σε ηλικια .......

Last edited:

Εντυπωσεις λοιπον απο τον HD.
Καλο μηχανημα , δεν εχω κολληματα κλπ κλπ .
Οτι δοκιμασα να παιξω απο usb παιζει κανονικα .
Εγγραφες ΟΚ .

Τι θα ηθελα :
Να ειναι πιο γρηγορος , στις αλλαγες πατα κουμπι και νομιζεις οτι δεν πηρε την πληροφορια .
Πιο δυνατο remote , απο γωνια παιδευεσαι .
Πιο μεγαλο remote , αν και δεν ειμαι πολυ μεγαλος σε ηλικια αλλα εχω πρεσβυωπια παιδευομαι στο χειρισμο ( αναψε φωτα βρες γυαλια κλπ κλπ κλπ )
Δεν θελω να σκεφτω για καποιους πιο μεγαλους σε ηλικια .......

Προφανως αναφέρεσαι στον νέο HD αλλά γράφεις στο θέμα για το παλιό μοντέλο... :)

Καλησπερα σε ολους.
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει.. Εχω τον Crystal Audio CD-HDR και παλολο οτι τον εχω πολυ καιρο χτες τον ανοιξα απο το κουτι κ τον εγκατεστησα αφου εκανα install το τελευταιο firmware.
Ολα καλα, τα καναλια μια χαρα, το usb μου το αναγνωρισε αμεσως, μαλιστα εκανα και μια μικρη δοκιμαστικη εγραφη ολα καλα. Αποφασισα μετα να δοκιμασω να γραψω μια ταινια απο το Σταρ μεσω EPG, για να τη δω σημερα. ΤΟ πρωι σηκωθηκα με χαρα, βγαζω το usb απο τον δεκτη και ανοιγοντας το στο PC βλεπω 2 αρχεια TS. Το πρωτο αρχειο ειναι 2gb και το δευτερο 1,9gb. Το προβλημα ειναι οτι το πρωτο αρχειο παιζει κανονικα, ενω το δευτερο δεν παιζει καθολου...
Οπως καταλαβενεται δεν μπορω να δω την ταινια που ηθελα... Αυτο με στεναχωρει πολυ... Μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σε αυτο? Γιατι το δευτερο αρχειο ειναι χαλασμενο? σε τι μπορει να οφειλετε αυτο? Επισης, οταν εχω προγραματισει τον δεκτη για εγραφη μεσω EPG πρεπει να τον εχω ανοικτο? η ανοιγει μονος του οταν ειναι να ξεκινισει η εγραφη?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Καλησπερα σε ολους.
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει.. Εχω τον Crystal Audio CD-HDR και παλολο οτι τον εχω πολυ καιρο χτες τον ανοιξα απο το κουτι κ τον εγκατεστησα αφου εκανα install το τελευταιο firmware.
Ολα καλα, τα καναλια μια χαρα, το usb μου το αναγνωρισε αμεσως, μαλιστα εκανα και μια μικρη δοκιμαστικη εγραφη ολα καλα. Αποφασισα μετα να δοκιμασω να γραψω μια ταινια απο το Σταρ μεσω EPG, για να τη δω σημερα. ΤΟ πρωι σηκωθηκα με χαρα, βγαζω το usb απο τον δεκτη και ανοιγοντας το στο PC βλεπω 2 αρχεια TS. Το πρωτο αρχειο ειναι 2gb και το δευτερο 1,9gb. Το προβλημα ειναι οτι το πρωτο αρχειο παιζει κανονικα, ενω το δευτερο δεν παιζει καθολου...
Οπως καταλαβενεται δεν μπορω να δω την ταινια που ηθελα... Αυτο με στεναχωρει πολυ... Μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σε αυτο? Γιατι το δευτερο αρχειο ειναι χαλασμενο? σε τι μπορει να οφειλετε αυτο? Επισης, οταν εχω προγραματισει τον δεκτη για εγραφη μεσω EPG πρεπει να τον εχω ανοικτο? η ανοιγει μονος του οταν ειναι να ξεκινισει η εγραφη?

Για την ακριβεια το μοντελο ειναι CDIGI-IHDR

Καλησπερα σε ολους.

1. Το δευτερο αρχείο ούτε στον δέκτη παίζει;
2. Ο δέκτης και κλειστός να είναι, ανοίγει μόνος του όταν είναι να ξεκινήσει μια προγραμματισμένη εγγραφή.

1. Το δευτερο αρχείο ούτε στον δέκτη παίζει;
2. Ο δέκτης και κλειστός να είναι, ανοίγει μόνος του όταν είναι να ξεκινήσει μια προγραμματισμένη εγγραφή.

Καταρχας σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!!
Οχι, ουτε στον δεκτη παιζει ομως ισως να ετυχε γιατι χτες τη Κυριακη εκανα καποιες ακομα εγραφες κ παιζουν ολα κανονικα. Πανω σε αυτο εχω ακομα μια τελευταια απορια να μου απαντησεις αν εχεις την ευγενη καλοσυνη.
Παρατηρησα οτι ειχα χασει 5 με 7 περιπου λεπτα απο τη εισαγωγη της ταινιας (Zoro) που ειχα προγραματησει να γραψει ο δεκτης με EPG. Η ψηφιακη τηλεοραση καταλαβαινει τι δειχνει η οχι? Δηλαδη το EPG ειναι μονο σαν αυτο που καναμε παλια με τα Video που τα προγραματιζαμε να αρχισουν την εγραφη Φ ωρα και να σταματησουν Ψ? Νομιζα οτι η ψηφιακα τηλεοραση καταλαβενει τη δειχνει κ ετσι αρχιζει τη σωστη στιγμη ο δεκτης την εγραφη. Λαθος εκανα?... κ αν οντως ειναι ετσι γιατι εχασα την εισαγωγη?
Ελπιζω να μην σε κουρασα,
ευχαριστω κ παλι!!!

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Νομιζα οτι η ψηφιακα τηλεοραση καταλαβενει τη δειχνει κ ετσι αρχιζει τη σωστη στιγμη ο δεκτης την εγραφη.

Όχι μόνο ώρα της εγγραφής καταλαβαίνει και γι αυτό τα κανάλια οφείλουν να είναι συνεπή (και ποτέ δεν είναι). Αλλιώς κατά προέκταση θα μπορούσαν να "στέλνουν" σήμα για να κόβονται οι διαφημίσεις κατά την εγγραφή κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Δες λίγο Zeitgeist και θα καταλάβεις για να μην πλατειάζω...

Tek_Killa βρήκα 3 ακόμα προβληματάκια:

Όταν πάω να ξεκινήσω το format βγάζει " Η διαδικασία format ολοκληρώθηκε". Στα Αγγλικά το βγάζει κανονικά (Confirm weather or not to format).
Όταν ολοκληρωθεί εμφανίζει "Λάθος κατά την διαδικασία format". Στα Αγγλικά εμφανίζεται σωστά (Formatting is complete).

Πατώντας Timeshift και μετά Play, εμφανίζεται κι εξαφανίζεται αμέσως ένα μήνυμα "Enter time....." (δεν προλαβαίνω να το διαβάσω όλο)

Βλέποντας video σε πλήρη οθόνη, στο πλαίσιο που εμφανίζεται όταν πατήσουμε INFO, η 1η και η τελευταία σειρά φαίνονται μισές.

ο hd υποτιθεται οτι παιζει mkv με εξωτερικούς υπότιτλους σε srt. Οταν όμως έχει ενσωμετομένους υπότιτλους δεν μπορω να επιλέξω τους εξωτερικούς! Υπάρχει καποια λύση γι αυτο?

ο hd υποτιθεται οτι παιζει mkv με εξωτερικούς υπότιτλους σε srt. Οταν όμως έχει ενσωμετομένους υπότιτλους δεν μπορω να επιλέξω τους εξωτερικούς! Υπάρχει καποια λύση γι αυτο?

Παίζει εξωτερικούς υπότιτλους κανονικά εκτός της περίπτωσης που αναφέρεις. Νομίζω πως εαν κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα μετατροπής mkv αρχείων, μπορείς να αφαιρέσεις τους εσωτερικούς υπότιτλους από τέτοια αρχεία ωστε να βλέπει τους εξωτερικούς ο δέκτης.

Παίζει εξωτερικούς υπότιτλους κανονικά εκτός της περίπτωσης που αναφέρεις. Νομίζω πως εαν κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα μετατροπής mkv αρχείων, μπορείς να αφαιρέσεις τους εσωτερικούς υπότιτλους από τέτοια αρχεία ωστε να βλέπει τους εξωτερικούς ο δέκτης.

ωραια και εγω γιατι να μπω σε αυτή την διαδικασία? Γιατί δεν το αναφέρει στο site για να μην το αγορασω? Και γιατι αντι να βγάλετε ένα firmware να το διορθώσετε,βγάζετε καινούργιο δέκτη που το υποστηρίζει αυτο? Αυτό λέγεται υποστήριξη απο μια σοβαρή εταιρία?

ωραια και εγω γιατι να μπω σε αυτή την διαδικασία? Γιατί δεν το αναφέρει στο site για να μην το αγορασω? Και γιατι αντι να βγάλετε ένα firmware να το διορθώσετε,βγάζετε καινούργιο δέκτη που το υποστηρίζει αυτο? Αυτό λέγεται υποστήριξη απο μια σοβαρή εταιρία?

Αναφέρεται πουθενά στη συσκευασία πως παίζει mkv το συγκεκριμένο μοντέλο;
Αναφέρεται πουθενά στην προϊοντική του σελίδα στο site;
Στην αρχή, ούτε καν εγώ δεν είχα μιλήσει για αναπαραγωγή mkv σε αυτό το νήμα. Δεν πλασαρίστηκε ποτέ ο συγκεκριμένος δέκτης σαν media player. Στον καινούριο που πλασαρίστηκε, αναφέρω εξ αρχής στο τι κάνει και τι δεν κάνει σα media player.
Τα θέματα αυτά τα δημιούργησα για να ενημερώνω και να ακούω τον κόσμο και βλέπω πως τα παρακολουθείς από την αρχή τους...
Απορώ γιατί μας τη λες συνεχεια...! Είναι η καλή διάθεση που κατά τα άλλα λες πως έχεις απέναντί μας στις σελίδες 9 και 10 του νέου μοντέλου...