angelheart
Senior Member
Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.
Φίλε μου επειδή υποψιάζομαι ότι κάτι ΔΕΝ κάνω καλα μπορείς να πείς τι εννοείς ?
Σιμος
Φίλε μου επειδή υποψιάζομαι ότι κάτι ΔΕΝ κάνω καλα μπορείς να πείς τι εννοείς ?
Σιμος
Το συγκεκριμένο remote δεν αναγνώρισε ούτε την TV Panasonic. Τέσπα μπορεί απο τα νευρα μου τώρα (Το ξαναλέω 2 ώρες) να μην κάνω κάτι σωστά.
Σιμος
Δεν το δοκιμασες πριν κανεις αυτη τη διαδικασια?Ρε παιδιά...
Όταν άνοιξα το κουτί το remote δεν δουλευε. Διαβάζω το manual λέει "...ειναι προγραμματιζόμενο..." Έχει διαδικασία. ΟΚ λέω ας το κάνουμε.
Κάνεις λέει τα εξής :
1 Πατας το STB μεχρι να ανάψει (ΟΚ το έκανα)
2 πατάς το κουμπάκι UP και περιμένεις 3 δεύτερα ή αν το STB πάψει να αναβοσβήνει (Τότε υποτίθεται οτι συντονίστηκε)
3 αν δεν σβήσει το STB τότε ξαναπατάς το up (επαναλαμβάνεις δλδ το 2) και περιμένεις.
Αυτό το βήμα το κάνω 2 ΩΡΕΣ τώρα.
Γι' αυτό λέω οτι μάλλον κάτι έχει το remote.
Σίμος
Μήπως ξέρει κανείς τον τριψήφιο που αντιστοιχεί στο spiderbox για το remote αυτό ? Είναι η τελευταία μου ελπίδα για απόψε.
Ώρες ώρες έχω την εντύπωση οτι μου κάνετε πλάκα (Μιλάνε τα νεύρα μου τώρα, ΜΗΝ παρεξηγηθεί κανείς)
@Konandrio πως είναι δυνατον να ΜΗΝ το δοκίμασα βρε παλικάρι μου ? Δλδ δεν πάτησα κανένα κουμπί ? Τέσπα να είσαι καλά.
Ξαναλέω : Παρακαλώ πολύ ρωτήστε στο forum του spiderbox για το τριψήφιο του 9000HD.
Ευχαριστώ
Σίμος
![]()
![]()
@ parasuzakias πρεπει να εχεις δικιο η φωτογραφια ειναι απο truman yumatu menu μαλον τυπογραφικο λαθος
Οχι. Μπορείς να την ανεβάσεις ως "συνημμένη". (από τη διαχείριση συνημμένων αρχείων)Σωστά έχει γίνει λάθος. Θέλω να ανεβάσω τη σωστή, αλλά πρέπει να την βάλω υποχρεωτικα σε url;.
Παρακαλώ όποιος μπορεί να ρωτήσει στο forum του spiderbox για το τριψήφιο του 9000HD. Θα του ήμουν υπόχρεος.
Σιμος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.