Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σωστά έχει γίνει λάθος. Θέλω να ανεβάσω τη σωστή, αλλά πρέπει να την βάλω υποχρεωτικα σε url;.
Ο Αργύρης μου έστειλε τη σωστή φωτο:

attachment.php

Attachments

• 04.jpg
    04.jpg
    65.6 KB · Views: 147
Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Για την κατηγορια χρηστων που απευθυνεται πιστευω και εγω ειναι καλος ο δεκτης.
Καλο tuner. hd καναλια. 1 εσωτερικο reader και θεσεις για 2 μοντουλες, εγγραφη προγραμματων σε εξωτερικο σκληρο,ευκολη αναβαθμιση και καποιες εχτρα δυνατοτητες εστω και με περιορισμους.
Τωρα για καποιον που θελει καποιον δεκτη με περισσοτερα tuner, plugins, διαφορετικα λειτουργικα παει σε αλλη κατηγορια δεκτων αλλα εκει και θα τα πεσει χοντρα και θα τον πιασει πονοκεφαλος και με το λινουξ ειδικα εαν δεν εχει ασχοληθει ποτε με αυτο.
Σχετικα με το δωρο καταλαβα και δεν θα αναφερθω αλλα hdmi που αναφερθηκε εμενα παντως δεν ηταν στην συσκευασια τετιο καλωδιο αλλα ισως επειδη τον πηρα τελος Δεκεμβρη και πιθανον τοτε δεν το εδιναν δωρο.
Συνολο μαζι με τα μεταφορικα μου ηρθε 240 ευρω αν θυμαμαι καλα.

@Teomad
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Δεν δούλεψε βέβαια, αλλά αυτό δεν είναι δικό σου φταίξιμο. Μάλλον χαλασμένο remote μου έτυχε. Τέσπα έστειλα email και μου είπαν να το στείλω πίσω, να μου στείλουν καινούριο.

Θέλω να ρωτήσω όλους το εξής. Το τηλεκοντρόλ δούλευε σε όλους με το που ανοίξατε την συσκευασία ή ήθελε ΚΑΙ ρύθμιση ?

Ευχαριστώ πολύ

Σίμος

Σου εγραψα και ποιο πισω οτι μου δουλεψε με το που εβαλα τις μπαταριες, σε 10 λεπτα ειχα περασει αλλες 3 συσκευες.

Για την κατηγορια χρηστων που απευθυνεται πιστευω και εγω ειναι καλος ο δεκτης.
Καλο tuner. hd καναλια. 1 εσωτερικο reader και θεσεις για 2 μοντουλες, εγγραφη προγραμματων σε εξωτερικο σκληρο,ευκολη αναβαθμιση και καποιες εχτρα δυνατοτητες εστω και με περιορισμους.
Τωρα για καποιον που θελει καποιον δεκτη με περισσοτερα tuner, plugins, διαφορετικα λειτουργικα παει σε αλλη κατηγορια δεκτων αλλα εκει και θα τα πεσει χοντρα και θα τον πιασει πονοκεφαλος και με το λινουξ ειδικα εαν δεν εχει ασχοληθει ποτε με αυτο.
Σχετικα με το δωρο καταλαβα και δεν θα αναφερθω αλλα hdmi που αναφερθηκε εμενα παντως δεν ηταν στην συσκευασια τετιο καλωδιο αλλα ισως επειδη τον πηρα τελος Δεκεμβρη και πιθανον τοτε δεν το εδιναν δωρο.
Συνολο μαζι με τα μεταφορικα μου ηρθε 240 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Χωρις να εχω εμπειρια απο αλλο δεκτη, πιστευω οτι ειναι απο τους κορυφαίους, απο αυτα που εχω διαβασει στο avclub. Τελεια εικονα σε hd και sd, ειδικα τα nov@ πολυ καμπανα, τελεια κινηση σε 40'' sony, επισης και η εγγραφη εχει τελεια εικονα, ποτε δεν πιστευα οτι θα εχω εικονα απο καναλι που πλησιαζει bluray.
Μπορεις να κανεις οτι Hackerια γουσταρεις χωρις λειτουργικο linux.
Τα μειονεκτήματα που εχει ειναι 1080p, 4:2, mkv, ελπιζω να παρουμε κατι με καμια αναβαθμιση.
Σε τιμη-αποδοση νομιζω ειναι το Νο1.

Υπαρχουν καναλια που βγαζουν 5,1 ηχο?

...Θέλω να ρωτήσω όλους το εξής. Το τηλεκοντρόλ δούλευε σε όλους με το που ανοίξατε την συσκευασία ή ήθελε ΚΑΙ ρύθμιση ?

Ευχαριστώ πολύ

Σίμος

Και εγώ που άνοιξα δύο δέκτες, μπαταρίες στο κοντρόλ και όλα ΟΚ...

Απ' ότι φαίνεται ναι.... Ψιλοτσούζει λιγάκι όμως 20-30 ευρώ παραπάνω...

Απ' ότι φαίνεται ναι.... Ψιλοτσούζει λιγάκι όμως 20-30 ευρώ παραπάνω...

250 δεν τον πήρες εσυ με τα έξοδα αποστολής ?260 τον έχουνε εδώ ,δεν είναι και σημαντική διαφορά ,κάνεις και κανά παζάρι και μπορεί να σου έρθει και φθηνότερα τελικά ...

Παιδιά υπάρχει εδώ κανείς με Spiderbox9000 και πιάτο τύπου WAVE?
Βγάζει κανάλια από 28.2? Ποιά κανάλια βγάζει?

Η τιμή του δέκτη από το Alsat είναι 189 british pound +25 τα μεταφορικά...

Με σημερινή ισοτιμία βγαίνει 235 γιούρια...

Αντιπρόσωπος Αγγλίας:

SpiderBox 9000 HD 1CA2CI 2 USB-PVR .............£189.00
Shipping and Handling Fee ............: £25.00
--------
TOTAL .............£214.00 ~ 236,00 €

Αντιπρόσωπος Ελλάδος

260,00 €

Διαφορά 24 ευρώ.
Για όποιον δεν θέλει να περιμένει 10 μέρες τον αγοράζει από εδώ.
Δεν ξέρω όμως τι τίθεται όσο αναφορά το θέμα εγγύησης (νομίζω ο άγγλος δίνει 1 έτος ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) , και ποιος πληρώνει τα μεταφορικά σε περίπτωση προβλήματος του δέκτη (σε αντίστοιχες αγορές άπό γερμανία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.)

Παιδιά υπάρχει εδώ κανείς με Spiderbox9000 και πιάτο τύπου WAVE?
Βγάζει κανάλια από 28.2? Ποιά κανάλια βγάζει?

Αυτό εχει να κανει με το τη διασταση είναι το wave ποσο καλα κεντραρισμενο είναι προς το συγκεκριμενο δορυφορο και ότι είναι δυνατον από την τοποθεσια σου θα το κατεβασεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Ρε συ Teo είδα σε κάποιο post σου ότι πιάνεις Thor 6.0 με τι πιάτο?

Ρε συ Teo είδα σε κάποιο post σου ότι πιάνεις Thor 0 με τι πιάτο?

με διασταση 1 μετρο tecatel και με το μοτερακι μου oxi βεβαια ολες τις συχνοτητες απο τους νορβηγους

Thnx Teo μάλλον πρέπει να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου...

Αντιπρόσωπος Αγγλίας:

SpiderBox 9000 HD 1CA2CI 2 USB-PVR .............£189.00
Shipping and Handling Fee ............: £25.00
--------
TOTAL .............£214.00 ~ 236,00

Αντιπρόσωπος Ελλάδος

260,00

Διαφορά 24 ευρώ.
Για όποιον δεν θέλει να περιμένει 10 μέρες τον αγοράζει από εδώ.
Δεν ξέρω όμως τι τίθεται όσο αναφορά το θέμα εγγύησης (νομίζω ο άγγλος δίνει 1 έτος ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) , και ποιος πληρώνει τα μεταφορικά σε περίπτωση προβλήματος του δέκτη (σε αντίστοιχες αγορές άπό γερμανία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.)

ποιος ειναι ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα ?
Εχει σιτε ?