Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

@Teomad

Το έστειλα σήμερα πακετάκι πίσω. Όπερ σημαίνει ~10 μέρες θα κοιτάω το spiderbox στο ράφι.

Σίμος
Σίμο, αφού το τ/χ είναι προγραμματιζόμενο, γιατί δεν δοκιμάζεις ένα άλλο του εμπορίου (αν έχεις φυσικά). Απλά θα εισάγεις τον κωδικό του spiderbox.
(αν δεν έχεις μπορώ να σου δανείσω ένα. Επικοινώνησε μαζί μου με pm)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

@Teomad Δλδ εσύ μπορείς να χειριστείς τον δέκτη χωρίς το remote ? Αριθμούς πως εισάγεις ?

@AlexT Αλέξανδρε, κάποιος έκανε την ερώτηση για το τριψηφιο στο forum τοθ spiderbox. Μου είπε οτι δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Ίσως οι άνθρωποι εκεί να μην ξέρουν το τριψήφιο. Η ουσία είναι οτι κωδικός spiderbox ΔΕΝ υπάρχει.
Ευχαριστώ πάντως ΠΑΡΑ πολύ για το ενδιαφέρον.

Σίμος

Σίμο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον δέκτη με τις βασικές του λειτουργίες από τα κουμπιά που έχει πάνω του, αλλαγές καναλιών κλπ..

Να πω και γω κάτι για το χειριστήριο του δέκτη, μιας και είναι ότι καλύτερο είχα σε απόδοση, αφού αποδίδει από όποια γωνία είσαι και δεν χρειάζεται να σημαδεύεις το δέκτη...

Αυτά σε σύγκριση με youmatou, onlien, mvisionHD200 που είχα παλαιότερα...

Να πω και γω κάτι για το χειριστήριο του δέκτη, μιας και είναι ότι καλύτερο είχα σε απόδοση, αφού αποδίδει από όποια γωνία είσαι και δεν χρειάζεται να σημαδεύεις το δέκτη...

Αυτά σε σύγκριση με youmatou, onlien, mvisionHD200 που είχα παλαιότερα...
συμφονω και εγω πιανει απο παντου και με βοηθαει οταν κανω Blind search με τον δεκτη επειδη ειμαι λιγο πλαγια στο γραφειο μου στον υπολογιστη

Παιδια με το συριακο καλωδιο αν συνδεθει στο pc τι κερδιζουμε? Μπορει να κανει παραπανω πραγματα απο τι το usb?

Παιδια με το συριακο καλωδιο αν συνδεθει στο pc τι κερδιζουμε? Μπορει να κανει παραπανω πραγματα απο τι το usb?

Fix Tools for SpiderBox HD and FORCE BOOT

Pls read the downloading steps.

1. Switch off STB
2. Run downloadin.exe on PC
3. Select COM port and Press connect button
4. Press "Choose fule" and select the attached spider_rs232.bin
5. Switch on STB
6. you will see the progress status on PC
7. STB will auto-reboot after finishing the downloading.

all Tools.zip - 4.27MB

Πιο απλα konandrio για να καταλαβεις εξαιτιας καποιου bug του firmware μπορει να αρχισει να κανει συνεχεις επανεκινησεις.
Σε τετια περιπτωση εφοσον δεν ανοιγει ο δεκτης να σου βγαλει το μενου δεν μπορεις να τον προγραμματισεις μεσω ubs φορτωνοντας παλι το firmware ωστε να επανελθει.
Σε αυτη την περιπτωση χρησιμοποιουμε την σειριακη θυρα και του φορτωνουμε το firmware και σταματαει τις επανεκινησεις ωστε να μπορεσουμε να τον χρησιμοποιησουμε.

Πιο απλα konandrio για να καταλαβεις εξαιτιας καποιου bug του firmware μπορει να αρχισει να κανει συνεχεις επανεκινησεις.
Σε τετια περιπτωση εφοσον δεν ανοιγει ο δεκτης να σου βγαλει το μενου δεν μπορεις να τον προγραμματισεις μεσω ubs φορτωνοντας παλι το firmware ωστε να επανελθει.
Σε αυτη την περιπτωση χρησιμοποιουμε την σειριακη θυρα και του φορτωνουμε το firmware και σταματαει τις επανεκινησεις ωστε να μπορεσουμε να τον χρησιμοποιησουμε.

άκουσε φίλε και θα ήθελα να το εμπεδώσεις λίγο
bag o δέκτης δεν έχει
τον έχουμε αγοράσει 3 4 εδώ στην παρέα και δεν θα ανεχτούμε άλλο να ακούμε αυτήν λέξη την στιγμή που ο δέκτης δεν έχει
σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει γιατί εγώ δεν έχω πάθει ούτε επανεκινιση και οτε οτιδήποτε άλλο έχεις αναφέρει
το πρόβλημα αυτό ο μόνος λόγος που μπορεί να παρουσιαστεί είναι από διακοπή εγκατάστασης firmware μέσο usb σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει (κάτι που δεν πρέπει να γίνετε όχι μόνο στον δέκτη μας αλλά και σε όλους τους δέκτες ‘ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ’)
η διόρθωση και η λύση είναι ακριβώς από επάνω

Ρε συ Τεο, έχω την αίσθηση ότι είσαι λίγο αυστηρός με τον krisak, εντάξει είπαμε ο δέκτης είναι πολύ καλός για τα λεφτά του και αυτά που σου παρέχει...
Αλλά είναι αδύνατον ένας δέκτης περίπου τεσσάρων μηνών να μην έχει κάποια bug, εδώ έχουν κάποιοι που κυκλοφορούν ένα χρόνο και βάλε...

Μου έχει κάνει και μένα δυο επανεκκινήσεις στις 10 μέρες που τον έχω και σε έναν φίλο του έχασε όλες τις ρυθμίσεις και τα κανάλια, έτσι ξαφνικά...

Ξαναπεράσαμε τα κανάλια και τις ρυθμίσεις με usb και όλα ΟΚ...

Το θέμα είναι ότι ο δέκτης έχει καλή υποστήριξη και ελπίζουμε όλοι να συνεχίσει έτσι...

Φιλικά...

Ρε συ Τεο, έχω την αίσθηση ότι είσαι λίγο αυστηρός με τον krisak, εντάξει είπαμε ο δέκτης είναι πολύ καλός για τα λεφτά του και αυτά που σου παρέχει...
Αλλά είναι αδύνατον ένας δέκτης περίπου τεσσάρων μηνών να μην έχει κάποια bug, εδώ έχουν κάποιοι που κυκλοφορούν ένα χρόνο και βάλε...

Μου έχει κάνει και μένα δυο επανεκκινήσεις στις 10 μέρες που τον έχω και σε έναν φίλο του έχασε όλες τις ρυθμίσεις και τα κανάλια, έτσι ξαφνικά...

Ξαναπεράσαμε τα κανάλια και τις ρυθμίσεις με usb και όλα ΟΚ...

Το θέμα είναι ότι ο δέκτης έχει καλή υποστήριξη και ελπίζουμε όλοι να συνεχίσει έτσι...

Φιλικά...
Στελιο σε εμενα ουτε μια επανεκινιση δεν μου εχει κανει αλλα και να κανει το πιστευω και αυτό οσοι το λετε ισος να εχει τυχει ρε παιδια τι να πω εκει θα τα χαλασουμε
Δεν εινει όμως Bug ρε παιδια σκευτιτε λιγο αιτιες ακομα που μπορει να γινει μια επανεκκινιση ειναι και τα router καμια φορα που κολανε και χιλια δυο τι θελετε τωρα από το Bug να να εχουμε κανα ban:flipout:

Παίδες σήμερα ή αύριο, έρχεται νέα αναβάθμιση με πολλά καλούδια...:BDGBGDB55:

μακαρι να βγει να την εχουμε την Κυριακη:food-smiley-005:

Σε λιγο

pc170182.jpg