Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Καλοριζικος teo ...
εχω καποιες ερωτησουλες εαν επιτρεπεται που πιστευω θα εχουν αρκετοι που θελουν να αγορασουν τον δεκτη.

1) για να κατεβαζω τις αναβαθμισεις και τα προγραμματα υποτιθεται οτι εχω προσβαση στο alsat forum και αλλο ενα που εχει το ονομα του spiderbox
Κωδικο προσβασης θα μου στειλουν μαζι με τον δεκτη ;
Πως ειναι η διαδικασια ; διοτι μου εχει σπασει τα νευρα να μου βγαζει αυτα τα παραθυρακια στην οθονη για nick name και password στο alsat forum 6 φορες σε καθε σελιδα που μπαινω.

2) αυτη ειναι πιο πολυ για τον τεο ... η ροη της εικονας ειναι νορμαλ στο gift η εχει πολυ συχνα παγωματα ;
αν ειναι κανονικη ποια εκδοση cccam εχεις εαν γνωριζεις και ποιο patch ;

3) πως γινεται η ολη διαδικασια ενεργοποιησης του gift
( δεν εχω ασχοληθει ουτε με Linux ουτε με cccam απλα μερικα που διαβασα στο αlsat για εκδοσεις )

4) τα αρχεια που κανει εγγραφη μια ταινια απο ενα καναλι τι τυπου ειναι ;
avi mpeg ?
οταν προγραμματισεις να κανει εγγραφη μεσω του epg σωζει το αρχειο σαν mpeg ;
ρωταω διοτι δεινοπαθησα να βρω προγραμμα να δουλεβει τα mpeg που να δουλεβει κανονικα στα win7 για να κοβω διαφημισεις του mpeg εγγραφης απο αλλο δεκτη που πηρα προσφατα και ο οποιος ενω στην live εγγραφη σωζει mpeg to αρχειο οταν προγραμματισω μεσω epg το εγγραφει σαν dvr και δεν μπορω να του κανω παραιτερω επεξεργασια.

5) εαν του συνδεσω usb σκληρο διαβαζει απευθειας τα αρχεια video να τα παιζει στην τν και εαν ναι καποιους συγκεκριμενο τυπους αρχειων βιντεο μονο ;

6) εκτος σπο φραπε τι αλλα ειδη καφε φτιαχνει ; lol
καλα αυτη ακυρη χαχαχαχαχα

Αν υπαρχει καποιο κολημα λογω ορων του φορουμ για να μην στεναχορησουμε και τα παιδια μερες που ειναι ας απαντησετε με πμ
Καλες γιορτες σε ολους και ολες.

ειναι η πρωτη μερα που το εχω και εχω χαθει λιγακι
δεν χρειαζετε να εισαι μελος σε καποιο forume το παραγγελνεις και προχωρας οτι προβλημα εχεις εδω ειμαστε
πιστευω να το δουμε και στην Ελλαδα σε καποι Ελληνικο μαγαζι
εγω περασα την τελευτεα αναβαθμιση και ολα οκ

ενα σου λεω ο δεχτης ειναι καταπληκτικος
δεν περιμενα και πολλα απο τον δεκτη αλλα τα εχω χασει:bang:

θα κανω εγγραφες στην πορεια και θα αναφαιρθω απλα δωσε μου λιγο χρονο γιατι ειμαι νεουδι με τον δεκτη:flipout:
περασα το τελευτεο firmware το οποιο θα ανεβει και εδω καποια στιγμη
τα ερωτηματα σου θα απαντηθουν ολα και σιγα σιγα γιατι ακομα στα τεστ ειναι

@παιζει κανονικα τενιες απο τον σκηρο avi

To forυm εχει καποια προβληματα απο αντιπαλα forum λογω Χριστουγεννων και προσφορων.

1. Added Reboot option by Remote Control
2. Fixed Home streaming MPG Files
3. Improved stability of Gift...
4. Improved connection to CCcam2.1.3 servers.

http://www.zshare.net/download/70333274028319a1/

if you have loaded a patch press 1111

New options will appear

Type
Network
Server
Home Stream Server
NuevoXstream
Homeplus.

Go to the Server Setup for NuevoXstream - select it
Turn it on by scrolling sideways
go to authorization
Select "Register" below the key.

βλεπει avi και mpg αρχεια.

οσο αναφορα τις συνδεσεις ειναι παιχνιδι δεν με παιδεψε καθολου
θα εχω καλυτερες αποψεις τις επομενες μερες
@να πω επισις οτι εχω διαβασει οτι δεν παταμε σε καμια περιπτωση factory reset
ειναι μια επιλογη στο menu
εφοσον ετσι λενε δεν το πατατε ουτε για αστειο
φυσικα αναβαθμισεις και τετοια θα ανεβαινουν και εδω

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Παίδες εκτός του ότι ο δέκτης "κουμπώνεται" το οποίο εμπεδώσαμε και από τις φωτογραφίες, κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

σχετικα με τον ανταγωνισμο δεν γνωριζω και πολλα πραματα γιατι τις ελευθερες ωρες μου σκαναρω για το forum εδω
τωρα το αν κουμπονει δεν το ξερω να σου πω την αληθεια γιατι συνιθος βλεπω 7Ε και 10Ε:operator: στους αλλους δορυφορους σπανια βλεπω

Καλημερα.
teo ξενυχτησες με τον δεκτη ε ?
διαβασα που γραψατε για τα avi αρχεια οτι τα φορτωνει απο σκληρο
μην βαλεις τις φωνες οτι το περασα για το wd tv live αλλα να ρωτησω εαν φορτωνει τα srt αρχεια με ελληνικους υποτιτλους ;
ε αμα κανει και αυτο τι να πω χαχαχαχαχα
οσον αφορα τωρα για το factory reset που ανεφερες εχω μια απορια.
Υποθετω εχουν περαστει καποιες ρυθμισεις για να εχεις το δωρο και θα χαθουν κανοντας factory reset.
Ομως.
Δεν υπαρχει επιλογη να παρεις ενα backup firmware και ρυθμισεων ωστε αν γινει η στραβη να κανεις restore και να ειναι παλι οκ ;

κστι αλλο ακομα που ειχα ξεχασει να ρωτησω και με ενδιαφερει και ειναι ερωτηση για αρκετα προχωρημενους ... ειναι εφικτη η συνδεση του spiderbox με ενα gbox σερβερ και εαν ναι πως γινεται αυτο ;
Εχω καταφερει να συνδεσω μια skystar2 pci με τα καταλληλα προγραμματα και plugin στον υπολογιστη αλλα δεν γνωριζω εαν μπορει συνδεσω τον spiderbox γιατι η skystar2 που εχω δεν ειναι HD και το progdvb που εχω δεν δειχνη hd καναλια.
Εχουμε το gift βεβαιως αλλα μου αρεσει το παιχνιδι και ο πειραματισμος και εαν δεν πειραξεις δεν πειραματιστης δεν μαθαινεις κιολας.

Καλημερα.
teo ξενυχτησες με τον δεκτη ε ?
διαβασα που γραψατε για τα avi αρχεια οτι τα φορτωνει απο σκληρο
μην βαλεις τις φωνες οτι το περασα για το wd tv live αλλα να ρωτησω εαν φορτωνει τα srt αρχεια με ελληνικους υποτιτλους ;
ε αμα κανει και αυτο τι να πω χαχαχαχαχα
οσον αφορα τωρα για το factory reset που ανεφερες εχω μια απορια.
Υποθετω εχουν περαστει καποιες ρυθμισεις για να εχεις το δωρο και θα χαθουν κανοντας factory reset.
Ομως.
Δεν υπαρχει επιλογη να παρεις ενα backup firmware και ρυθμισεων ωστε αν γινει η στραβη να κανεις restore και να ειναι παλι οκ ;

βεβαιος υπαρχει επιλογη να κανεις buck up
και συγκεκριμενα γραφω
τα βηματα
παμε 1.USB(για να δει το σκληρο δισκο)
2.παταμε πρασινο κουμπι οπου εμφανιζοντε 2 επιλογες α)save channel data udb και
β)save all s/w data

φυσικα ειναι το 2 οπου ηδη το εκανα και εγω που πραγματικα ισος να ειναι η λυση εαν κανουμε λαθος και πατησουμε factory reset

@τενια με srt δεν δοκιμασα θα το κανω λιγο ποιο μετα

κστι αλλο ακομα που ειχα ξεχασει να ρωτησω και με ενδιαφερει και ειναι ερωτηση για αρκετα προχωρημενους ... ειναι εφικτη η συνδεση του spiderbox με ενα gbox σερβερ και εαν ναι πως γινεται αυτο ;
Εχω καταφερει να συνδεσω μια skystar2 pci με τα καταλληλα προγραμματα και plugin στον υπολογιστη αλλα δεν γνωριζω εαν μπορει συνδεσω τον spiderbox γιατι η skystar2 που εχω δεν ειναι HD και το progdvb που εχω δεν δειχνη hd καναλια.
Εχουμε το gift βεβαιως αλλα μου αρεσει το παιχνιδι και ο πειραματισμος και εαν δεν πειραξεις δεν πειραματιστης δεν μαθαινεις κιολας.

θα προσπαθησω νατο κανω αυτο που λες με μια καρτα που εχω αν και δε νομιζω να γινετε
να παρει πληροφοριες απο καποιο server μεσο newcam γινετε οι επιλογες υπαρχουν :operator:

Last edited:

αρχεια mp3 παιζει
ομως πρεπει να εχετε μετομομασμενα με λατινικους χαρακτιρες
δειτε για να καταλαβετε

τα παιζει και αυτα που δεν ειναι μετονομασμενα απλα δεν θα μπορειτε να διαλεξετε ποιο τραγουδι θελετε να ακουσετε

Attachments

• IMG_0340.jpg
    IMG_0340.jpg
    179 KB · Views: 63
  • IMG_0341.jpg
    IMG_0341.jpg
    173.8 KB · Views: 49
Last edited:

επισις αναγνωρισε και καποιους υποτιτλους srt σε καποιες τενιες της μορφης xvid
θα το ψαξω ομως λιγο καλυτερα αυτο το θεμα :operator:

αρχεια mp3 παιζει
ομως πρεπει να εχετε μετομομασμενα με λατινικους χαρακτιρες
δειτε για να καταλαβετε

τα παιζει και αυτα που δεν ειναι μετονομασμενα απλα δεν θα μπορειτε να διαλεξετε ποιο τραγουδι θελετε να ακουσετε

Aλλαξε τη γλωσσα του δεκτη στα Ελληνικα απ τα Αγγλικα και ξαναδοκιμασε.

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Παίδες εκτός του ότι ο δέκτης "κουμπώνεται" το οποίο εμπεδώσαμε και από τις φωτογραφίες, κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Δεν κουμπωνεται απο μονος του.
Ο κατοχος του μπορει να τον κουμπωσει....
Μειονεκτημα οτι δεν αποκωδικοποιει τα 4:2:2
Κατα τα αλλα ειναι πληρης.

Last edited:

dsc01104.jpg

dsc01115.jpg

dsc01116.jpg

dsc01120.jpg

dsc01117.jpg

Aλλαξε τη γλωσσα του δεκτη στα Ελληνικα απ τα Αγγλικα και ξαναδοκιμασε.

το εκανα αλλα δεν γινετε τον δισκο τον βλεπει οπως ειπα πριν πρεπει να εχεις latinika

@ναι 4:2:2 δεν βλεπει ΑΖΒΟΧ για τετοια θεματα αβλεπη

Last edited:

Κατι αλλο που θεωρω σημαντικο ειναι η περιγραφη του εργου στο epg στα Ελληνικα καναλια.
Εχει την περιγραφη του εργου στα Ελληνικα ;
Αν οχι και προκειτε για θεμα firmware να ζητησουμε να γινει.
Δεν νομιζω οτι μονο στον πανασατ γινεται διοτι εχω ενα topfield 4000 pvr και τα βγαζει στα Ελληνικα.
Δεν ειμαστε ολοι αγγλομαθεις και δεν καταλαβαινομε ολα οσα γραφει στα Αγγλικα στις περιγραφες των εργων.
Οποτε αν ειναι θεμα firmware να ζητησουμε να γινει σε μια απο τις απομενες εκδοσεις εαν δεν ειναι εφικτο τωρα.