Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Τα windows xp, vista, 7, έχουν περιορισμούς στη διαμόρφωση δίσκων σε fat32 (φορμάρουν έως 32GB δίσκους ή partition). Υπάρχουν όμως άλλα λογισμικά που κάνουν μια χαρά τη δουλειά. Δοκίμασε αυτό για παράδειγμα,

http://www.ridgecrop.demon.co.uk/guiformat.htm

(κάνε κλικ στην εικόνα για να κατεβάσεις το πρόγραμμα)

Σ'ευχαριστώ φίλε sotos65 !

Προτείνεις αρχικά να φορμάρω το δίσκο μου σε NTFS μέσα από τα windows 7 και μετά να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα που μου συστήνεις ή κατευθείαν από αφορμάριστος που είναι από την κούτα του ο δίσκος,να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα που μου προτείνεις και να τον φορμάρω σε FAT32?

Σ'ευχαριστώ!

Δε νομίζω να χρειάζεται το αρχικό φορμάρισμα σε ntfs, αλλά αν αυτό makes you feel good, δεν θα βλάψει κιόλας!

Και εγώ σήμερα σε έναν φίλο πήγα να συνδέσω δίσκο σε δέκτη και ήταν σε ntfs.
Τον πήγα στον υπολογιστή και είχα το ίδιο πρόβλημα.

Στον δικό μου υπολογιστή,έχω δυο τρία προγράμματα για αυτήν την δουλεία ,στου φίλου δεν τα είχα τα προγράμματα και παιδεύουν.

keraki είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με τον δίσκο ,αν θα συνεργαστεί ο Spiderbox.

Και εγώ σήμερα σε έναν φίλο πήγα να συνδέσω δίσκο σε δέκτη και ήταν σε ntfs.
Τον πήγα στον υπολογιστή και είχα το ίδιο πρόβλημα.

Στον δικό μου υπολογιστή,έχω δυο τρία προγράμματα για αυτήν την δουλεία ,στου φίλου δεν τα είχα τα προγράμματα και παιδεύουν.

keraki είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με τον δίσκο ,αν θα συνεργαστεί ο Spiderbox.

Εγώ να δεις πόσο περίεργος είμαι!! Θέλω να είμαι αισιόδοξος!

Τελικά πήρα τον παραπάνω δίσκο!Εσύ τι προτείνεις φίλε greekgreek:

Να φορμάρω πρώτα το δίσκο σε NTFS μέσα από τα windows και μετά να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα που προτείνει ο φίλος μας sotos για να τον ξαναφορμάρω σε FAT32 ή να χρησιμοποιήσω απευθείας (όπως είναι ο δίσκος αφορμάριστος από την κούτα του) το πρόγραμμα του φίλου μας sotos και να τον φορμάρω ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε FAT32 ??

Συγνώμη που ρωτώ ξανά και ξανά,αλλά δεν έχω παίξει άλλη φορά με τέτοια "παιχνίδια" και ο δίσκος κάνει 100 ευρώ!

Συμφωνώ με τον sotos65,Χρόνια Πολλά Σωτήρη,ότι δεν απαραίτητο το φορμάρισμα πρώτα σε ntfs και μετά σε fat32.

Αν το κάνεις δεν θα πάθει τίποτα ο δίσκος.
Και εγώ για μεγάλη περίοδο δεν ασχολιόμουν με δίσκους κ.α,όταν άρχισα είδα ότι δεν είναι κάτι φοβερό.
Κάνε τον κατευθείαν fat32.

Συμφωνώ με τον sotos65,Χρόνια Πολλά Σωτήρη,ότι δεν απαραίτητο το φορμάρισμα πρώτα σε ntfs και μετά σε fat32.

Αν το κάνεις δεν θα πάθει τίποτα ο δίσκος.
Και εγώ για μεγάλη περίοδο δεν ασχολιόμουν με δίσκους κ.α,όταν άρχισα είδα ότι δεν είναι κάτι φοβερό.
Κάνε τον κατευθείαν fat32.

Χρόνια Πολλά κι από εμένα στο φίλο μας το Σωτήρη!!

Ωραία θα δοκιμάσω λοιπόν να τον κάνω κατευθείαν format σε FAT32 με το πρόγραμμα που μου πρότεινε παραπάνω ο φίλος μας ο Σωτήρης!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Θα ενημερώσω μόλις έχω νεώτερα!

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

εχω ενα προβληματακι με τον δεκτη..τον ειχα κλειστο και οταν τον ανοιξα δεν μου ανοιγε και μονο στην οθονη μπροστα αναβει ενα πρασινο και κοκκινο φωτακι...τι μπορω να κανω?καταβασα ενα προγραμματακι που βρηκα και προσπαθησα να το περασω με null modem αλλα δεν το φορτωνε ουτε εκει...μηπως καηκε?

Γεια σας ρε παιδια,

Τa εκανα μανταρα, εχω τον Spiderbox HD9000 Combo κανενα χρονο kai δεν θυμαμαι τι updates χρειαζεται να του κανω , καθως και πως μπαινω στο μενου για τισ ccam γραμμες, του εκανα κατα λαθος factory reset και
τα εχασα όλα... Σας παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε σας παρακαλώ.

ευχαριστω πολυ,

Isarhodes

Γεια σας ρε παιδια,

Τa εκανα μανταρα, εχω τον Spiderbox HD9000 Combo κανενα χρονο kai δεν θυμαμαι τι updates χρειαζεται να του κανω , καθως και πως μπαινω στο μενου για τισ ccam γραμμες, του εκανα κατα λαθος factory reset και
τα εχασα όλα... Σας παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε σας παρακαλώ.

ευχαριστω πολυ,

Isarhodes
Αν δεν έχει κρατήσει τα δεδομένα σου τότε ναι τα έχασες.
Αφού έκανες factory reset φορτώνεις ένα από τα δύο τελευταί patch μετά πάλι factory reset και φορτώνεις τα κανάλια σου (αν τα έχεις) ή αλλιώς τα ξαναφτιάχνεις. Αντίστοιχα αν έχεις κινητό κάτοπτρο. Μετά menu 1111 και σου εμφανίζει αυτά που θέλεις. Επιλέγεις δίκτυο και προσθέτεις χειροκίνητα ή με στικάκι τη γραμμούλα-ες σου.

Αν δεν έχει κρατήσει τα δεδομένα σου τότε ναι τα έχασες.
Αφού έκανες factory reset φορτώνεις ένα από τα δύο τελευταί patch μετά πάλι factory reset και φορτώνεις τα κανάλια σου (αν τα έχεις) ή αλλιώς τα ξαναφτιάχνεις. Αντίστοιχα αν έχεις κινητό κάτοπτρο. Μετά menu 1111 και σου εμφανίζει αυτά που θέλεις. Επιλέγεις δίκτυο και προσθέτεις χειροκίνητα ή με στικάκι τη γραμμούλα-ες σου.

Ποιο patch ειναι το απλουστερο κατεβασα το Spiderbox_HD_9000_1115_K εχει αρκετα πραγματα παραπανω και κατι που λεει ucas που δεν ξερω τι ειναι, αλλα δεν δειχνει ναι συνεργαζεται με τον ccam server
παω στο register και λεει οτι ειναι registered αλλα οταν σκαναρω τον δορυφορο σαν να μην μπορει να επικοινωνησει, δειχνει ολο scrambled channel

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια

Isarhodes

Προβλημα Spiderbox

Γνωρίζει κανένας ποιος έχει το service του Spiderbox στην Ελλάδα? Φαίνεται να παρέδωσε πνεύμα...κάνει συνέχεια reboot.
Δεν έγινε τίποτε ούτε με το recovey tool....είναι εκτός εγγυησης.
Ευχαριστώ.

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD

Επειδή και μένα μου κάνει συνέχεια reboot, είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ μέσα μη τυχόν και ξέρει κανένας τίποτα παραπάνω. Ο δέκτης μπουτάρει, αλλα δεν κρατάει την εικόνα ούτε 5 δευτερόλεπτα. Ξαναμπουτάρει ξανά 5'' εικόνα, και ξανά το ίδιο. Ξέρει κανένας τι μπορεί να είναι αυτό ; είναι φυσικά εκτός εγγύησης.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD

Δεν έχω τον 9000, αλλά θυμάμαι 2-3 φορές κάτι παρόμοιο στον 7000 (που δεν χρησιμοποιώ τώρα), νομίζω έστρωνε με πέρασμα ξανά του λογισμικού/settings.

Επειδή και μένα μου κάνει συνέχεια reboot, είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ μέσα μη τυχόν και ξέρει κανένας τίποτα παραπάνω. Ο δέκτης μπουτάρει, αλλα δεν κρατάει την εικόνα ούτε 5 δευτερόλεπτα. Ξαναμπουτάρει ξανά 5'' εικόνα, και ξανά το ίδιο. Ξέρει κανένας τι μπορεί να είναι αυτό ; είναι φυσικά εκτός εγγύησης.

Δοκιμασε και βγαλε το καλωδιο ethernet.

Δες το καλωδιο του lnb.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD

Βγάλε και τη κεραία αν κολλάει σε συγκεκριμένο κανάλι. Αν δεν κάνω λάθος έτσι μόνο θα ξεκινήσει και θα σε αφήσει να περάσεις ξανά τα settings.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Στο ενδιάμεσο βρήκα οτι υπήρχε δυνατότητα να περάσεις firmware μέσω null cable. Το έκανα χωρίς να αλλάξει κάτι. Επίσης έκανα και αυτά που προτείνατε. Έβγαλα δλδ και το USB και το Ethernet και το καλώδιο της κεραίας και όλα. Μόλις μπει στο menu, αμέσως κάνει reboot. Για hardware θέμα μοιάζει.

Και πάλι ευχαριστώ παιδιά.

Μου θυμίζει πρόβλημα σε mvision 300 με συγκεκριμένο κανάλι όταν πήγαινες να βάλεις υπότιτλους...

Αν προλάβεις άλλαξε κανάλι, μπες στο μενού και κάνε factory reset...