Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

To 4:2:2 δεν ειναι ελαττωμα βεβαια.
Ειναι ενα μεγαλο προτερημα που το εχουν μονο οι καρτες PC και ο ΑΖΒΟΧ.
Το tuner MPEG-4 θα ηταν μια καλη προσθηκη.

Κατι αλλο θελω να σε ρωτησω john και εχει σχεση με το gift.
Βασικα με τον σερβερ που συνδεεται.
Κατι απο τεχνικης πλευρας που εαν ειναι οπως το σκεφτομε ισως μπερδευει πολλα ατομα και νομιζουν οτι εχουν προβλημα και δεν μπαινει ο spiderbox στον σερβερ και γραφουν μυνηματα και ζητουν νεο σειριακο αριθμο.
Απο οτι καταλαβα οταν καποιος ειναι συνδεδεμενος με ενα σειριακο ειναι λογικο οταν παει καποιος αλλος με τον ιδιο να μπει να αποριφθει απο το συστημα.
Τι γινεται ομως οταν κοπει το ρευμα για παραδειγμα.
Δεν εχει παει εντολη αποσυνδεσης και ισως φαινετε καποιος συνδεδεμενος ενω δεν ειναι.
Και οταν επανελθει το ρευμα και παει να συνδεθει να τον αποριπτει το συστημα θεωρωντας οτι ειναι ηδη μεσα.
Το λεω σαν σκεψη γιατι τις προαλλες μετα απο διακοπη ρευματος με ταλαιπωρησε αρκετα μεχρι να συνδεθει παλι.
Απο οτι διαβασα πρεπει να τσεκαρει ο σερβερ και την mac address οποτε οταν βλεπει σειριακο και mac να ειναι οκ θα πρεπει να κανει αποσυνδεση του χρηστη που φαινετε online και να τον συνδεει μετα.

σε παρακαλω πολυ οτι εχει σχεσεις με τετοια θεματα στο forum του δεκτη
απαγορεευτε απο τους κανονες του παροντος χωρου τετοια ζητηματα και τετοιες συζητησεις

Κατι αλλο θελω να σε ρωτησω john και εχει σχεση με το gift.
Βασικα με τον σερβερ που συνδεεται.
Κατι απο τεχνικης πλευρας που εαν ειναι οπως το σκεφτομε ισως μπερδευει πολλα ατομα και νομιζουν οτι εχουν προβλημα και δεν μπαινει ο spiderbox στον σερβερ και γραφουν μυνηματα και ζητουν νεο σειριακο αριθμο.
Απο οτι καταλαβα οταν καποιος ειναι συνδεδεμενος με ενα σειριακο ειναι λογικο οταν παει καποιος αλλος με τον ιδιο να μπει να αποριφθει απο το συστημα.
Τι γινεται ομως οταν κοπει το ρευμα για παραδειγμα.
Δεν εχει παει εντολη αποσυνδεσης και ισως φαινετε καποιος συνδεδεμενος ενω δεν ειναι.
Και οταν επανελθει το ρευμα και παει να συνδεθει να τον αποριπτει το συστημα θεωρωντας οτι ειναι ηδη μεσα.
Το λεω σαν σκεψη γιατι τις προαλλες μετα απο διακοπη ρευματος με ταλαιπωρησε αρκετα μεχρι να συνδεθει παλι.
Απο οτι διαβασα πρεπει να τσεκαρει ο σερβερ και την mac address οποτε οταν βλεπει σειριακο και mac να ειναι οκ θα πρεπει να κανει αποσυνδεση του χρηστη που φαινετε online και να τον συνδεει μετα.

Προσοχη στο τι γραφεις.
Ερωτησεις σχετικα με 'gift' η' cccam απο εκει που τα πηρες.

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς άν αναγνωρίζει την γνήσια κάρτα ORF ή χρειάζεται κάποιο module cryptoworks?

ευχαριστώ

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς άν αναγνωρίζει την γνήσια κάρτα ORF ή χρειάζεται κάποιο module cryptoworks?

ευχαριστώ

Δεν εχει δοκιμαστει η συγκεκριμενη καρτα.
Cryptoworks διαβαζει το cardreader αρα ισως να μην χρειαστεις cam.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα σας ενημερώσω όταν τον παραλάβω άν παίζει....

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα σας ενημερώσω όταν τον παραλάβω άν παίζει....

Aν εχεις τη καλοσυνη γιατι ενδιαφερει.

Παιδιά επειδή το σκέφτομαι σοβαρά πιά μιά ερώτηση.
Κάνει όσα υπόσχεται? Τα κάνει εύκολα και αξιόπιστα? Εχει οδηγίες μέσα γιά "ολα" τα θέματα?

Ευχαριστώ πολύ

Έχω βρει σε αναζήτηση δυο δέκτες που παίζουν υποτίτλους ταινιών ξεχωριστα
Azbox και spiderbox 9000 HD αν υπάρχει και κανας άλλος να φτιάξουμε μια λίστα
Κατάφερα άνετα να κάνω όλες μου τις ταινίες streaming από το pc στο sto δέκτη μέσο Ethernet
Εγώ φίλε μου μου είμαι πολύ ικανοποιημένος τώρα αυτά είναι και γούστα φυσικά:operator:

Teo βάλε και τον Mvision HD 300 (net & σκέτο)...

Δεν γνωριζω εαν στο προγραμματακι που εχει ο spiderbox για να κανει streaming απο τον pc γινει καμια αναβαθμιση για να φορτωνει και το αρχειο υποτιτλων και να τους παιζει με την ταινια.
Τωρα βασικα η γνωμη μου ειναι οτι βολευει περισοτερο να συνδεσεις ενα δισκο και παιζεις την ταινια μεσω spiderbox στην tv.
Μονη εξαιρεση τα μεγαλα αρχεια mkv που δεν τα περνει ο δισκος που συνδεομαι στον spiderbox επειδη ειναι fat32 και περνει αρχεια μεχρι 4gb οποτε σε αυτη την περιπρωση εχουμε την εναλλακτικη για streaming.
Τι να το κανεις ομως εαν δεν παιζει υποτιτλους.
Αλλα δεν εχω δοκιμασει καν εαν παιζει τα mkv αρχεια εστω και χωρις υποτιτλους.
Για πεσμας τεο μιας και ασχοληθηκες παραπανω με το θεμα.

Mkv δεν παίζει....

τι αρχειο ειναι αυτο να δοκιμασω γιατι δεντο γνοριζω οτi ταινιες ειχα κατεβασει ηταν xvid και avi αυτο ειναι αρχειο τενιας η κατι αλλο για καποια συγκεκριμενα player?

Δεν γνωριζω εαν στο προγραμματακι που εχει ο spiderbox για να κανει streaming απο τον pc γινει καμια αναβαθμιση για να φορτωνει και το αρχειο υποτιτλων και να τους παιζει με την ταινια.
Τωρα βασικα η γνωμη μου ειναι οτι βολευει περισοτερο να συνδεσεις ενα δισκο και παιζεις την ταινια μεσω spiderbox στην tv.
Μονη εξαιρεση τα μεγαλα αρχεια mkv που δεν τα περνει ο δισκος που συνδεομαι στον spiderbox επειδη ειναι fat32 και περνει αρχεια μεχρι 4gb οποτε σε αυτη την περιπρωση εχουμε την εναλλακτικη για streaming.
Τι να το κανεις ομως εαν δεν παιζει υποτιτλους.
Αλλα δεν εχω δοκιμασει καν εαν παιζει τα mkv αρχεια εστω και χωρις υποτιτλους.
Για πεσμας τεο μιας και ασχοληθηκες παραπανω με το θεμα.
γνωριζεις καποιο δεκτη που παιζει δισκους ntfs?

γνωριζεις καποιο δεκτη που παιζει δισκους ntfs?

Ntfs ο Mvision HD 300 (ρίξε μια ματιά στην παρουσίαση του ), στην άλλη απορία σου mkv = matroska δημοφιλής κατηγορία αρχείων στα media players....

Ntfs ο Mvision HD 300 (ρίξε μια ματιά στην παρουσίαση του ), στην άλλη απορία σου mkv = matroska δημοφιλής κατηγορία αρχείων στα media players....

αμα σου πω οτι δεν εχω δοκιμασει να βαλω ntfs δισκο γιατι εναν εχω αλλα που να τον χαλασω θα ρωτησω ομως

αληθεια ο 300 παιρνει softcam απο usb o 200 νομιζω δεν επαιρνε?

και οι δύο παίρνουν, όσο αφορά το ntfs λόγω συγγένειας των δύο δεκτών μάλλον θα παίζει αλλά δεν είμαι σίγουρος.... δοκίμασε το να δούμε !!