Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

teo, ακόμα περιμένω απάντηση στο μήνυμα #358..

To μήνυμα #358 το έχει γράψει το μέλος papasuzakias

Αν εννοείς για το μήνυμα περί Thor έφτιαξα μια λίστα με κάποια κανάλια σημαντικά να δούμε τι πιάνουμε
Όπως ξέρεις δεν μπορούμε να πιάσουμε όλες τις δέσμες και κοιτάμε να δούμε ποιες κατεβάζουμε

Για παράνομη τηλεθεαση δεν έχω γράψει πουθενά
Επίσης το cccam είναι μια λέξη που την βλέπω σε πολλά thread επομένως δεν το θεώρησα κάτι παράξενο
Πάντα στη διάθεση σου σου ότι απορεια εχεις

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ναι, αυτό εννοώ και εκ παραδρομής έγραψα για το #358. Περιμένω ουσιαστική απάντηση στις ερωτήσεις του μηνύματος #376, σε συνδυασμό με την παράθεση φωτογραφιών με τα κωδικοποιημένα κανάλια του σκανδιναβικού πακέτου.

Ναι, αυτό εννοώ και εκ παραδρομής έγραψα για το #358. Περιμένω ουσιαστική απάντηση στις ερωτήσεις του μηνύματος #376, σε συνδυασμό με την παράθεση φωτογραφιών με τα κωδικοποιημένα κανάλια του σκανδιναβικού πακέτου.

με τα πρώτα firmware του δέκτη δεν είχαμε εικόνα από τους σκανδιναβούς τώρα κάτι πάει να γίνει αλλά πάντα σε τεστ δεν μπορώ να πω και τα καλυτέρα για αρχή
αν θυμάσαι στο παρελθόν το Diablo και με την βοήθεια της σύσκευης cas interface έβλεπε εικονα από το συγκεκριμενο πακετο τώρα όχι όμως
το Iταλικο Diablo της εταιριας dualabs καθως και το cas interface βρισκετε σε ολη την Eυρωπαικη και Ελληνικη αγορα

Sorry αλλα νομιζω οτι εισαι υπερβολικος, το οτι μας ενημερωνει οτι υπαρχουν διαθεσιμες καποιες συχνοτητες, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα τις δουμε παρανομα, ειναι αρκετα ωραιο πακετο και αξιζει για αγορα.
Παρεπιπτωντος εγω δεν μπορεσα να βρω τις συχνοτητες με Thor 3/5 και σημα 94%.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Sorry αλλα νομιζω οτι εισαι υπερβολικος, το οτι μας ενημερωνει οτι υπαρχουν διαθεσιμες καποιες συχνοτητες, δεν ειναι απαραιτητο οτι θα τις δουμε παρανομα, ειναι αρκετα ωραιο πακετο και αξιζει για αγορα.
Παρεπιπτωντος εγω δεν μπορεσα να βρω τις συχνοτητες με Thor 3/5 και σημα 94%.
Αυτό κατάλαβες εσύ? Γιατί εγώ κατάλαβα άλλα πράγματα..
(οι πιο πάνω συχνότητες μήπως λαμβανονται μόνο από τον Σπαιντερμποξ και δημοσιεύτηκαν εδώ??)
Τέλος πάντων. Βάζω μια τελεία. Από εδώ και πέρα περιοριστείτε στις τεχνικές δυνατότητες του δέκτη. Οποιαδήποτε εκτροπή θα οδηγήσει σε κλείδωμα του θέματος.
Οι μη νόμιμες λειτουργίες του (αν υπάρχουν) δεν ενδιαφέρουν το Avclub.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Τι εννοεις? αν καποιος δεκτης σκαναρει αυτες τις συχνοτητες δεν υπαρχουν?

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

@konandrio
αυτές οι συχνότητες είναι κοινές (είτε κατεβαίνουν είτε όχι) για όλους τους δέκτες.
Αλλο λόγο είχε η αναφορά τους..

@alex
Φίλτατε Αλεx o καθένας τα πράγματα τα αντιλαμβάνεται διαφορετικά είναι αλήθεια αυτό με το γραφτό λογο αυτά συμβαίνουν
Πριν καιρό εγώ διάβαζα ότι κάποιος είχε έναν dreambox στο playroom και ήθελε να μοιράσει το σήμα μέχρι τον τελευταίο όροφο της οικοδομής του
Τότε και εμένα αλου είχε πάει το μυαλό μου αλλά από την άλλη σκέφτηκα ότι μάλλον αυτό ήθελε να κάνει!!

Μου ηρθε η ιδεα σβησω ολα τα καναλια και να τα ξανακατεβασω απο hotbird και astra σημερα γιατι ηταν ψιλομπαχαλο πρεπει να τα ειχα διπλοπερασει και μου εβγαιναν 3000+ ο αριθμος των καναλιων.
Παω στο φορουμ του δεκτη βλεπω εναν που ηθελε να κανει το ιδιο και του λενε θα κανεις πρωτα διαγραφη των καναλιων ανα δορυφορο.
Παω στο μενου διαχειρηση καναλιων βαραω μια διαγραφη στα καναλια του Hotbird ... ολα ok
Μετα επαναλαμβανω για τον astra ... χχχχχχμμμμμ
Εδω αρχισαν τα παρατραγουδα.
Με το που εξαφανιστηκαν τα καναλια και δεν εμεινε κανενα αρχισε ενα ατελειωτο reboot του δεκτη.
Επιασα και του προγραμματισα το αρχειο reset με το σειριακο καλωδιο μετα για να συνελθει και μετα περασα το τελευταιο firmware απο στικακι.
Δεν με πειραζει η ολη διαδικασια που περασα με πειραζει ομως οτι εχασα τις λιστες τψν αγαπημενων καναλιων.
Αντε φτου και απο την αρχη.
Κατι τετια bug ειναι αυτο που λεω παιδικες αρρωστιες και θα επρεπε να ειναι απο τα πρωτα που διορθωνουν.
Καποιος που σκεπτεται να προβει στην διαδικασια που σκεφτηκα να εχει το νου του λοιπον μην τυχον και την πατησει ειδικα εαν δεν εχει και καποια εμπειρια πως επανναφερετε ο δεκτης.

Μου ηρθε η ιδεα σβησω ολα τα καναλια και να τα ξανακατεβασω απο hotbird και astra σημερα γιατι ηταν ψιλομπαχαλο πρεπει να τα ειχα διπλοπερασει και μου εβγαιναν 3000+ ο αριθμος των καναλιων.
Παω στο φορουμ του δεκτη βλεπω εναν που ηθελε να κανει το ιδιο και του λενε θα κανεις πρωτα διαγραφη των καναλιων ανα δορυφορο.
Παω στο μενου διαχειρηση καναλιων βαραω μια διαγραφη στα καναλια του Hotbird ... ολα ok
Μετα επαναλαμβανω για τον astra ... χχχχχχμμμμμ
Εδω αρχισαν τα παρατραγουδα.
Με το που εξαφανιστηκαν τα καναλια και δεν εμεινε κανενα αρχισε ενα ατελειωτο reboot του δεκτη.
Επιασα και του προγραμματισα το αρχειο reset με το σειριακο καλωδιο μετα για να συνελθει και μετα περασα το τελευταιο firmware απο στικακι.
Δεν με πειραζει η ολη διαδικασια που περασα με πειραζει ομως οτι εχασα τις λιστες τψν αγαπημενων καναλιων.
Αντε φτου και απο την αρχη.
Κατι τετια bug ειναι αυτο που λεω παιδικες αρρωστιες και θα επρεπε να ειναι απο τα πρωτα που διορθωνουν.
Καποιος που σκεπτεται να προβει στην διαδικασια που σκεφτηκα να εχει το νου του λοιπον μην τυχον και την πατησει ειδικα εαν δεν εχει και καποια εμπειρια πως επανναφερετε ο δεκτης.

αμα σβισω δηλαδη ολα τα καναλια θα ξεκινησει να κανει reboot συνεχεια o δεκτης αυτο θελεις να πεις?

ολα σβιστικαν τωρα δεν παρατηρω τιποτα στο δεκτη !!

Ανεφερα τι εγινε τεο τωρα πως και γιατι δεν γνωριζω απλα ακολουθησα την διαδικασια που επρεπε να ακολουθησω.
Αλλα ο παραγοντας που δημιουργησε την δυσλειτουργια του firmware στην περιπτωση μου μπορει να μην υπαρχει στην περιπτωση σου αλλα να υπαρχει σε καποιο αλλο η αλλους.
Το καθε προβλημα που παρουσιαζει ο δεκτης στους αλλους αμα διαβαζεις στο φορουν του δεκτη το εχει και ο δικος σου ;
Οχι φυσικα.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οτι δεν υπαρχει αλλα οτι παρουσιαζεται κατω απο καποιες συνθηκες που σε εσενα δεν ισχυουν.
Αυτο ομως δεν εχω την δυνατοτητα εγω να το τσεκαρω και να ανακαλυψω ποιες οι συνθηκες η ο παραγοντας αυτος.
Απλα να αναφερω τι συνεβει γιατι οτι συνεβει σε μενα μαθηματικα σιγουρο θα συμβει και σε αλλους.
Εκτος εαν ειμαι τοσο τυχερος οποτε να παω αυριο να παιξω κανενα λοττο lol.

Μπορούσες να τα βάλεις στο setEdit έστω και σε demo version και να σου βρει τα διπλά κανάλια...

Ηδη εχθες εγκατεστησα το setedit και φτιαχνω τις λιστες των αγαπημενων σιγα σιγα.
Αποθηκευσα την λιστα καναλιων σε στικακι την μετεφερα στον υπολογιστη και την επεξεργαζομε.
Δεν εχω ψαξει τις παραπανω δυνατοτητες που εχει το συγκεκριμενο προγραμμα και δεν γνωριζα οτι κανει τετια λειτουργια που ανεφερες ωστε να αφαιρει τα διπλα καναλια αυτοματα.
Μια μετα το ειχα δουλεψει σε εκδοση για αλλο δεκτη και μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις.
Παντως κατι δεν πηγαινε καλα στην λιστα των καναλιων που ειχα σιγουρα.
Μου ιεχε ανακατωμενα τα καναλια ... μεχρι ενα νουμερο ηταν του hotbird μετα του astra και μετα παλι hotbird.
Και μου τα εβγαζε συνολο πανω απο 3000 ενω τωρα ειναι 1950 καπου εκει.
Ειχα κανει τυφλη σαρωση την πρωτη φορα ενω τωρα νορμαλ αλλα ειπαμε ημαρτον δεν μπορει στην τυφλη να ανακαλυψει 1000 με 1500 καναλια παραπανω κατι αλλο δεν πηγε καλα.

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Μπορούσες να τα βάλεις στο setEdit έστω και σε demo version και να σου βρει τα διπλά κανάλια...
Δεν υπάρχει free settings editor για τον δέκτη?

Το SetEdit απ' όσο γνωρίζω κοστίζει. Συνήθως το τίμημα πληρώνει ο έμπορος - κατασκευαστής - εισαγωγέας και ο τελικός χρήστης τίποτα.

Υπάρχει editor για τον δέκτη αλλά έχει περιορισμένες δυνατότητες...

Το setedit σε demo version μπορείς να κάνεις μέχρι 20 αλλαγές, το ξανανοίγεις και άλλες 20 κ.λπ...

Αν είσαι απαιτητικός και έχεις πολλούς δορυφόρους για ταξινομήσεις favorites κλπ... το αγοράζεις με 19 ευρώ...

Η version για οποιον ενδιαφέρεται είναι η SetEditHD200, κάνει για mvisionHD200-300 και spiderbox 9000HD...