Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Κάτσε ρε Τεο γιατί θα με τρελάνεις, σιγά σιγά θα μας πεις να πάμε να ανάψουμε καμια λαμπάδα στον Darkman και στο Alsat...
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί φαγώνεστε, πήραμε ένα δέκτη με πολλά καλούδια, δυνατότητες, δωράκια, καλή υποστήριξη... Δεν πάυει όμως να είναι ένα προιόν που ο καθένας μας πλήρωσε γι αυτό... Αυτό από την φύση του συνεπάγεται ότι ο καθένας μας έχει απαιτήσεις, άλλοι λιγότερες και άλλοι περισσότερες... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν λέει κάποιος κάτοχος την άποψή του για κάτι που δεν έχει ή κάτι που παρουσιάζει ο δέκτης, ότι είναι και επίθεση...

Κάτσε ρε Τεο γιατί θα με τρελάνεις, σιγά σιγά θα μας πεις να πάμε να ανάψουμε καμια λαμπάδα στον Darkman και στο Alsat...
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί φαγώνεστε, πήραμε ένα δέκτη με πολλά καλούδια, δυνατότητες, δωράκια, καλή υποστήριξη... Δεν πάυει όμως να είναι ένα προιόν που ο καθένας μας πλήρωσε γι αυτό... Αυτό από την φύση του συνεπάγεται ότι ο καθένας μας έχει απαιτήσεις, άλλοι λιγότερες και άλλοι περισσότερες... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν λέει κάποιος κάτοχος την άποψή του για κάτι που δεν έχει ή κάτι που παρουσιάζει ο δέκτης, ότι είναι και επίθεση...

αυτο φιλε δεν ειναι δωρο δεν υπαρχει τετοιο δωρο σε αλλο δεκτη
οταν βγει εδω ειμαστε να το κουβεντιασουμε
εγω δεν ειπα να αναψουμε λαμπαδες αν ειναι δυνατον ουτε τουμπες να κανουμε
βλεπω και αλλα παιδια τι λενε για τον δεκτη και το 90% ειναι θετικα

υπαρχουν πολλα δωρα και πολοι δεκτες παγιδες που απο πισω κριβοντε καποιοι επιτηδιοι και περιμενουν καποια κοροιδα να πληρωσουν με τον μηνα
οχι φιλε δεν θα παρω και δε θα παρω και ποτε μου
και να ελεγα να παρω αλλα να βλεπω μουντζουρες και κακιστη ποιοτητα εικονας ποτε
teomad

Τεο, ξέχασες τον τεκβιου........

Και πιο πριν υπήρξαν και διάφοροι άλλοι....

Τι θέλω να πω, κάθε κατασκευαστής κάνει ότι μπορεί για να πουλήσει και αυτό όσο κρατήσει.
Πολύ λίγοι είναι οι κατασκευαστές που τηρούν τους κανόνες και στηρίζουν τα προϊόντα τους σωστά και με συνέπεια.

Το σωστά και με συνέπεια δεν κρίνεται μέσα σε 2 ή 5 μήνες, θέλει χρόνια για να κριθεί...

Σόρυ για το off topic...

αυτο ειναι το ζητουμενο αναμεσα σε ολους τους δεκτες που ξεφιτρονουν καθημερινα πρεπει ο καταναλοτης να ξεχωρισει και εδω ειναι το δυσκολο
κανεις δεν ειπε οτι ο spiderbox ειναι ο τελιος δεκτης
εγω κοιταω σιγα σιγα πως κινητε και αν διορθονετε προς το καλυτερο
εγω ειμαι κατοχος και του nano xx 9500
ο δεκτης αυτος εχει φοβερη εικονα το reader ανγνωριζει τα παντα
μοντουλες τα παντα τελεια
οσες ομως ανβαθμισεις εβγαιναν ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω μια ουσιαστικη αλλαγη
το ethernet κλειδομενο δεν με βοηθησε ποτε να μπω στο δυκτιο εκτος απο μια σελιδα που μας βαζουν το firmware

o yumatu ποιο παλιας γενιας και τι δεν εκανα οσο και αν φενετε παραξενο ακομα σε καποιους

εδω τωρα ο spiderbox και gift να μην ειχε οτι θελεις κανεις

τα λεω αυτα γιατι πολυς κοσμος νομιζει οτι αυτος ο δεκτης ειναι μονο ενα gift
δεν εχουν δυνατοτητες lynux οι παραπανω δεκτες το ξερω
αλλα ας μου απντησει ενας τι ειναι αυτες οι δυνατοτητες να κατσω και εγω να ασχοληθω
και να δω τι θα κερδισω στο τελος

μηπως η λεξη δυνατοτητες σε δεκτες ακριβους lynux ειναι μια μεγαλη απατη?? ερωτημα

αυτο ειναι το ζητουμενο αναμεσα σε ολους τους δεκτες που ξεφιτρονουν καθημερινα πρεπει ο καταναλοτης να ξεχωρισει και εδω ειναι το δυσκολο
κανεις δεν ειπε οτι ο spiderbox ειναι ο τελιος δεκτης
εγω κοιταω σιγα σιγα πως κινητε και αν διορθονετε προς το καλυτερο
εγω ειμαι κατοχος και του nano xx 9500
ο δεκτης αυτος εχει φοβερη εικονα το reader ανγνωριζει τα παντα
μοντουλες τα παντα τελεια
οσες ομως ανβαθμισεις εβγαιναν ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω μια ουσιαστικη αλλαγη
το ethernet κλειδομενο δεν με βοηθησε ποτε να μπω στο δυκτιο εκτος απο μια σελιδα που μας βαζουν το firmware

o yumatu ποιο παλιας γενιας και τι δεν εκανα οσο και αν φενετε παραξενο ακομα σε καποιους

εδω τωρα ο spiderbox και gift να μην ειχε οτι θελεις κανεις

τα λεω αυτα γιατι πολυς κοσμος νομιζει οτι αυτος ο δεκτης ειναι μονο ενα gift
δεν εχουν δυνατοτητες lynux οι παραπανω δεκτες το ξερω
αλλα ας μου απντησει ενας τι ειναι αυτες οι δυνατοτητες να κατσω και εγω να ασχοληθω
και να δω τι θα κερδισω στο τελος

μηπως η λεξη δυνατοτητες σε δεκτες ακριβους lynux ειναι μια μεγαλη απατη?? ερωτημα

Αυτό που κοκκίνισα είναι το σημαντικό......

διαβασα εχτες ενα παλικαρι λεει θα διοξω την γυνεκα μου :flipout:αστευομε να κατσω να φτιαξω ενα δεκτη

τι να φτιαξεις ρε φιλε εσυ θα τον φτιαξεις????? :flipout:

τον δεκτη τον πληρωσες αλλλοι πρεπει να στον φτιαξουν

για να μη σου πω οτι πληρωσες και αυτους που λενε οτι θα στον φτιαξουν

Άλλο αυτό, πήρε καινούργιο δέκτη (που είναι και καλός) και ήθελε να ασχοληθεί !!!!

Δεν είναι κακό αυτό.... γούστα είναι αυτά...

αυτο φιλε δεν ειναι δωρο δεν υπαρχει τετοιο δωρο σε αλλο δεκτη
οταν βγει εδω ειμαστε να το κουβεντιασουμε
εγω δεν ειπα να αναψουμε λαμπαδες αν ειναι δυνατον ουτε τουμπες να κανουμε
βλεπω και αλλα παιδια τι λενε για τον δεκτη και το 90% ειναι θετικα...teomad

Δεν νομίζω να είπα κάτι διαφορετικό, πριν τον πάρω και εγώ είδα ότι όντως το 90% και βάλε είχαν τα καλύτερα/θετικότερα σχόλια για το δέκτη... Όταν πουλάει κάτι ο άλλος, το κοιτάς βλέπεις αν σου κάνει, τον συγκρίνεις με άλλους και τελικά τον αγοράζεις... Και εγώ με τη σειρά μου έχω γράψει και εδώ και στο άλλο forum τα καλύτερα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να γράψεις κάτι που δεν σου αρέσει ή κάποιο λάθος που μπορεί να βρεις...

Με λίγα λόγια δε χρειάζεται να θεωρείται επίθεση αν γραφτεί κάποιο αρνητικό σχόλιο για τον δέκτη...

Ούτως η άλλως ο δέκτης πουλάει σαν τρελός...

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

πιο καλο παιδι απο εσας θα μου πει τι πακετα βλεπει οταν ερχονται τα δωρα?
φυσικα με pm. μη μας κυνηγησουν κιολας! :D

Ο καθενας θεωρει βασικα διαφορετικα πραγματα, εγω θελω 1080p, nfts, mkv player, θα παρουμε τιποτα απ αυτα ή ειναι θεμα hardware?

Άλλο αυτό, πήρε καινούργιο δέκτη (που είναι και καλός) και ήθελε να ασχοληθεί !!!!

Δεν είναι κακό αυτό.... γούστα είναι αυτά...

ναι φιλε μου αλλα εγω εχω moter στην εγκατασταση μου αμα παω και δοσω 400 λεμε τωρα θα το γυρισει?

Ο καθενας θεωρει βασικα διαφορετικα πραγματα, εγω θελω 1080p, nfts, mkv player, θα παρουμε τιποτα απ αυτα ή ειναι θεμα hardware?

νομιζω οτι ο ΑΖbox τα τηρει ολα αυτα
γιαυτο λεω αγοραζουμε παντα με το τι θελουμε

για τον spiderbox περιμενουμε(παιζει και το hardware Ρολο σιγουρα)

αλλα αμα παρεις τον azbox ξεχνας το blind search

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

πιο καλο παιδι απο εσας θα μου πει τι πακετα βλεπει οταν ερχονται τα δωρα?
φυσικα με pm. μη μας κυνηγησουν κιολας! :D

αστο γιατι δεν χωρανε δυο σελιδες:flipout:

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ο δέκτης φαίνεται ενδιαφέρων. Κατά τα άλλα, εξαιρώντας ένα μικρό κομμάτι χρηστών που πραγματικά "ψάχνεται" και θέλει το καλύτερο (ευτυχώς στο AVClub υπάρχουν πολλοί τέτοιοι), χωρίς το δέλεαρ του gift θα περνούσε απαρατήρητος από την πλειοψηφία.

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ο δέκτης φαίνεται ενδιαφέρων. Κατά τα άλλα, εξαιρώντας ένα μικρό κομμάτι χρηστών που πραγματικά "ψάχνεται" και θέλει το καλύτερο (ευτυχώς στο AVClub υπάρχουν πολλοί τέτοιοι), χωρίς το δέλεαρ του gift θα περνούσε απαρατήρητος από την πλειοψηφία.

πολυ σωστο αυτο για προτινε εναν καλο

Ολα τα επομενα patch θα ειναι ' after customer's request ' ,και αφου μπορουν να πραγματοποιηθουν οι επιθυμιες τους.
Βασικο κομματι και πρωτευον ειναι το δορυφορικο.
Γι αυτους που 'μουρμουρανε' απο εδω και απο εκει, τι να πω.
Μαλλον θα εχουν δει πολυ καλυτερους δεκτες και μεγαλυτερη υποστηριξη, και κυριως θα εχουν πραγματοποιησει οι κατασκευαστες των προηγουμενων δεκτων τους, τις επιθυμιες τους.