Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

ο δεκτης φιλε προσφερετε με gιft απο αυτους που το πουλανε
ο καθε χρηστης αν θελει το χρησιμοποιει
αυτο ειναι ζημια για το συγκεκριμενο Forum???? και παραβιαζει ο john 78 κανονες ????
αυτος τον πουλαει???

ο alex t στο ιδιο Forum εγραψε για omnia card σε ποστ εστω και στο στυλ μεταβιβασης πληροφοριας η αρθρο τυπου εγω σε ρωταω η καρτα αυτη ειναι νομιμη ???

σας παρακαλω πολλυ!!!!

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

ρε φιλε ελεος δηλαδη το να ζητησωμε να περασουμε μια αναβαθμιση στο δεκτη, που δε τον ξερωμε, και εχουν την ευχαριστηση να μας πουν τα παιδια ειναι κακο?πρεπει και καλα να ειναι για κατι παρανομο?
Μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις το ύφος της παρέμβασης μου. Φυσικά και επιτρέπονται συζητήσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. Δυστυχώς όμως ο συντάκτης τους δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά..
Το ίδιο έκανες και εσύ όταν επεκτάθηκες σε γκαμα, τιτα και δώρα για Σκαι Ιτάλια..

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

ο δεκτης φιλε προσφερετε με gιft απο αυτους που το πουλανε
ο καθε χρηστης αν θελει το χρησιμοποιει
αυτο ειναι ζημια για το συγκεκριμενο Forum???? και παραβιαζει ο john 78 κανονες ????
αυτος τον πουλαει???

ο alex t στο ιδιο Forum εγραψε για omnia card σε ποστ εστω και στο στυλ μεταβιβασης πληροφοριας η αρθρο τυπου εγω σε ρωταω η καρτα αυτη ειναι νομιμη ???

σας παρακαλω πολλυ!!!!
Το αν θα το χρησιμοποιεί ο χρήστης είναι καθαρά δικό του θέμα. Εδώ όμως δεν θα γίνουν συζητήσεις περί αυτού. Είναι πολύ απλό.
Οσο για την omnia που αναφέρεται σε δελτίο τύπου περιοδικού το αφήνω ασχολίαστο..

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις το ύφος της παρέμβασης μου. Φυσικά και επιτρέπονται συζητήσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. Δυστυχώς όμως ο συντάκτης τους δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά..
Το ίδιο έκανες και εσύ όταν επεκτάθηκες σε γκαμα, τιτα και δώρα για Σκαι Ιτάλια..

στα εχω πει χιλιες φορες ειλικρινα δεν εχω προβλημα μαζι σου ουτε με κανενανα παιδι
ομως το γεγονος οτι ενας δεκτης μπορει να εχει καποιες λειτουργιες τετοιες δεν συμαινει οτι εγω η οποιο παιδι τον αγορασε μας ενδιαφερουν κι ολας
λες οτι το γραψαμε η ο jon78 η οποιοσδηποτε εχεις δικιο το δεχομαι
αλλα δεν μπορει να μας λες οτι κανουμε ζημια στο forum την στιγμη που αλλος μελος στον χωρο ρωταει αν η gamma λειτουργει ακομα και αφηνεις την κουβεντα
αυτο με κανει να αναρωτιεμαι για ποιους λογους τα κανεις αυτα!!!
αν δεν προλαβαινεις βαλτε Mods!!!
δεν μπορω να σε καταλαβω

Last edited:

Τεο, δεν έχω διάθεση για περαιτέρω αναλύσεις.
Η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις..

τελος παντον εγω λεω να σταματησουμε ολες αυτες τις διαμαχες δεν οφελουν πουθενα

ερχετε ενα ωραιο σαββατοκυριακο πειραματιστιτε με τους δεκτες σας και εδω ειμαστε να μιλησουμε για feeds για καναλια με ενδιαφεροντα κτλπ
οι καβγαδες:violent-smiley-008: δεν οφελουν πουθενα

Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Εγω λεω ,στο σωματειο που θα μαζευτειτε, να δηλωσεις την παραιτηση σου απο Διαχειριστης της κατηγοριας.
Δεν νομιζω οτι τα 'χεις καταφερει.
Εχεις συγκεκριμενες συμπαθειες ,οπως και αντιπαθειες.
Εχεις διχασει τα μελη του φορουμ και αλλα πολλα.

Σε πληροφορώ ότι στο σωματείο συζητούνται έντονα κάποιες δραστηριότητες ορισμένων μελών οι οποίες έρχονται κάθετα και οριζόντια σε αντίθεση με τους κανόνες που έχουν υπογράψει για να βρίσκονται σε αυτό το φόρουμ.

Το τι έχει κάνει σαν διαχειριστής ο Άλεξ, άσε να το γνωρίζουμε καλύτερα αυτοί που στηρίζουμε και ματώνουμε πολλές φορές (ψυχικά και οικονομικά) για αυτόν το χώρο.

Σεβάσου το χώρο που σε φιλοξενεί και μην το τραβάς το σχοινί...

Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σε πληροφορώ ότι στο σωματείο συζητούνται έντονα κάποιες δραστηριότητες ορισμένων μελών οι οποίες έρχονται κάθετα και οριζόντια σε αντίθεση με τους κανόνες που έχουν υπογράψει για να βρίσκονται σε αυτό το φόρουμ.

Το τι έχει κάνει σαν διαχειριστής ο Άλεξ, άσε να το γνωρίζουμε καλύτερα αυτοί που στηρίζουμε και ματώνουμε πολλές φορές (ψυχικά και οικονομικά) για αυτόν το χώρο.

Σεβάσου το χώρο που σε φιλοξενεί και μην το τραβάς το σχοινί...

Δεν εχω ορεξη να τσακωνομαι γι αυτο ας το σταματησουμε.
Κουραστηκα με το συγκεκριμενο θεμα.
Και σας κανω τη χαρη και δεν ξαναγραφω αρκει να μην το συνεχισετε.
Παντως πρωτα κοιταξτε την δικη σας συμπεριφορα στο φορουμ και μετα τη δικη μου και των υπολοιπων.

Επειδή όντως πρέπει να ξεκινήσουμε από την δική μας συμπεριφορά πρώτα, το θέμα του Spiderbox κλειδώνεται μέχρι νεοτέρας.

To thread διατίθεται και πάλι για δημόσια συζήτηση. Ομως περιοριστείτε αυστηρά στις τεχνικές και λειτουργικές δυνατότητες του δέκτη. Οποιαδήποτε εκτροπή στο μέλλον θα οδηγήσει χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση σε αποκλεισμό του χρήστη. Ως τέτοια αναφέρω ενδεικτικά ότι θεωρώ δημοσιεύσεις για τη μη νόμιμη λειτουργία ή την διαφημιστική προβολή του με οποιονδήποτε τρόπο.

Νεο firmware βγηκε το 13/05 και αναφερει τις παρακατω αλλαγες.

Great new OSD options
Time Info Bar - shows the time expired and time remaining for programs on supported channels
Signal and quality Numbers bars
Resolution info for HD Channels
Encyption Type.
Faster Zapping on all channels

Το εβαλα αλλα δεν το ψαχουλευσα ακομα ... μετα το φαγητο ... νηστικο αρκουδι δεν χορευει ... :coool:

Το περασα και εγω ειναι πολυ καλες οι διορθωσεις που εγιναν ιδιως το Signal and quality Numbers bars και Resolution info for HD Channels.Εχω την εντυπωση οτι και οι αλλαγες στο Zapping ειναι λιγο πιο καλες απο θεμα ταχυτητας.

Οk... Ψάχνομαι γιατί έβαλα μοτέρ το ΣΚ και ενώ έχω βάλει σωστά lat και long, με το που τον βάζω σε θέση usals μου βρίσκει τον Hotbird (για να ακριβολογώ δεν τον βρίσκει καθόλου) σχεδόν τέρμα αριστερά...
Τώρα αναγκαστικά το τρέχω σαν απλό ρότορα (μέχρι να βρω κάποια άκρη)...

Αν ξέρει κάποιος που τον έχει στήσει με μοτέρ ας βοηθήσει...

Οk... Ψάχνομαι γιατί έβαλα μοτέρ το ΣΚ και ενώ έχω βάλει σωστά lat και long, με το που τον βάζω σε θέση usals μου βρίσκει τον Hotbird (για να ακριβολογώ δεν τον βρίσκει καθόλου) σχεδόν τέρμα αριστερά...
Τώρα αναγκαστικά το τρέχω σαν απλό ρότορα (μέχρι να βρω κάποια άκρη)...

Αν ξέρει κάποιος που τον έχει στήσει με μοτέρ ας βοηθήσει...

Δηλαδή το μοτέρ δουλεύει σωστά με diseqc 1.2 και όχι με usals ?
Δοκίμασε ένα reset το μοτέρ !

Στην τελική αυτό θα κάνω...

Σαν απλός ρότορας δουλεύει μια χαρά, αλλά είναι παίδεμα να βρεις όλο το τόξο manual...

Και εγώ σε εγκατάσταση με μοτέρ τον έστησα και δεν είχα το πρόβλημα που αναφέρεις. Ίσα-ίσα που με το που γύρναγα σε usals έβρισκε τον εκάστοτε δορυφόρο με το μέγιστο δυνατό σήμα, χωρίς καν να χρειαστεί μικρορύθμιση. Δοκίμασε ένα reset στο μοτέρ και μάλλον θα διορθωθεί το πρόβλημά σου.

Μετά το firm update πάει σφαίρα το εργαλείο ή μου φαίνεται...